смолянски мами

• 22 218
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
 СМолянски мами,Честита Нова Година и от мен!
 И аз пишех в предишната тема . Сега обещавам честичко да поглеждам пак! Simple Smile

# 106
хей,ЧНГ и от мен!
Не съм писала скоро,но все още сме тук(не знам дали ви казах че идваме от сф,от 5 мес сме тук по работа) Simple Smile
Имам бебче на почти 6 мес и в момента търсим нова количка,защото нашата ни е малка.Моля помагайте за избор,мога да купя и 2 употреба стига да е в Смолян...но трябва да е с широк кош,защото сме едрички... Heart Eyes
Ако някои има Маг Ингланд и я продава веднага да ми каже,моляяяяя!

# 107
здравейте мами  bouquetАз съм от най-красивото и приветливо смолянско село Момчиловци.Няма начин да не сте чували за него. LaughingЗа първи път влизам в "смолянските мами"защото от близо 3 г.живея в Добрич.Много обичам планината и всеки път се завръщам с голям трепет и вълнение. Simple SmileРодопите и Смолян ще останат завинаги в сърцето ми като най-любимото и родно място. Heart EyesЩе ми бъде много приятно да си пиша с вас мами от Смолян.Интересно ми е как тече живота в Смолян сега.Последно бяхме с малката там през октомври.

# 108
здравейте мами  bouquetАз съм от най-красивото и приветливо смолянско село Момчиловци.Няма начин да не сте чували за него. LaughingЗа първи път влизам в "смолянските мами"защото от близо 3 г.живея в Добрич.Много обичам планината и всеки път се завръщам с голям трепет и вълнение. Simple SmileРодопите и Смолян ще останат завинаги в сърцето ми като най-любимото и родно място. Heart EyesЩе ми бъде много приятно да си пиша с вас мами от Смолян.Интересно ми е как тече живота в Смолян сега.Последно бяхме с малката там през октомври.

Добре дошла в нашата темичка скъпа airin555 Hug .Тук сега е много студено, както навсякъде в страната тези дни. Сега имаме и снежец, но не много. Но въпреки това дърветата са заснежени и е красиво, знаеш колко прекрасен е през зимата Смолян.

# 109
Здравейте приемате ли нови мами Hug
Първо Ч.Н.Г на всички много здраве на вас и малките дечица!
Ако ни приемете много ще се радваме да се присъединим към вашите срещи,моя юнак е на 10 месеца ,казва се Мартин и живеем от лятото в Смолян иначе сме си от Варна,но съпруга ми е от този красив град.
Лек и слънчев ден на всички  bouquet

# 110
Разбира се че приемаме isihia80, и понеже май се заформихме доста смолянчанки тук, може би ще си организираме една среща след като се постопли времето.........

# 111
Къде се загубихте всички?
Хаиде да си говорим! Laughing

# 112
И тук да се разпиша...нито съм мама, нито съм от Смолян, обаче съм от Ма(га)дан Simple Smile живея в София и в най-скоро време, както е видно от подписа ми, ще ставам леля. Сестра ми и зет ми живеят в Мадан и предполагам, че и тя ще се включи в тази тема. Ще се радвам да намеря нови познати тук. Хубав ден засега от мен!

# 113
благодаря за топлите думи Мама на две зверчета Heart Eyes  bouquetАз сега врънкам мъжа ми скоро да ходим,но не се знае точно кога. Rolling EyesМоже би след месец,че сега найстина България е скована от студ.Много ми се ходи в Смолян PraynigПък и мъжа ми иска да покара ски.Трудно е пътуването,защото разтоянето е много голямо(550 км.) ooooh! а и с малко дете,не питайте.Предният път пътувахме през нощта,че бебка да може да спи през цялото пътуване,иначе не издържа и 5 минути мирна в колата.Сега пак ще мислим варианти и тактики как да пътуваме.С две думи сложно е при нас.Много ви се радвам и се надявам да се включат повече мами и да обсъждаме различни теми тук.Ще следя темите и ще се включвам активно PeaceНека покажем във форум че и нас ни има.Аз се чувствам смолянчанка и ми е приятно да пиша в темата за Смолян.

# 114
airin555 здравей и от мен и моя юнак,вие сте месец и половина по малки от нас Hug
Между другото ние в събота ще правим прощъпулник че вече много ходим от преди коледа почна малко по малко и сега сме доста стабилни Grinning
Аирин искам да ти кажа че ние с мъжа ми пътуваме всеки месец до варна и обратно дори и по два пъти на месец ни се е случвало и общо взето пътя вече не ни прави впечатление,но без Мартин пътуваме че той е голямо шило,затова че идвайте да се запознаем ,аз съм наполовин добричлиика.
Лек ден на всички

# 115
здравей HugАми ще дойдем на почивка,но пак казвам,че още нямаме точна дата кога ConfusedА това за "шилото" и при нас е актуално.Моята щерка още не е проходила-само с паяка щъка,но вече от седмица се изправя сама в леглото си от седнало положение. Mr. GreenВие къде живеете в Смолян и как така предпочетохте малкия град,пред Желаната от всички Варна Sunglasses LaughingЕ разбира се ,ако не е тайна( не искам да съм нахална,просто малко пред история.... Wink Simple Smile)

# 116
Привет на всички от мен!
Добре дошли на новите момичета  bouquet
Много се зарадвах като видях колко нови попълнения имаме.
Аз вече започнах работа и нямам много време да влизам във форума за което моля да ме извините,но обещавам,че щом ми остане свободно време ще пиша тук.Щастлива съм,че се върнах на работа въпреки,че не е това което бих искала но..............
Най вече не съм затворена само в къщи сред домакинската работа

# 117
Добро ви утро от мен. Гледам, че активността е слаба..дано днес има движение..аз съм на работа, в петък си взех изпита за юридическа правоспособност и съм много щастлива..освен това не е далеч времето, когато ще имам и племемнник..очакваме вече всеки момент да ме направят леля - дала съм нота да не бързат - в петък имам рожден ден и си мечтая да се роди тогава...ех, че радост ще бъде...само да сме живи и здрави..на останалите вече мами - пожелавам ви също здраве, да няма болни дечица и да не ви изнервят на работа

# 118
  • пяната на дните
 Здравейте, Смолянски момичета  Laughing
Намесвам се в разговора  ви, понеже се нуждая от малко помощ при избора на място за почивка и реших, че вие вероятно ще сте ми най-полезни (като местни). Ето темата ми: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=364856.0 , ако имате впечатления от х. Смолянски езера - пишете там.
 Благодаря ви предварително, завиждам ви, че си живеете в Смолян   bouquet

# 119
http://hotelsmilen.com/ Посети това място и ще останеш очарована!

Общи условия

Активация на акаунт