На АПРИЛското буболече, в коша зимен му е тясно вече!

• 14 160
  • 271
  •   1
Отговори
# 75
Първо: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВАРНЕНЦИ (и тези, които се чувстват такива....като мен) и на именниците !!
  Благодаря ви за отговорите и успокоенията, мен не ме притесни това, че не е акал от няколко дни, а че е гъсто и мирише неприятно! Иначе аз ям само домати, краставици, дини и пъпеши.....и трици и Активиа-от туй по-разхлабващи храни не се сещам (нищо че на мен не ми действат!!!! Rolling Eyes)
 kalli, Самуил преди плачеше доста след баня (а сега само ако е много гладен или изморен...), но и той сега си ревтуни като го обличаме...ей голям нудист ще излезе!
  Ясмина, аз бях чела за закаляването, че трябва всеки ден Т на водата да се намаля с един градус и така докато си стане хладничка (че и студена), но ако хлапето плаче или изглежда да му е некомфортно-да се прекрати! 
 Jul, тенк ю за дефламола, върши работа, но на нас май ни трябват повече от едно намазвания, защото не падат всичките от веднъж-проблем ли е ако го мажа няколко вечери с него?
  А иначе вечер Самуил се научи да заспива бързо, ама след около половин час се събужда, пак се приспиваме и ако имам късмет-после пак се събужда....лоша работа  Rolling Eyes!
 А вечер преди баня го събличаме малко по дибидюс и туй като почне да се гърчи и да се огъва-мъжът ми му вика "плазмодий". Пък тая сутрин какви мостове прави туй дете...е, от легнало положение, ама все пак....дай му само да се чупи в кръста, някой поп-фолк певец ще излезе и ще му счупя главата!
Stefinka, може и да ти излезе късмета да ни видиш с ....гюлето  tooth
!!
Айде момичета оставям ви че отиваме за пампита  newsm51

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 09:22 от Анонимен

# 76
Аquariel, и Мишо така спи  Peace

Мишо плаче след баня само вечер. Ако го изкъпя следобяд-изобщо не плаче  newsm78 Сигурно е изморен.

Лурдес, И той почна да не спи нощем. Само се буди и му давам биберона и в повечето случаи заспива отново, друг път се върти и нервничи. Мисля, че е от зъбите  newsm78

# 77
  • Временно
Добро утро!!!
И Сиана така спи.Ставам по няколко пъти на вечер да я обръщам по гръб,но тя пак си се обръща по корем.Явно така им харесва на бебоците!!!

Аз днес имам рожден и имен ден(името ми е Евдокия-Мария).Затова почерпете се!!!

# 78
eva_merry -честит двоен празник! честито и на всички останали именници!аз днес съм по-добре-пия си хаповете Mr. Green.ние не се захранваме като нормално бебе с по 1-2 лъж.......а направо цялото бурканче-80 гр.от 2 дни сме на ябълка.като види лъжичката и отваря устата.хайде до после,че ме викат.

# 79
Добро утро!! Hug

Aquariel и ние сме по същия начин от няколко дена, само дебна да я обърна по гръб, че не мога да заспя спокойно, то не че много спиме де Mr. Green

Тази нощ схемата беше - дундур на ръце, шезлонг, сешоар, та най-накрая към 23.00 заспа Mr. Green

Ева Мери, честит рожден ден и имен ден! Да си жива и здрава и много щастие и любов!

Честит имен ден на всички именници!!  bigdance2 newsm18 Tada newsm18

# 80
Ева Мери, честит рожден ден и имен ден

Пък ние още нито се обръщаме нита на една страна спим  Sad Само искаме да си заврем в устичката цялата ръка и пада едно борене с това и едни големи лиги  Laughing. Продължаваме да се борим с тея упорити крусти по главата ,но мисля че с това кремче са доста понамалели ,че аз някога не се и здържам и по големките ги махам с нокът   Rolling Eyes
За плаченето след баня при нас не се случва много често само когато е многооо гладна и се изнерви иначе си гукаме ръкомахаме и т.н.

# 81
  • Добрич
Привет мили мами!

Ева мери,честит двоен празник!

При нас е все същото,днес за последно съм на работа newsm44Аз тази седмица осъзнах с пълна сила,че не само детето ми се нуждае от мен,аз също имам огромна нужда да бъдем заедно!Винаги съм го знаела,но сега....той след като не ме е виждал 4-5часа не спира да ми говори,да пее,да общува с телце и звуци Heart EyesИ всеки път се разплаквам от умиление и така го мачкам и стискам,че ....ох.Ще си го гледам колкото може повече.

