стартира бг версията на Прелюбодейци!!!

• 39 831
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
 Joy а тоя мълчи като пълна МИШКА,обичам те и вика Sick Joy

# 631
  • София
Ох, днеска е много лоша играта  Joy

# 632
хихих к'ъв беше тоя мустакатко ooooh!

# 633
Забравих да гледам надписите, бързах да превключа на по-непретенциозен канал...

# 634
Единсатвеното нещо дето ми хареса беше часовникът на мацката.Която бяха иазвикали толкова късно,но беше с грим слаган доста дълго време.Иначе беше нарпавена амцката,цици,дрехи,всичко.А великият бизнесмен беше с мизерно джипче "Rexton". ooooh!  ooooh!  ooooh! Това пред кое заведение беше?

# 635
къде качват епизодите

# 636
нямали да дойдат в Варна да из хващат някой Laughing
къде качват епизодите

В Vbox Peace

# 637
нямали да дойдат в Варна да из хващат някой Laughing

Освен да поръчаме. Whistling

# 638
даите линкче , че не гледах  Crossing Arms

# 639
  • София
Ха-ха,много сладка връзка  Laughing Най-после титулярка да въведе ред,тя да бие,тя да се кара,че тъжно беше предните серии,хем им изневеряват,хем и пердах отнасят  Laughing Не се ядосвайте,че е нагласено,ситуациите са си истински.

# 640
Единсатвеното нещо дето ми хареса беше часовникът на мацката.Която бяха иазвикали толкова късно,но беше с грим слаган доста дълго време.Иначе беше нарпавена амцката,цици,дрехи,всичко.А великият бизнесмен беше с мизерно джипче "Rexton". ooooh!  ooooh!  ooooh! Това пред кое заведение беше?

Мани,мани...
Според мен беше "Царско село".

# 641
Днес за пръв път гледах това предаване.   newsm78 Нещо не мога да хвана смисъла... Как е възможно изобщо да се появи човек по телевизията при такава ситуация. Народът тотално оглупЕ. И какви са тия телевизии? Аман от дебилищина!
Гледах го, понеже мацката я познавам. Имаше салон за красота на "кръста" при Кемпински близо. На фризьор съм ходила в неиния салон. Не знам дали още е там или се е преместила. Симпатична и мила беше, доста по-красива от сега, позахабила се е. Наистина е млада, на 29. Защо това момиче си причини тези работи  Confused
Много жалко. Рано или късно подобни девочки разбират, че материалните облаги не са всичко, но наична, по който разбират понякга е доста неприятен. Жалко за детенцето им.  

# 642
Ха-ха,много сладка връзка  Laughing Най-после титулярка да въведе ред,тя да бие,тя да се кара,че тъжно беше предните серии,хем им изневеряват,хем и пердах отнасят  Laughing Не се ядосвайте,че е нагласено,ситуациите са си истински.

Дреме ми за ситуациите че са истински,като ги гледам от актьори със заучени фрази. ooooh! Развалят ми кефа.И мацките в салона го събличат,тая дето е заде него умря от смях просто. ooooh! По начина по който изглеждаше той и майката на детето му,съм сигурна че тя има пари,а той нищо.И му дали някакъв наличен смешен Rexton да кара бизнесмена. ooooh!

# 643
  • София
Що бе,ето NinoTino е била на фризьор при мацката,ето истинско е  Laughing

# 644
Ма тя може да е фризьорка там, не да е собственичка...
Не знам. След 4 серии лъжи, каквото и да ми покажат ще го гледам през лупа...

Общи условия

Активация на акаунт