На АПРИЛското буболече, в коша зимен му е тясно вече!

• 14 176
  • 271
  •   1
Отговори
# 105
Оправиха ми компааааа  newsm44 Пиша от нас!

Хриси-писи ние от както сме се родили ядем нощно време без паузи!Обикновено след баня ядем към 21:30 после следва ядене към 00,следващото е в 03 и после в 06 часа Peace абе на 3 часа-денонощно!Започна да се научава да пие вода....по 3-4 лъжички,но все е нещо!Свиква да си държи сам шишето иначе!Аз също започвам да се чудя как ще премахнем нощното хранене newsm78 като дойде време и за пюретата ooooh!

След малко ще кача в албума "нашите срещи" /aprilcheta2008/ снимките с tanzen и koketka Peace
готово...качих ги /часто от тях/ ето една

Извинявайте за елементарният въпрос,но немога да влезна да разгледам бебешкия албум.Моля помогнете Embarassed

влизаш в snimka.bg .....пишеш на потребител: aprilcheta2008 парола:2008 имаме няколко албума!Натиснеш ли първата иконка под самия албум влизаш в разглеждането му Peace

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 20:29 от sisee

# 106
Сисе, танзен - страхотни са ви малчовците - пуууу-пууууу ,МНОГО ГОТИНА СНИМКА! Hug Hug Hug

Ясмина, jul, благодаря ви, вие като опитни майчета знаете повече.Тази вечер ще я оставя да се намести както си знае bouquet

Емма изакахте ли се днес, ние както 2 дена не бяхме акали днес се изака ама многоооооо, и все едно пюре дотса гъстичко   newsm78

# 107
Благодаря ви момичета за отговорите!
Мисля, че е права Ясмина, и Марти също като Невенка просто си задоволява сукателния рефлекс. Може би и жегите си оказват влияние, защото при по-хладно време е малко по-добро положението.
kalli, стига му кърмата на моето почти 9 килограмово змейче, просто явно е свикнал циците на мама да са му на разположение по всяко време на денонощието и явно предпочита по-помалко, но по-начесто. Дано само издържа де, защото много ме усеща, когато съм нервна и изморена.
Стискайте палци за малко по-голяма пауза тази нощ  Praynig

sisee, tanzen, страхотни снимки!

И последно - усещате ли майчета как започват да приличат на човечета нашите бебета. Вече са си малки момиченца и момченца, а не невръстни бебчета Heart Eyes. Съвсем скоро ще започнем да тичаме след тях по градинките:)

# 108
Аз приспах малкия сега кисна тука,че много ми липсваше моя си компютър,но много скучно.......няма никой Rolling Eyes
aquariel  Hug мерси-мерси.....двете с Жана сме наборки,синовете и те Wink
Понеже на Дани много му хареса басейнчето на Аси /има го на снимките в албума/ днес му поръчах същото Mr. Green от нета!Даже имам намерение като ми го доставят да ходим с Дани на плаж Grinning късно следобед ,цопвам го в басейнчето под чадъра да си се кисне!Ето така изглежда

# 109
Добър вечер  Hug

sisee, tanzen, много хубави снимки  Peace И на мен ми харесва това басейнче. От къде го поръча?

Честит двоен празник на eva_mery.

cenitelkata, честита годишнина. Да се обичате все така силно още мноооого години.

Да не забравя и варненките - честит празник и на вас!

elena draganova, добре че открихте причината за температурата и сега бързо да ги  #2gunfire тези бактерии. Стискам палци бебчо скоро да се оправи. Аз от собствен опит само да ти кажа, че е хубаво колкото се може повече да държиш детенце без памперс в тези жеги.

Лека нощ от мен   bouquet

# 110
Цитат
И на мен ми харесва това басейнче. От къде го поръча?

Поръчах го от тук Играчките
 /защо излиза друг модел незнам/ newsm78 ще излезе с доставаката 25лв Peace дано го доставят скоро! Иначе го намерих и тук family-bg.com крайната му цена ще е 22 лв Peace
Подходящо е за възрастта на която са нашите бебоци-изпробвано е Wink

# 111
хелоооооооууууууууу   bouquet
ние сме вече в Етрополе  Grinning Утре отчет трудно ще дам ,че ще одим на село  Mr. Green да видя баба и дядо,че и малчо още не са виждали и тогава потегляме към морето .
Сисе събирай тайфата в 18ч. в морската в понеделник  .........понеже и идея си нямам къде е ще питаме и после ще ви звъня да ме намерите  Laughing Joy
за басейнчето ....купихме на Сашко такова преди 3 г. сега ще му е 3-то море  Peace супер е . само дето бебе вътре дето не седи седнало не зная как ще стои  newsm78
ох вече нямам търпение да се запозная с вас  Hug
целувам ви   bouquet

опс. Благодарско за пожеланията да ви се връщат   bouquet

# 112
Пак аз Blush

Цитат
а басейнчето ....купихме на Сашко такова преди 3 г. сега ще му е 3-то море  Peace супер е . само дето бебе вътре дето не седи седнало не зная как ще стои  newsm78

Ухаааа.....3 години!Браво-значи съм улучила модела Wink виж как стояха Дани и Аси в празен басейн обаче

На вниманието на всички варненки...срещата ще е на 18-ти от 18 часа на пейките пред летния театър!Присъствието задължително Wink
Пете Летния театър е лесно откриваем!Ти само се добери до морската който и да питаш ще те опъти...ще ни намериш сигурна съм!

# 113
  • In someone's dreams
Момичета, промениха ли се вече очите на вашите бебета? На Хриси все още са светло сини и  fingerscrossed да му останат такива. Как е при вас?

# 114
Като чета за нощните ви хранения,момичета, и се сещам и аз как бодувах и ставахме да се храним през час-два...направо беше кошмар това че не успявах да се наспя #Puppy dog. Макси спря от около месец да яде през нощта,но това не означава че не се буди  #Crazy - в тия жеги пие вода като за световно и денем и нощем....
И на Макси очите са му сини-май ще е като баща си  Praynig

# 115
 newsm44 Ураааа! Имало и още пиячка  Drunk eat На туй се казва як купон! Е, браво Емма честит празник!  Hug
Пете, какво се моташ у форума още! Я марш при мъжлето  smile3513 Няма да го оставяш баш днес сам, я  Naughty
Лека и спяща нощ! 
Hug Heart Eyes

# 116
Добър вечер, момичета!   Hug
Малко предсрочно се прибрахме от Цигов чарк, защото бате Васко ни изненада с температура 39,8 градуса, повръщане и разтройство Sad. Бяхме в спешното още преди да се приберем в къщи, а там по-добре да не попадаш...Явно е хванал вируса, който шета из града в момента. Цялата минала нощ се борихме с температурата и в момента така съм Tired Теоилео, много ти благодаря за пожеланията Heart Eyes Hug smile3525
А Лилито засега е добре, но и тя е започнала едно мрънкане, опити да се обръща и едни лиги текат...Доколкото си спомням и нашият батко на тази възраст започна за спи по корем и така е до днес. В началото много се шашках и будувах по цели нощи да не би да се задуши случайно, опитвах се да го обръщам по гръб, но той си искаше по корем.
Сиси, много хубава снимка, много са ви сладки бебоците  newsm10
Ценителката, честита годишнина! Пожелавам ти Стефи да стане батко!!!  Party Time stork-girl
Честито на всички рожденници и именници!
Черпя и аз със закъснение за моя рожден ден!

# 117
newsm44 Ураааа! Имало и още пиячка  Drunk eat На туй се казва як купон! Е, браво Емма честит празник!  Hug
Пете, какво се моташ у форума още! Я марш при мъжлето  smile3513 Няма да го оставяш баш днес сам, я  Naughty
Лека и спяща нощ! 
Hug Heart Eyes
оооооооо
не само ,че е сам ами и вече е отнесъл и е в страната на чудесата  Whistling
обаче пък какво ми е купил за празникаааа  Blush телевизор  Rolling Eyes да не скучая докато пътуваме ей златен ми е пу пу пу пу пу  newsm03
благодаря за пожеланията за момиченце много искам  след някоя друга година да си направим една девойка  .
cowчестит рожден ден на патеричка жива и здрава да си   bouquet  bouquet  bouquet
п.с. нашите очички са си кафяви  в началото бяха малко мътни ама си личеше ,че са тъмни

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 23:38 от cenitelkata

# 118
cow,тука оня ден те издирваха под дърво и камък...., че все пиенки сме се събрали, за да почерпиш...  Mr. Green Ама сега като извади бутилката мога да кажа  newsm59
Честит Рожден Ден желая ти много здраве, щастие и любов!    party002 Gift

не само ,че е сам ами и вече е отнесъл и е в страната на чудесата  Whistling
обаче пък какво ми е купил за празникаааа  Blush телевизор  Rolling Eyes да не скучая докато пътуваме ей златен ми е пу пу пу пу пу  newsm03

И моят беше заспал, ама скокна кат му връчих Стефан ей сега  Mr. Green щото тая вечер му порастнаха рога на малкия и досега аз го усмирявах.  Laughing
Браво за подаръка!  smile3501
Е щом кат ви е мерак поработете и за госпожичка  newsm10 Дано да ви се усмихне късмета!
Пък едни познати викаха ще караме до женско  hahaha те са с две момчета  Joy Joy Joy

# 119
опаааааааааа ето ме и мен.ние бяхме на гости,ама аз нали не мога да пия,а мъжете се изпонапиха се прибрах,нахраних си дедето и сега с вас на спокойствие,ама ще лягам,че утре трябва да ставам рано.пете-честита ви годишнина-много здраве и любов! cow-честит рожден ден!ние от много отдавна не ядем нощем,е тя мойта никога не се е будила да яде,а като спряха коликите преди повече от месец и си спи.след 22ч.хранене се храним чак в 6ч.днес купих нови пюрета-сладък картоф,круша,банан-да видим кой ще хареса Mr. Green-засега лапаме всичко от раз bowuu  chefхайде лека и от мен и до утре.

Общи условия

Активация на акаунт