смолянски мами

• 22 207
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Аз я записах още когато беше на една година, така ме посъветваха. Но много се чудя, за възрастта, на която да е дам. Вярно е, че колкото е по малка толкова по добре, и по бързо ще свикне. Тя е доста замайчена и сега от понеделник започвам работа, баба и ще я гледа през зимата и на пролет живи и здрави ще я водя на ясли. Мисля, че малко по малко ще свикне да ме няма вкъщи, и да се надяваме, че няма да е толкова замайчена.
Благодаря за съвета.

# 61
Къде отидоха другите мами newsm78

# 62
Привет на всички и добре дошли на новите мамчета             smile3525  bouquet
Колко е приятно да видя как ставаме гооооляяяма тайфа   newsm03   
софи съжалявам за вас и бързо оправяне  babydust7
the_empress как сте ,нещо ново preggo
Така ме е яд,че изпуснах срещата newsm77 При мен нещата се развиха много странно Sickс болницата всичко бе наред понасолих ги малко,да разберат,че ние сме хора,а не само пациенти,но пък изникнаха проблеми от друго естество. smile3518 ужасна седмица изкарах,но вече всичко е наред smile3521да чукам на дърво smile3538
мама на две зверчета какво ви каза лекаря?
 bibi2203 козметичката се казва Добриана,моя позната ходи при нея и е много доволна.

# 63
Здравейте на всички,

при мен всичко е наред, качила съм килограм и половина  #2gunfire и това само за един месец. Ако продължавам така накрая ще заприличам на  Animal Pig Много ме е страх да не напълнея много, че после няма сваляне.
Кога ще си направим още една  lalalala ? Този път вие давайте предложенията.

# 64
Не се притеснявай са килцата, мисля че за месец килограм и половина е добре. Аз съм качвала понякога през бремеността по 4кг, и лекарката  ми казваше да се ограничавам тогава.
Относно срещата, тия дни не мога. Малкия си го гледам че е болен. Току що се върнахме от болницата. Оказа се че гърлото му е много червено и леко му е зачервено ухото. Така че сме сега на АБ. Важното за сега е да се оправим.

# 65
the_empress   няма страшно за килограмите, и аз мисля, че килограм и половина е добре за месец. Аз бях същата, много ме беше страх да не напълнея, и съм се ограничавала  много. Тоест, не съм хапвала никакви тестени и шоколадени изделия. Много плодове, зеленчуци, месо /не мазно/ и хляб от този ръжения /ох забравих му името, диетичен беше..../
Мама на две зверчета бъзо оправяне Ви пожелавам.
Относно срещичката аз също съм съгласна.
Има ли някоя мама от Устово. Аз живея в Устово.

# 66
 the_empress ако ще ти подейсва успокоително аз съм качвала и с двете бременности по hahaha 30-34кг.С първото ги свалих едва когато спрях с всички видове диети,които незнайно защо никак не ми подействаха.Сега 6мес след раждането вече съм свалила 16кг и без ограничения,единственото което правя е да не хапвам нищо след 19,00часа.Така,че не се тревожи толкова,а и около 12кг /мисля,че беше толкова/си е в рамките на нормалното.

# 67
Привет и от мен!
Малкия палавник си беше в къщи и нямах време да пиша вав форума.
От утре живот и здраве отива на градина,та и двамта ще се по-разсеем
Като си е в къщи се се не слуша,прави някоя беля smile3540и аз не се здържам даму се скарам но това е нещо нормално.

# 68
Как сте мили мами?
Нещо се позагубихме в последно време. Аз другата седмица пак съм на преглед и се надявам  newsm17 да ми кажат какво ще е бебчето (стига да не е срамежливо, де). На вас кога ви казаха какъв ще е пола?

# 69
На мен ми казаха и за двете в последния момент но аз си пречуствах за второто ,че ще е момче.

# 70
Здавейте,

запазила съм си час за сряда, тогава ще разказвам подробности.

# 71
Ей, привет смолянски мами! Отдавна не съм ви посещавала и гледам,че има нови свежи попълнения, за което се радвам.
При последното ми идване в нашия хубав град, останах приятно изненадана от това, че най-накрая са отворили магазин за страхотни детски дрешки-тези на Cocodrillo, при това много по-евтини от тези , които купувам тук. Дори си ги поръчвам вече от там  Grinning

the_empress
, аз разбрах пола още в 14 сед. на 3 Д, а за килограмите не се тревожи, като започнеш да кърмиш, ще се възстановиш бързо  Peace

Надявам се за Коледа да си дойда и може да си спретнем срещица!

До скоро!

# 72
Здравейте момичета,

при мен нещата малко се  объркаха и сега съм в болницата. Мислех си, че съм прокървила, а се оказа, че това е от течението,което имах и сега ще пазя леглото няколко дни. Изписаха ми Магнерич и Но Шпа. Поне всичко с бебчо е наред, но ще изпусна консултацията в сряда.

# 73
Здравейте Смолянски мами!
Ние сме от скоро в града и имам нужда от помощ...
Интересувам се къде можем да отидем на ортопед и да ми препоръчате някой добър?
И другото от къде пазарувате за бебоците си?Ние сме в Раиково и май няма мн избор на детски стоки...
Благодаря ви предварително!

# 74
the_empress Съжалявам,че си в болница и на мен ми се беше случило нещо подобно със малкия като бях бременна.Сега гледай повече да си почиваш да не се натоварваш,повече си лежи работата няма край.
GaLka82 Добре дошла при нас!
За ортопед не се сещам точно името, но джипито ти ще те насочи попитай нея.
Детски магазини много но аз си пазарувам от една приятелка магазина се намира на главната под нова България казва се бей би точно срещу аптеката.
Разкажи ти от къде идваш

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 20:47 от софи

Общи условия

Активация на акаунт