На АПРИЛското буболече, в коша зимен му е тясно вече!

• 14 166
  • 271
  •   1
Отговори
# 90
Koketka тенкю  Blush искаше ми се още да си бъбрим,ама вие бързахте!Беше ми много приятно да се запознаем!
Кали какво да ти кажа  Rolling Eyes все някакви неприятни неща ти се случват на тебе....сега пък кърлежи!
Alokazia спипах те  Grinning незнаех,че се познаваш с Ваня и малката Вики WinkВидях ви двечките с бебетата на една снимка! От къде се познавате с нея /малко да нахалствам/? ние се знаем още от преди 2 год. може би от друг форум  Peace но така и не сме се виждали /а ми се иска/

Цитат
И между другото направо се влюбих в Аспарухово. За всичките години в които съм живяла във Варна само съм минавала от там на път за Галата. Парка ви е страхотен и съвсем близо до морето.
Стефинка ти това прочете ли го  Grinning айде идвай към моя квартал!

# 91
Честито на всички с поводи за празнуване!  bouquet

# 92
  • Пловдив
Честито на имениците!!! Да са здрави, обичани и много усмихнати!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на месечинковците!!! Hug

Аквариел и ние сме така от три-четири дни - все иска по корем. През деня я оставям, но вечер се дебнем... ooooh! Естествено, докато майка й заспи така, че не може да се събуди  Crazy Май е съчетано и със зъбки, защото доста лиги пуска милото и помрънква. Тъкмо се беше научила да си спинка добре и айде пак  Crazy

Кали
, това с кърлежите е ужасно. Тук уж са пръскани парковете, ама дали е така или просто са отчели разходи от общината не знам. Ходихте ли на лекар - знам, че се бие инжекция заради лаймската болест  Rolling Eyes

# 93
Добър ви ден!   jumpuu

Честит двоен празник на Ева Мери !!!    bouquet   surpriseuu

Честит Имен ден на всички празнуващи !!!   Hug

Честита Годишнина на cenitelkata- много любов и семейно щастие!  Hug  bouquet cheers

# 94
Хееййй  Hug
Честит имен ден на всички празнуващи-много здраве,усмивки и посушни бебоци    bouquet  bouquet  bouquet  Tada  ura
Пете,честита ви годишнина с Жоро-винаги да се обичате и уважавате толкова много, и една сестричка за двамата мъници да си направите  Whistling  Whistling Whistling
Вие кога заминавахте за моренцето  ooooh! newsm12 sun

# 95
  • Пловдив
Честит Имен ден на празнуващите днес- един от най-хубавите празници според мен   bouquet
sisee, с пълна упойка се прави (за да не мърдат да не стане беля). Манипулацията е проста, но е много болезнена. Никога не съм си чувала детето да пищи така, ужасно беше- имам предвид след упойките и обезболяването като свърши. Всяко пишкане беше...кошмар. 
И Любина спи по корем само. Споко бе, мами, те са вече големи-няма да стоят и да се задушават ей така  Laughing
Кали, това с кърлежите е ужасно.

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 15:37 от jul

# 96
  • Варна
Зравейте!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
на всички ВАРНЕНКИ, ИМЕННИЧКИ и РОЖДЕНИЦИ!

СИСЕ, с Ваня се познаваме от почти две години, от подготовката покрай сватбите, тя се омъже една седмица преди мен. Запознахме се във Svatbata.org, и после се запознахме на живо, а сега живеят съвсем близо до нас. И се виждаме често Wink

И ний много се обръщаме по корем, сутрин задължително се събужда така, обръщам я, доспива си още малко и после пак. А като е будна сложа ли я на леглото, почват едни салта, едни чудесиии, няма спиране.

КАЛИ, наистина това с кърлежите е кошмарно. Аз лично доста си изпатих преди години от един. Оня ден гледам две кучета улични лежат в пясъка на площадката, а по-късно си играят там децата  Cry Няма спасение от тях, докато не ги затворят всички.

В този линк има снимки и накрая клипчета, как Малвина пее и се обръща:

http://picasaweb.google.bg/kazaleva/PrincesaMALVINA/photo?authke … 34714797448996530

# 97
Здравейте и честито на всички месечинковци и именници  bouquet!

Аз мразя да се оплаквам, но вече не мога, не издържам с това нощно хранене (кърмене) Sad
Яде през 1-2-3 часа Sad Тази нощ заспа към 10 и имаше включвания в 2, 4, 6, 7 и 8 ч. Confused
От както се е родил се храним през нощта, но преди поне беше към 3-4 първото, сега се радвам ако е в 3.30. По принцип не ползвам биберон и не давам вода, но и това пробвах и пак не става...Като цяло не искам и не мисля че ще мога да го откажа от нощното хранене, но според вас дали мога поне малко да изместя първото нощно...На всичкото отгоре през деня спи максимум час и няма как да си наваксам съня през деня...Незнам колко ще издържа така Sad(((

Има ли други бебчета, които още хапват през нощта?

