Да помогнем на Михаела !!!

• 12 206
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
извинете ме за закъснението
ето офертата

# 31
Отново ви казвам"Здравейте",но с не дотам добра новина.
Михаела все още не е изписана от болницата.
Получила е пневмония.
Има температура и повръща.
Искрено съжалявам Юлия,която навярно е съкрушена.
Пари още няма събрани за Германия и семейството е принудено да използва парите,събрани до тук за  рехабилитацията.
Отново моля всички за помощ.
Нека подадем ръка на едно безпомощно дете.

# 32
Миша вече е удома.
Резултат от лечението в Мадан-нулев.Състоянието и е непроменено.Детето е с разрушена миелинова обвивка,което било необратим процес.
За сега се организира концерт в помощ за детето и при първа информация ще ви уведомя.
Надяваме се,че по Коледа ще има полет до Германия,на който Михаела и майка и ще се качат.

# 33
# 34
Обръщам се към всички ,които живеят в Берлин или имат близки там.Бащата на Михаела ще пътува декември месец с детето и Юлия.На него не му е осигурено легло,пансион,храна или каквото и да е било.Ако може някой да откликне и да му предложи стая за преспиване,докато детето е в болницата и се изследва,моля да пише,или да се обади.Очакваме помоща ви.

# 35
Обръщам се към всички ,които живеят в Берлин или имат близки там.Бащата на Михаела ще пътува декември месец с детето и Юлия.На него не му е осигурено легло,пансион,храна или каквото и да е било.Ако може някой да откликне и да му предложи стая за преспиване,докато детето е в болницата и се изследва,моля да пише,или да се обади.Очакваме помоща ви.

За нуждата от престой пиши в тази тема ( http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=435809.msg12745289#msg12745289 ). На лични съобщения съм ти изпратил още малко полезна информация във връзка с тази нужда.

# 36
Не мога да намеря правилните думи.....  Hug Кураж и вяра на семейството! Преведох малка сума.

# 37
# 38
И  тук  да  споделя  за благотворителния   концерт

Ще  се  борим  за  теб  мило  детенце  Hug

# 39
2  дена  до  концерта  Peace

ЩЕ ВЗЕМАТ УЧАСИЕ  Ели Раданова,Русина,Респект,малката Ралица,Big Sha(Конса и DJ Дани),Албена от АНСАМБЪЛ БЪЛГАРЧЕ и още много други!За  съжаление  Елица  и  Стунжи  няма  да  присъстват

Всеки който иска да заповяда,билетите са 8 лв,мястото е кино-театър "Гео Милев",дата е 16.12. начало 18.00!!!
Заповядайте!!!

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 11:36 от Мaya

# 40
2  дена  до  концерта  Peace

ЩЕ ВЗЕМАТ УЧАСИЕ  Ели Раданова,Русина,Респект,малката Ралица,Big Sha(Конса и DJ Дани),Албена от АНСАМБЪЛ БЪЛГАРЧЕ и още много други!За  съжаление  Елица  и  Стунжи  няма  да  присъстват

Всеки който иска да заповяда,билетите са 8 лв,мястото е кино-театър "Гео Милев",дата е 16.12. начало 18.00!!!
Заповядайте!!!

Със сигурност ще присъства и Тома Спространов - макар и само като гост   bouquet

# 41
Всички ученици от ОУ Петко Рачов Славейков- град Варна приеха присърце историята на Михаела и събраха 2660лв дарение в помощ на детето, които са преведени вече по банковата и  сметка. Има деца които са дарили отделно суми , дори от по 100 лв и са ги внесли самостоятелно по сметката и . Много деца пратиха картички за детето и пожелания, които Ралица Добрева http://www.myspace.com/ralicadobreva ще носи на концерта в Пловдив  и ще предаде на семейство Асенови. Специални благодарности на директорката на ОУ П.Р.Славейков - г-жа Таня Петрва и на класната на 3ти -г- клас- г-жа Керанка Колевар които приеха присърце каузата и направиха възможно дарението.
Благодарности и на Ралица Добрева затова , че беше инициатор на това дарение.

# 42
МИХАЕЛА

/не е редактирано още/

отварям очи и виждам вселена
-огромна и тъмна,страшна и студена
Очите ми стъклени отразяват звезди,около мене танцуват самотни души.
Там в мрака усещам на мама ръката
и топла,и нежна
събрала тъгата
на моите сълзи,на моя тих стон.
и вечно във бурятя тя е заслон.
Душите танцуват.а мама е там.
А татко самотен и тъжен
и ням
поглежда във мойте кристални очи
Светът потъмнява.
Всичко свисти.
а аз съм звезда огряваща вас
И чувствам
и виждам
макар и без глас
така Бог чува и вижда от Там
така аз нещо на някой ще дам
На мама-кристална сълза върху топлата длан.
На татко тих стон ням.
За себе си -мен ми стига едно.
Да го има всемира.
Да има добро.
Затварям очи
ангел ми пее
душите танцуват танцуват
а Там горе звездата ми грее.

# 43
Искам
да благодаря на Мая Мочурска за подкрепата,на Яна Раданова,на Деси
Тенекеджиева,на Ана Добрева,на БГ МAMA,на всички,които помогнаха
концерта да се осъществи.Благодаря на Виана Витанова,Таня Арнаудова и
Александра Булдева,които са в основата и които се потрудиха
най-много,благодаря на Надежда Фердинандова за помощта,на... всички познати
и непознати от цяла България,Гърция и Германия,които внесоха пари по
сметката на Михаела.

Nadejda Ferdinandova:
Няма как да не отбележа и активното участие на учениците от Десети "б" клас при Професионална... Вижте повече Гимназия по Строителство, Архитектура и Геодезия-град Пловдив! Тези добри и благородни деца влагат сърцето и душата си.Работят с целия ентусиазъм, на който са способни, за да осъществят такъв мащабен проект като утрешния Благотворителен концерт. Всички искрено се надяваме, че ще постигнат успех, защото този успех е успех и за Михаела!!! ...

Нека утре напълним залата!!!

# 44
Анелия Веселинова е репортер на Нова Тв,който пръв забелязва Михаела .Разбирайки за нейния случай Анелия се ангажира,прави репортажи,разпространява информацията в медиите,открива немска клиника,която да предложи шанс и изследвания за детето,помага с документацията.До днес Нели е редом със семейство Асенови в битката им за живота на Михаела.
Благодарим ти,Нели.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт