смолянски мами

• 22 212
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Привет на всички!Този път да ви се похваля/чук,чук на дърво/ Ние сме вече здравички  newsm44 
Имаме си вече и зъбче newsm68

# 91
iv-dan  честито зъбче.Радвам се за Вас, няма нищо по хубаво от здравето newsm10

# 92
Благодаря ти софи   bouquet
от все сърце ти желая и при вас всичко да се нареди по възможно най-добрия начин  Praynig

# 93
Здравейте! Hug
 Мили Смолян ски мами бъдещи и настоящи:
Пак нашата темичка по замлъкна дайте да я по раздвижим.
Кога ще си направим една среща само че този път в пълен състав.

# 94
Здравейте!!!

Софи аз си мисля, че сега повечето мами ще заети покрай подготовката за празниците и едва ли ще намерят време за срещичка. Аз в последно време съм затрупана с работа, а на всичкото отгоре и само неприятности ми се стоварват на главата. Хванала съм се да върша хиляда и сто неща наведнъж и се усещам,че останах без сили вече.
В петък съм на консултация и се надявам поне тогава да ме зарадват с нещо хубаво. Мъника така е почнал да ме рита, че на моменти имам чувството, че ще се изпусна.

# 95
Привет на всички Close-mas:,докато намеря темата  ooooh! /чак на трета в края сме изпаднали/ Mr. Green
the_empress,как е бебчо?
Не ми остава време да пиша,но поне успявам да надникна Rolling Eyes
софи явно срещата ще бъде догодина/много се надявам този път да не я изпусна Sad/
Е,мамчета как върви подготовката?

# 96
Да наистина срещата ще остане за 2009.Дано този път всички се съберем.
А аз не подозирах че толкова ще бъда заета по празниците.Но пък е забавно от едно тържество на друго.
А вкъщи обстановката е много ведра с тези коледни украси въодушевлението на децата всичко това е толкова приятно.ОБУЖАВАМ КОЛЕДА  madnoel

ВЕСЕЛА КОЛЕДА  Момичета!
 santa2Бъдете много здрави и щастливи Вие и Вашите ангелчета. Nature Snowman

# 97
Присъединявам се към поздрава на софи
Здраве,щастие ,късмет на всички Вас за напред!
 People SantaВесели празници!!!  madnoel

# 98
Здравейте момичета!!!
Ние с бебчо сме добре, ритаме се почти по цял ден. Имах леки неразположения с бъбреците, но с повече лежане и чайчета се пооправих. Сега се подготвяме за празниците. Надявам се, че ще успеем да си спретнем една срещичка януари месец. И дано този път се съберем повече желаещи.

Весело изкарване на празниците!!!  bigdance2

# 99
Ха! Имало смолянска тема. Аз пишех в старата, ама то беше поне година назад. Браво че сте се събрали пак смолянските мами.
И аз се шмугвам тук, че си се броя за смоленчанка. Нищо че от доста време обикаляме Европата, летата сме си в Смолян с децата, Коледите също. Тая година пропуснахме, заради раждането на бебето, но лятото пак сме в планината.

Весели празници на всички!

# 100
Мили момичета,нека да съумеем да запазим магията на коледната нощ през цялата година,за да бъдем по-добри,да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден –една усмивка, едно добро дело,един топъл жест.
 Бъдете живи, здрави и истински щастливи!  babydust7
    santa2       ЧЕСТИТА КОЛЕДА       santa2

# 101
Весела КОЛЕДА! Много здраве, късмет и сбъдване на всички мечти! santa2

# 102
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Бадете здрави весели и много збъднати мечти

# 103
 Close-mas:Честита Нова  Flowers Sunflower 2009 Flowers SunflowerГодина!
Здраве, babydust7 Здраве  babydust7 ,Здраве и повечко Късмет! santa2

# 104
Честита Нова Година!!!!

Пожелавам през новата година всички мечти и желания да станат реалност!!! Нека тя ни донесе само положителни емоции, здраве, щастие и любов!!!

Общи условия

Активация на акаунт