Иначе от днес сме в летния кош и май му е много интересно Heart Eyes

# 98
И понеже гледам, че си честитите празника на Варна/то днес имало такъв  newsm78 /, аз пък няма да ви го чиститя  Naughty Толкова морски момичета да има тук, а нито едно да не почерпи  Crossing Arms Сърдя ви се пък напук -чак позеленях от яд... Mr. Green
kalli пак ли кърлеж  #Crazy #Crazy #Crazy
И аз съм от недоспалите мами hrisi-pisi Peace
Понеже и Стефан се буди през 2-3 часа, аз започнах да му предлагам да яде непосредствено преди да си легна и така си осигурявам поне първоначално три часа сън   Wink

# 99
  • София
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКОВЦИ, НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!!

Ние днес бяхме на консултация - наддали сме 800 гр и вече сме 7, 100 кг, и сме се издължили до 67 см. Ваксината я понесахме без капка рев, че даже после и заспахме сладко сладко.

Емма, и ние сме от НЕакащите често, вече от 4 седмици. В началото и аз доста се ошашках, защото както си акаше всеки ден, Марти изведнъж направи пауза от 7 дена. На 6-тия ден дадох Дуфалак по съвет на педката и след като опуках един литър сок от круша, чак тогава Марти напълни пампито - беше много като количество, мноооого миризливо, но с нормални за кърмаче цвят и консистенция (въпреки, че на мен в началото ми се струваше жилаво). После седнах и попрочетах и както Ivane го е казала по горе, стигнах до двете причини за това. Сигурна съм, че бебчето ти едва ли е недохранено, просто усвоява много добре кърмата. И да знаете, че сока от круша чудеса прави, поне при нас!

hrisi-pisi , и моя Марти все още си хапва нощно време - в последните седмици се будеше само по веднъж, но през последната седмица започна пак по два пъти

# 100
здравейте мами,ние вече сме по добре от няколко дни нямаме температура.Правихме урокултура и имаше бактерия Клебсиела пневмония,която е устойчива на всички антибиотици за бебета и ни изписаха имунобор-уро,това било червена боровинка ,която помага за изхвърлянето на тази бактерия.Някой чувал ли е нсещо за това лекарство

# 101
Извинявайте за елементарният въпрос,но немога да влезна да разгледам бебешкия албум.Моля помогнете Embarassed

# 102
  • Варна
Честит имен ден на всички именнички -  мами и бебета!

cenitelkata Честита ви годишнина и все така да се обичате и разбирате! И аз ви желая една дъщеричка, когато решите  Hug

elena_draganova Какво е туй чудо? Как я пипнахте тази бактерия? Дано да оздравее по-бързо бебчо.

hrisi-pisi Невена не е спряла да се буди посред нощ, даже не й броя вече храненията. То не са и хранения, сукне за 2-3 мин и пак заспива. И тя не ползва биберон и не пие вода и явно така си задоволява сукателния инстинкт. Аз успявам да се наспя, защото я взимам при мен и я кърмя в полусънено състояние. На обяд също лягаме двечките и 3 часа спим и се кърмим. През останалото време, когато е будна, не яде толкова начесто. Явно моята е пристрастена към кърменето, и хич не я ограничавам.

Варненки, честит празник!

Aquariel Ники започна да спи само по корем точно на същата възраст, нямаше проблеми, вече са големи.

# 103
Аз мразя да се оплаквам, но вече не мога, не издържам с това нощно хранене (кърмене) Sad
Яде през 1-2-3 часа Sad Тази нощ заспа към 10 и имаше включвания в 2, 4, 6, 7 и 8 ч. Confused
От както се е родил се храним през нощта, но преди поне беше към 3-4 първото, сега се радвам ако е в 3.30. По принцип не ползвам биберон и не давам вода, но и това пробвах и пак не става...Като цяло не искам и не мисля че ще мога да го откажа от нощното хранене, но според вас дали мога поне малко да изместя първото нощно...На всичкото отгоре през деня спи максимум час и няма как да си наваксам съня през деня...Незнам колко ще издържа така Sad(((

Да не би да не му стига кърмата?  newsm78
Михаил не се храни от 21 до 6. Иначе се буди, но му давам залъгалката и заспива

# 104
Брейййй hiksita,  от как си се сменила-не мога те позная, чудно аватарче  Wink.
 Аз не съм баш варненка, ама айде кат' си рекла....какво да те правя
 Честито и на cenitelkata-с тез бири дето ги е подпукала......не им трябват ни гелове, ни дявол - утре на отчет как е минала нощта  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт