На АПРИЛското буболече, в коша зимен му е тясно вече!

• 14 078
  • 271
  •   1
Отговори
# 255
здравейте и  от мен.

Честит рожден ден  Ваня.

От една седмица се опитвам да дам сокче на Сияна, ама тя въобще не го  харесва, плюе  го.
 Пробвах ябълка, морков. Явно  не сме по соковете.  Та незнам да пробвам ли  с други плодове или да започвам с плодови  пюренца или кашички ? Какво мислите

имам още един въпрос. стъпалата на Сияна много  често  са и  студенки, макар и  жега. при вас как  е?
Понякога и  стават  вир вода много мокри и леко  студени.
не знам това нормално ли  е?

# 256
desita79   и при нас много често са студенички стъпалата  ,но мисля че това не е повод за притеснение.
Мацки от Пловдив бъдете по сериозни и дайте да си организираме и ние една форумска среща desita79 какво ще кажеш ,cow и тя уж се съгласи пък сега нещо се ослушва

# 257
Ласи, да нацелуваш щерка си от мен  Grinning

# 258
  • София
Момичета, сърдечно ви благодаря за пожеланията  Hug Никога досега не са ме поздравявали толкова много хора на рожденния ден Simple Smile Чувствам се мноооого важна ! То не било толкова лошо на 37  Heart Eyes

И по случай рожденния ми ден реших да почерпя и Косьо - захраних го с пюре от ранни моркови на ХИП. Как го понесе ли ? Ами явно му беше ...смешно на вкус  hahaha Толкова смеещ се друг път не съм го виждала Simple Smile Смееше се с глас и пюрето му течеше през устата, а аз го обирах с лъжицата и връщах обратно. Изяде 10-ина лъжички. Чудя се кой ли е измислил морковите оранжеви  hahaha Всичко омазахме, но се посмяхме Simple Smile Така че опита го броя за успешен  Peace Утре (ако не ни мине котка път) ще дояде останалата част от пюрето.
За сведение - не съм разреждала пюрето с мляко, давах го директно, предварително затоплено на водна баня в кафена чаша.

И пак по случай рожденния ми ден реших да му сменя и памперсите (да минем на 4-ка, че на 3-ката много му се впиваха ластиците в кълките). Този опит обаче броя за неуспешен ..големи са му. Дъното на памперса му виси до под коленете.

Haliotis, за температура - точно както са ти казали и другите майчета (априлки, де) - Панадол, Калпол...изобщо всички бебешки сиропи на база Парацетамол. На опаковките на всяко сиропче има дозировката в зависимост от възрастта. Но за 37,3 и аз медикамент не бих дала.

А иначе вирусът и нас не ни подмина - нощес в 00:20 идва в спалнята голямата ми дъщеря и аз помислих, че идва да ми честити РД. Да, ама не - едва успя да каже, че я боли корема и беж в тоалетната. Такова яко повръщане направи, че  Crazy Crazy Crazy Днес не повръща, но все гледа да е полегнала.

Десита, не знам дали е нормално, но често (не винаги) и стъпалата на Косьо са хем влажни, хем студени. И усетя ли го така, веднага му нахлузвам чорапчета, с което си навличам гнева и сарказма на мъжа ми. Не че ми пука особено, де Wink

МиленаГ, не аз, а моят мъж има късмет, че не ходи (никога не е поискал) на мъжки спиртни сбирки ...за хазарт да не говорим...Иначе щях да му забраня  Peace Или поне да му правя фасони... Не може свободното си време (каквото ние нямаме) да посвещава на приятели и други забавления. Поне това е моето мнение...може и крайно нетолерантно да ви се вижда. Rolling Eyes

Ася20, къде си днес ?????

А снимките от републиканската среща няма да коментирам....от злоба  hahaha hahaha hahaha Искааааааах и ааааааз  Cry Cry Cry

# 259
Вие позволявате ли на вашите мъже да излизат по мъжки ??? [/color] Ако ви питат ,разбира се !!
Миленаг - мисля, че мъжа ти прекалява. Аз на моя му позволявам да излиза, но само ако взима бате Васи с него  Grinning. Иначе сама с двамата, а той да ми излиза по кръчми - определено ще има smile3512 bambam fight fight Много се дразня от такива несправедливости. Има по-либерални жени от мен, със сигурност има и друга гледна точка.

Аз съм с едно детенце, но определено позволявам на мъжа ми да излиза. Според мен е по-добре от време на време да поизлезе и да се разнообрази, отколкото да ми мрънка вкъщи как не го пускам и подобни. Иначе нашият татко ходи наскоро за 1 седмица сам на сърф в Турция. На мен ми беше добре (има кой да ми помага при спешни случаи), той поспортува и му долипсвахме и всичко беше супер. Сега понякога след като приспим Марти му го оставям и аз излизам сама с приятелки. Мисля че забраненият плод е най-сладкият, но естествено всичко е въпрос на гледна точка.

Аз не гладя  Blush, стерилизирам само помпата.

В летния кош сме от около седмица.

Радвам се, че добре е минала срещата момичета, супер снимки   bouquet

# 260
  • Варна

Haliotis, за температура - точно както са ти казали и другите майчета (априлки, де) - Панадол, Калпол...изобщо всички бебешки сиропи на база Парацетамол. На опаковките на всяко сиропче има дозировката в зависимост от възрастта. Но за 37,3 и аз медикамент не бих дала.

А иначе вирусът и нас не ни подмина - нощес в 00:20 идва в спалнята голямата ми дъщеря и аз помислих, че идва да ми честити РД. Да, ама не - едва успя да каже, че я боли корема и беж в тоалетната. Такова яко повръщане направи, че  Crazy Crazy Crazy Днес не повръща, но все гледа да е полегнала.

Ами не, нямах намерение да давам, само исках да сверя часовника с вас Peace И аз чакам много високата темп за да дам лекарство. Тя си свали температурата сама и то много бързо, не знам дали е възможно. Събуди се, 5 мин по късно я мерих-37,3, след 10 мин 36,9.... Rolling Eyes Не толкова това ме притеснява, колкото това, че акото е малко по-рядко от обикновеното, освен ентерол какво друго мога да дам? newsm78

# 261
  • София
Трябва да си призная, че и на Косьо акото е редичко от известно време. Беше и зачестил с "голямата работа". От няколко дни уж изглеждаха по-добре нещата, но сега преди малко изкара почти воднисто. Кажете, моля ви, морковът запича или разхлабва? Знам, че имаше някъде такава таблица, ма кат' не помня къде  Embarassed И понеже знам, че е по-лесно да попиташ, отколкото да се ровиш...
А иначе аз знам, че Ентерол се дава при повръщане, а за разстройство е по-подходяща Смекта-та. Приема се 1 прахче на ден, като може да се разтвори в шишенцето с вода и да се дава на няколко пъти през деня  Peace Май е крайно време и аз да го направя  newsm78

# 262
  • София
Намерих, намерих !

Ето тук са всички храни на ХИП и инфо как действат :

http://hipp.bg/index.php?id=6

# 263
  • Варна
http://www.framar.bg/product_review.php?id=06000614&page_spe … +250+%EC%E3.+*+10 Hug Точно Ентерола е подходящ при диария-половин или цяло саше разтворено в лъжичка вода Peace А за повръщането педи ми каза за свещички Вомитусхил, които купих за всеки случай, дано  не ми се налага да ги ползвам Praynig

# 264
Чумата да ги тръшне тия от Interbild, всеки път като има буря и на другия ден няма интернет  #2gunfire  #2gunfire.
ВаняМ, Ч.Р.Д бе   bouquet !!!
 И аз много се израдвах на срещата вчера  Hug  Hug, особено, че се запознах с cenitelkata, tanzen и tedi_ip!!! Айде другата седмица чакаме Стефинка и който още иска  Sunglasses.
 Адио рио за сега, пожелайте ми успех, че ще пробваме разходка с количката  Tired.

# 265
  • София

Ама и нашата Ваня /М/ никаква я няма  Crossing Arms а каза,че ще си вземат лаптопа и ,че щяло да има нет там и да се влючва,че нямало да ходи да се къпе в морето и щяла да има време....Излъга ни!Забрави ни...пече дупето сега на пясъка,а ние се потим тука заврени по къщите си!

Сега четейки (верно, че по диагонал Embarassed) пропуснатото попаднах на това и не мога да не отговоря Simple Smile

Взехме си лаптопа - да, интернет имаше - да, НО само във фоайето на хотела и то платен, а картите за достъп бяха на главозамайващи цени  Shocked Това последното не ме стресна особено - купих си карта 5 часа интернет за 20 лв (трябваше ми служебно, иначе нямаше да си купя  Naughty) Една вечер слязох във фоайето, таман прочетох 4-5 страници от старата тема и мъжът ми спешно ме привика горе заради Косьо. Повече не повторих. Картата така ми остана на 1/2 използвана (и то благодарение на децата).
Абе изобщо Албена тая година бая се бяха изпедерастили в това отношение - рекламират едно, а то не отговаря на истината, но това е съвсем друга тема Wink

# 266
Мамчета, излизаме навънка та пускам новата тема, ама допишете и тая ако искате! Hug Hug  bouquet

# 267
Ха добър ден  Simple Smile

ВаняМ, още един поздрав и  от мен, за да се почустваш ооооооще по-специална. Хубаво изкарване на празника и много приятни емоции   bouquet

Haliotis
, много кофти с този вирус. Дано поне Мики се размине и това вдигане на температурата е случайно. Иначе аз при температура до 38 градуса, я разсъбличам, слагам мокри кърпи, така ме учиха и в болницата.

desita79, и на Дари много често са и влажни и студени стъпалата. Но мъжа ми се бъзика че се е метнала на него, и той е така.

milenag, аз нямам нищо против мъжа ми да излиза по мъжки, дори съм го карала, но той не иска. Но в случай че злоупотреби с това, сериозно ще си поговорим.

Момичета, аз имам един фундаментален въпрос (както обича да казва Емма  Laughing) за захранването. За колко време се стига до заместване на хранене и по колко би трябвало да изяжда като грамаж. Досега съм взимала пюре на Гербер от 80 грама, а новото е на Хип 125гр. Давах 2 пъти и остана повече от половин бурканче. И трябва ли да разреждам пюрето? Рових се малко да почета, но нямам много време. 2-3 статии прочетох, но в тях не се говореше за количества в грамове.

# 268
Абе мамчета, що не мога да увелича снимките да ви разгледам....  newsm78 Рекох и аз да вляза да поглееедам, да ама не  Rolling EyesТолкова ли съм тъпа...  Embarassed Гледах, зверих се ми като не видя- то лупата на сиковеца щях да търся, но Срефчо/това не е грешка  Laughing -сега готви в памперса/  ме изненада и се събуди.  Айде до после, ако успея...

пфуу имало нова тема, ама аз тука ще постна  Mr. Green

# 269
Тука навън времето е ужасно!!!! Егати студа август месец Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Бързо, бързо се прибрахме tantrum tantrum tantrum

Общи условия

Активация на акаунт