Ние от два дни с пълна сила си смучем палците на краката,голяма акробатика Laughing

Хубав ден от мен,че ме чака работа Hug

# 82
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ и ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!

Добро утро момичетааа  smile3507 Аз днес се вея като разлепен плакат из къщи  Tired
Снощи Габи ни направи лудиииииии.....Тъкмо заспах след като я оставих на една страна и изведнъж чувам че нещо мърда, гледам тя по корем и гледа от креватчето  Shocked-точно както Ема го описва  Tired Това в 4 сутринта  Tired До 6 единтсвенното което съм правила е аз да я обърна по гърб, тя да застане на една страна за 4 сек и после оп пак по корем и как не се умори незнам, тая глава я вири 2 часа и се хили и си гледа ръчичките ще кажеш че за пръв път ги вижда  ooooh! Най-накрая я взехме при нас (макар че аз съм мн страхлива по това отношение да спим с бебето) и тъй заспахме- всички на една страна  Joy ТАя вечер какво ще правим незнам  newsm78 А лошото е че дори да сложа обиколници тя като си завре лицето в някои или легне отгоре му по корем и може да стане беля  #Crazy

# 83
Добър ден   bouquet
Честит Имен ден на всички празнуващи !!!
 Честит двоен празник на Ева Мери !!!    bouquet
сега да почерпя днес правим 6 год. с моя мил Жоро

сега изчезвам ,че преди малко се излюпихме и голямото ми момченце е гладно после пак  Hug  bouquet

# 84
Колко много поводи за празнуване днес  Grinning Честито на всички именици,рожденици,месечинки и на Петя и мъжа й  bouquet

Кали Дани много реве като го изкраме от ваничката!Чак започва да пищи....набързо го мацотя и обличам....не остава време нито за гимнастика,нито за дърпане на кожичката /на пишката/а преди не беше така!Даже мисля да питам педито от какво може да е това  newsm78 иначе във водата му е голям кеф!
Аз като видях на Аси колко му харесва във водата се замислих Дали няма тук във Варна подходящ басейн за бебета с инструктор по плуване??? и тези клипчета които гледах в You Tube иска ми се да го водя моя на басейн  Peace
jul как с пълна упойка тази манипулация бе ooooh! Сериозно ли?Аз като питах била лека хирургическа намеса /не толкова болезнена/ Confused
Емма не мога да повярвам,че точно ти си се сдухала така Naughty и то неоснователно!Къде ти отиде спокойствието и непукизма така да се каже?

Стеф аз ще се радвам да се видим Hug Зависи кога точно ще идвате понеже аз мисля с Дани да си бием камшика края на месеца и да ходим на село Grinning

Щях да забравя да ви се похваля Wink вчера се видяхме с Кокетка и цялото й семейство Grinning Много набързо понеже трябваше да си заминават,но се наговорихме хубаво!Да знаете нейния Гого е голям мъж и много сладък...и послушен!Дойдоха до Аспарухово да ме видят Mr. Green имам снимки от срещата,но като ми оправят компа ще ви ги покажа всичките Peace Стефи ако и ти ми окажеш тази чест да дойдеш до моя квартал ще взема да се надуя smile3534

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 12:46 от sisee

# 85
Аквариел, и ние имаме такива нощи, явно мъниците пак са се наговорили Mr. Green
Пете, честита ви годишнина! Леле, че много бири, аз шъ се  Wine Glass Drunk
Маги, споко, като се обърнете само това ще правите! Откакто ние се въртим, непрекъснато сме оповръщани, наплюнчени, само бодита пера, не смогвам ooooh! ooooh! По-малко се цапахме като съвсем мънички, да ни видите сега Laughing
Нана, и ти си от работещите Simple Smile И аз мисля, че е най-добре да си гледкаме бебоците, ама аз от октомври съм на работа, не ми се мисли... Cry Cry Cry

Къде ми изчезва линийката? Защо не се вижда newsm78

# 86
Току-що махнах един кърлеж от на Мишо косата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Това му е втори, предния се беше забил в корема  Sick

# 87
Току-що махнах един кърлеж от на Мишо косата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Това му е втори, предния се беше забил в корема  Sick

Shocked лелеееее!Кали от къде пък сега този кърлеж???Айде предния от морето,ами този?Огледай го хубаво целия да няма и други забити!

# 88

Shocked лелеееее!Кали от къде пък сега този кърлеж???Айде предния от морето,ами този?Огледай го хубаво целия да няма и други забити!
Ми от парка  #2gunfire Повече там няма да стъпя докато КАло не тръгне на ДГ и с Мишо ще се разхождаме. А сега висим по пейките. КАто стане студено, пак ще ходим, но докато е жега-не. Tired

# 89
  • Popovo
Щях да забравя да ви се похваля Wink вчера се видяхме с Кокетка и цялото й семейство Grinning Много набързо понеже трябваше да си заминават,но се наговорихме хубаво!Да знаете нейния Гого е голям мъж и много сладък...и послушен!Дойдоха до Аспарухово да ме видят Mr. Green имам снимки от срещата,но като ми оправят компа ще ви ги покажа всичките Peace Стефи ако и ти ми окажеш тази чест да дойдеш до моя квартал ще взема да се надуя smile3534

Сисе,  newsm51 Дани е голям сладур- Мишелинчо и как хубаво си приказва и силен глас има, а ти си точно както си те представях. Готино младо майче   bouquet
И между другото направо се влюбих в Аспарухово. За всичките години в които съм живяла във Варна само съм минавала от там на път за Галата. Парка ви е страхотен и съвсем близо до морето.

Да не забравя да честитя празниците на всички. И годишнини и месечинки и именни дни и рожденни дни. Да сте мнооого, ама мнооого щастливи.

Сега се връщам назад да прочета, че и края на старата тема изтървах.

Общи условия

Активация на акаунт