!!

Само искаме да си заврем в устичката цялата ръка и пада едно борене с това и едни големи лиги
Аз тази седмица осъзнах с пълна сила,че не само детето ми се нуждае от мен,аз също имам огромна нужда да бъдем заедно!Винаги съм го знаела,но сега....той след като не ме е виждал 4-5часа не спира да ми говори,да пее,да общува с телце и звуци
И всеки път се разплаквам от умиление и така го мачкам и стискам,че ....ох.Ще си го гледам колкото може повече.
Аз днес се вея като разлепен плакат из къщи
Това в 4 сутринта
До 6 единтсвенното което съм правила е аз да я обърна по гърб, тя да застане на една страна за 4 сек и после оп пак по корем и как не се умори незнам, тая глава я вири 2 часа и се хили и си гледа ръчичките ще кажеш че за пръв път ги вижда
Най-накрая я взехме при нас (макар че аз съм мн страхлива по това отношение да спим с бебето) и тъй заспахме- всички на една страна
ТАя вечер какво ще правим незнам
А лошото е че дори да сложа обиколници тя като си завре лицето в някои или легне отгоре му по корем и може да стане беля
Честито на всички именици,рожденици,месечинки и на Петя и мъжа й 
иначе във водата му е голям кеф! 
Сериозно ли?Аз като питах била лека хирургическа намеса /не толкова болезнена/
и то неоснователно!Къде ти отиде спокойствието и непукизма така да се каже?
Зависи кога точно ще идвате понеже аз мисля с Дани да си бием камшика края на месеца и да ходим на село 
вчера се видяхме с Кокетка и цялото й семейство
Много набързо понеже трябваше да си заминават,но се наговорихме хубаво!Да знаете нейния Гого е голям мъж и много сладък...и послушен!Дойдоха до Аспарухово да ме видят
Стефи ако и ти ми окажеш тази чест да дойдеш до моя квартал ще взема да се надуя

По-малко се цапахме като съвсем мънички, да ни видите сега
И аз мисля, че е най-добре да си гледкаме бебоците, ама аз от октомври съм на работа, не ми се мисли...

Това му е втори, предния се беше забил в корема 
Това му е втори, предния се беше забил в корема 
Повече там няма да стъпя докато КАло не тръгне на ДГ и с Мишо ще се разхождаме. А сега висим по пейките. КАто стане студено, пак ще ходим, но докато е жега-не.
вчера се видяхме с Кокетка и цялото й семейство
Много набързо понеже трябваше да си заминават,но се наговорихме хубаво!Да знаете нейния Гого е голям мъж и много сладък...и послушен!Дойдоха до Аспарухово да ме видят
Стефи ако и ти ми окажеш тази чест да дойдеш до моя квартал ще взема да се надуя 
Дани е голям сладур- Мишелинчо и как хубаво си приказва и силен глас има, а ти си точно както си те представях. Готино младо майче 
Препоръчани теми