Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за регистрацията в онлайн магазина за бебешки стоки?
Кои са предпочитаните марки за бебешки стоки?
Какво мисли младата майка за пазаруването за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за регистрацията в онлайн магазина за бебешки стоки?
-
Кои са предпочитаните марки за бебешки стоки?
-
Какво мисли младата майка за пазаруването за бебето?
-
Как реагира една от участничките на съвета за пазаруване?
-
Какви са мненията за покупките за бебето?
да са ни живи и здрави рожденниците и именниците ,пък и ние покрай тях 
но имаше мами на 2-рия ден с кърма
Аз лично имах много кърма.Коластрата ми тръгна още от 7-мия месец.И сега съм така постоянно тека като кърмачка съм.Още на следващата сутрин ми я донесоха да я кърмя и нямах нужда от добавка на мляко дори се цедях и кърмих дъщеря си почти година.За Майчин дом мога да кажа че с мен имаше едно момиче от Бургас която ражда секцио 1ч преди мен и бяхме в една стая после.Че тя имаше проблем с кърмата.Започна да и слиза чак на 3-тия ден и имаше запушени каналчета и гърдите и се надуха много и започна да вдига температура и акушерките много и помагаха с масажи на гърдите с горещи кърпи и налагаха гърдите за да може да тръгне кърмата,а и помпи за кърма си имат.И за 1 ден се оправи и бебо започна да си суче нормално.Затова не се паникюсвайте ако има някъкав проблем с кърмата всичко се оправя с постоянство и много желание.Колкото повече се притеснявате толкова по лошо.Зълва ми също ражда секцио но в Випа на Агето и имаше същия проблем,никой не и обърна внимание оправяше се сама и от много рев и притеснение че няма да тръгне още по лошо кърми дъщеря си около 2 седмици и то с дохранване с адаптирано мляко и накрая се отказа да я кърми.ЗАТОВА СПОКОЙСТВИЕТО Е МНОГО ВАЖНО ЗА ЕДНО ДОБРО КЪРМЕНЕ ЗА ДА Е СПОКОЙНО БЕБЕТО ВИ И ДА СУЧЕ ДОБРЕ ТРЯБВА ДА СТЕ СПОКОЙНА И УВЕРЕНЕ ЧЕ МОЖЕТЕ ДА КЪРМИТЕ ВАШЕТО СЪКРОВИЩЕ 1-2Г ДОРИ ЗАЩО НЕ
Другите мерят най-общо основните органи, а Давидков проверява много подробно за аномалии всеки орган до един.Бъбреци, пикочен мехур, стомах, дробове, мозък, очите, даже небцето на бебо помня че оглеждаше,че и там се случвали някакви малформации често.Много са ми вълнуващи прегледите при него.
. Това което казваш за Майчин дом обаче, още повече ме радва и явно не напразно ги хваля навсякъде. Там в родилното отделение като лежах заради операцията ми от извънматочна, се опознах със всички, но много харесах Деси и Цветелина-акушерки. Много ме кефят те двете.Как успяват винаги да огреят навсякъде и да са грижливи към всички незнам. Не че другите акушерки не си гледат работата, но с тия двете станах много близка и чак се радвам че ще бъда между тях.
голям смях!