смолянски мами

• 22 474
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Още са 2в1...катери стълбите из болницата, защото не може да лежи постоянно...иначе и аз съм с диоптри - по -3 на всяко око и някой ден искам-не искам, ще е секцио

# 136
Не е задължително да си секцио, аз съм с -7 и се надявам да е нормално раждането ми. Имало значение в какво състояние е ретината и налягането в очните дъна. А Лалов ми намекна, че бебето ми върви голямо, а съм с тесен таз, но това ще го решим като влезна в 9-тия. Желая на сестричката ти леко и безпроблемно раждане. Ще следя темата за новини от теб, Андреа.

# 137
Още няма с какво да се похваля - събота и неделя минаха прекалено спокойно..само дето сестра ми не я свърта вече в болницата

# 138
МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА ДА СЪОБЩЯ, ЧЕ ДНЕС СЕ РОДИ ПЛЕМЕННИКЪТ МИ. СИМЕОН ТЕЖИ 3,600КГ, ПОЯВАТА МУ РАЗПЛАКА ВСИЧКИ НИ ОТ ВЪЛНЕНИЕ. РАЖДАНЕТО Е МИНАЛО НОРМАЛНО - И МАЙКАТА И БЕБЕТО СЕ ЧУВСТВАТ ДОБРЕ.

# 139
Честито леля  baloni
Да е жив и здрав малкия юнак  babydust7 и мама и тати с него, да му се радват и обичат!!! newsm32

# 140
Благодаря! Да са живи и здрави всички дечица!

# 141
Честито лелче!!!
Да ви е жив и здрав бебока, да ви слушка много и само от време на време да ви ядосва мъничко!!!

# 142
Благодаря! Сестра ми роди под вещите ръце и насоки на Лалов - няма никакви шевове, разкъсвания и т.н. Вече се разхожда из болницата и чака да й донесат бебока. Аз утре пътувам към Смолян, за да присъствам на изписването, което ще е вероятно в четвъртък.

# 143
Андреа колко време ще останеш в Смолян?
Момичета хайде да си спретнем една срещичка сега почивните дни - събота или неделя.
Чакам предложения и ще следя темата.

# 144
Предполагам, че ще пътувам към София в неделя, удобни за среща са ми петък и събота. Чакам други мнения:)

# 145
Андреа яд ме е, че те изпуснах за малко.
Май само ние двете ще си пишем, ако искаш може да си уговорим среща за събота, защото на мен тогава ми е най-удобно. Ще ти пратя моя телефон на лични, защото незнам кога ще ти е възможно да влезнеш във форума, а и аз не съм постоянно в нета.

# 146
Утре ще ти се обадя, за да се уточним кога ти е удобно на теб и кога на мен. Жалко, че няма други желаещи да дойдат

# 147
Как сте милички???
Нещо се позагубихме, никой не пише.
Аз до вчера бях в болницата заради контракции, но сега съм добре.
Софи как е новата работа и как си със здравето???
Андреа слуша ли племенника?

# 148
the_empress - не знаех, че си имала контракции и си била в болница. Вярвам, че щом са те изписали вече всичко е спокойно.
Симо сладура слуша - само спи и се храни, както е нормално за върастта му. Може да му се чуе гласа, само когато го преобличат. По някаква причина той крайно мрази да бъде без дрехи и реве неистово, когато го съблекат. Иначе се храни непрекъснато.

# 149
Това е добре, че слушка, моя племенник беше звяр. Не спеше, но за сметка на това си хапваше като за двама и сега е един голям дундьо.

Общи условия

Активация на акаунт