смолянски мами

• 22 204
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438511.0  Пускам този линк и тук и искам да Ви помоля ако имате възможност МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ НА ТОВА КРАСИВО МОМИЧЕ  ДА  ВИДИ УТРЕШНИЯ ДЕН
Моя син също страда от тази коварна болест,той в момента се чувства добре слава бого.

# 256
  • на чист въздух
мами от Смолян някой знае ли къде в Смолян е офиса на Билла Embarassed

# 257
Ако става въпрос за работа в Била - ето една обява за Смолян http://www.jobs.bg/f786954

Иначе не знам да са отваряли офис в Смолян.

Момичета ... днес гледах една серия на Размяна на съпруги - с участието на смолянчанка. Направо съм ужасена - даже си мисля, че е режисирано .... Вие какво мислите?!

# 258
  • на чист въздух
Не , не е режисирано , но бях с много добри впечатления за това семейство /преди предаването де/

# 259
Има ли вече Билла в Смолян Grinning

# 260
  • на чист въздух
да ,но ще отвори по коледа.в момента набират и обучават персонала

# 261
А къде се намира новата Билла?Аз съм от Момчиловци,но от 3 години живея в Добрич.След седмица ще идваме към Смолян/Момчиловци.Така ми липсва планината,въздуха..... Rolling EyesНе съм си идвала от февруари месец.Много е далече,а и с дете трудно се пътува.Сега сме решили да останем поне месец.А може и зимата да се замислим дали да не си починем там. WinkМног се вълнувам как се е променил Смолян,докато ме е нямало Laughingредовно ви чета и следя,но не сте много активни Embarassed

# 262
На местото на комплекс Снежанките.
Малко по-нагоре (в посока стар център) от Планетариума от ляво на пътя.

# 263
Здравейте мами от Смолян,

аз от 11 години живея в София, но съм от Смолян, красивото ми и мило градче Grinning
Ще следя темичката Ви с интерес. Имам дъщеричка на 6 месеца.
И ще се радвам да ме приемете във вашата тема.
  bouquet

# 264
  • на чист въздух
Хубаво е да сме повече,добре дошла  bouquet

# 265
Мамите от Смолян не са много активни май  Grinning

Много ми липсва града, не съм била там от юли...

# 266
не са активни

# 267
 Здравейте  смолянски   мами  Hug
не  помня  кога  последно  съм  си  била  в  Смолян,но  определено  ми  липсва,и  аз  ще  ви  следя с  интерес  Peace

Всъщност  намерих  ви  по  друга  причина-  става  въпрос  за  Михаела ,момиченце  от  Смолян в  състояние  на  будна  кома, но  очаквам  да  знаете  по  случая  доста  повече  от колкото  аз  дори
тук е темата  и  в бгмама ,а  тук  е  групата  и  в  Фейсбук
има  организиран  благотворителен  концерт  в  Пловдив  на  16.12.2009  от  18.00  в  кино  Гео Милев- всички  желаещи  са  добре  дошли, във  Фейсбук  се  пише  повече  по  въпроса,служи   като  координаторски  пункт  на  събитията,но  ще  гледам  и  темите  да  поддържаме  разбира  се,само   и  само  да  се  даде  повече  гласност  и  да  се  съберат  по  бързо  средствата за  нея  Praynig, ще  се  радвам  да  споделите  с близките  си  и  познатите  си ,както  направих  аз- все  си мисля  че  ако  на  моето  детенце  нещо  му   се  слу1и  ще  се  намерят  добри  хора ,за  да  помогнат
Благодаря  ви   bouquet

# 268
  • в баира
Ооо, не знаех. Ще се присъединя към групата във Фейсбук и ще се опитам да помогна колкото мога. Дано да има късмет детето.

# 269
Фифундрела  Hug , ще  се  радвам  и  други  да последват  примера  ти  Peace

Общи условия

Активация на акаунт