смолянски мами

• 22 211
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
хей без мен на къде? Хайде много малко смолянски майки има.Софи здравей!  Hugна всички майки.

# 76
Здравейте милички,

днес и Лалов ме прегледа и каза, че всичко е наред. GaLka82 добре дошла !!! И аз съм от Райково, така че може да се видим някой ден да си побъбрим. Като ме изпишат ще пиша повече.

# 77
И другото от къде пазарувате за бебоците си?Ние сме в Раиково и май няма мн избор на детски стоки...

магазин "Бейби бос", срещу Пицарията. Както казах вече там продават дрешки на Кокодрило и Марекита, които са малко по-скъпички, но качествени! Peace

the_empress , стискам ти палци всичко да е наред! Аз до последно бях на магнезий, а по-късно и на гинепрал заради силни контракции. А но-шпа ми бяха като бонбонки. Laughing

# 78
Здравейте милички,

вчера ме изписаха и ме зарадваха с новината, че щъркела ни е донесъл  stork-boy Двамата с таткото сме много  dancing

# 79
the_empress честито за  юначето motor
Радвам се,че вече всичко е наред с вас и нека все така да е smile3521

# 80
Здравейте милички,

току-що се връщам от преглед при Чангалова, нещо изобщо не ми харесва отношението на тази жена, много е груба и постоянно намусена за нещо. Все пак ме прегледа на ултразвук, защото вече съм в 18 г.с. и няма как. Бебчо обаче така се беше развълнувал, че изобщо не даде на докторката да го измери.
За течението, което имах ми изписа Гинипрал, но както чета из нета то е за предотвратяване на контракции и се пие дълго време, а има и странични ефекти като сърцебиене.

# 81
Момичета минавам само да ви се оплача.Бебо е с пневмония  Cry
Не овладяхме вируса и ... Sad

# 82
Много съжалявам да го чуя мила  Cry . Надявам се да оздравеете скоро и това да е последния път, в който се стига до това положение.

# 83
О iv-dan съжалявам много ковти.
В болница ли сте?Трябва задължително  на инжекции да минете,колкото и неприятно да е, знам го от опит.

# 84
Благодаря за съчуствието момичета.
Не сме софи в къщи сме на клацид,вентолин и др. сиропи,спрей за нослето,компреси,чайче...  ooooh!

# 85
Благодаря за съчуствието момичета.
Не сме софи в къщи сме на клацид,вентолин и др. сиропи,спрей за нослето,компреси,чайче...  ooooh!
Клацида мисля е доста добър антибиотик, поне на моя мъник му се отрази добре. Бързо оздравяване!

# 86
# 87
здравейте сладурки. пишаех тук от раждането на детето ми  до момента в който си започнах работа. правихме си една две срещички с мамите и техните патиланковци и след това си изгубихме дирите. айде някой нека възроди това комуникиране

# 88
Ами ако искате да организираме една срещичка, само че вие ще давате идеите този път.

# 89
Здравейте, смолянски мами!  bouquet
Преди да тръгна на работа и аз редовно пишех в старата смолянска тема, за съжаление нямам много свободно време да пиша, но когато ми остава такова и аз ще се включвам в темата.

Общи условия

Активация на акаунт