В молове, градинки или на море - интересно лято за ДЕКЕМВРИйското дете!

• 16 573
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Ще ме извините ама да питам май качих снимка на сина още не съм съвсем сигурна а как да се запишем в списъка  newsm78 ако някъде има тези обяснение ще съм благодарна и на линкче че започнах да отварям старите теми ама нищо не ще да се отвори   bouquet

# 256
Днес и аз имам рожден ден!

# 257
  • СОФИЯ
Честит рожден ден  MarinaZh
Бъди много щастлива,обичана и здрава!

Добре дошла Мамо Яни! Hug
После ще дочитам и дописвам.Сега ви желая хубав ден!  bouquet

# 258
Честит рожден ден, Марина!
Бъди усмихната и обичана!

# 259
Честит рожден ден Марина!

# 260
  • Варна
Честит рожден ден Марина!    bouquet

Бъди здрава, щастлива и много обичана!

# 261
Мами, да ви запитам - Ая днес в рамките на 3 часа ми ака два пъти, но по-твърдо и почти черно. Случвало ли ви се е? Няма вид, че нещо я боли, освен, че се наяде малко по-трудно, но това си е нормално за нея.

# 262
Честит рожден ден, Марина! Да си жива и здрава, и много обичана!
Леле колко рожденнички тия дни, ама ще видите от ноември като почнем да честитим бебоците, е тогава темите ще се изписват само с поздравления Simple Smile Че и доста майки има рожденнички тогава.
Нелка, споко и Юлето ака такова по някога. Мисля, че просто си е от пюретата, макар, че не съм се замисляла от кои точно е. Но после се оправя, не се притеснявай!
Мамо Яни, много сте сладки.  Hug
А на Юлето така й се спи, че както се беше изправила на дивана и явно задряма докато аз пиша и падна на земята и си удари главичката (добре, че е с мокет пода).

# 263
Мале, Цвети, щях да падна. Малката мишка. Сега като се замислих последната партида пюрета са ми с карфиол и броколи. А тя като бебе не го любеше. Сега броколито бива, ама карфиола май пак не й харесва. Явно те са й раздразнили тумбака.

# 264
Ч.Р.Д., Марианка!

И аз да почерпя по едно следобедно питие. Днес станахме на цели 9 месеца  Simple Smile

Абе момичета, как точно се прави пробата Манту? Предполагам, че е подкожна инжекция, но не съм сигурна.

# 265
  • Ilkeston
Здравейте!
Честит рожден ден,Марина! Да си жива и здрава и много щастлива!

Честити месечинки и други хубави поводи на всички!

Валя и на мен ми беше интересно какво е това Манту. Потърсих в здравния и намерих това:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=222349.0
Доколкото разбрах е подкожна инджекция и се наблюдава какъв ще бъде белега след това.
Можеш да ги попиташ по-подробно за какво точно става въпрос.
Приятна вечер на всички ! Simple Smile

# 266
Благодаря ви за поздравите и пожеланията, момичета! Валя, честита ви месечинка! Миналата консултация танахме свидетели на проба Манту на едно 6-7 годишно момиче, вкарва се лекарството подкожно, сигурно, на мястото се образува нещо като мехурче, лекарката обясняваше леко да попият капчиците кръв, без да притискат памука към мехурчето, да не се мокри мястото за не знам колко точно часа, докато не отидат да се отчете пробата. Май на детето не му беше много приятно. На нас ни казаха, че имаме белег, но аз, колкото и да се взирам всеки ден, така и не го видях къде е. Все пак се радвам, че няма да ни бодат, мислех да откажа, ако има такава възможност.

# 267
Жайгарова, честит рожден ден , бъди щастлива и обичана от любимите хора  bouquet Heart Eyes

Момичета , дойде ред и аз да помоля за гласче , за снимките на Криси за корица на списание Аmerican baby .Който има желание нека ни оцени  http://www.parents.com/app/sharemy/photoDetails.jsp?photoId=2781 … 5&fromSearch=
Тенкс предварително Heart Eyes

# 268
Благодаря, Макси! Гласувах за Криси и ви пожелавам успех!

# 269
Жайгарова, честит рожден ден! Всичко което си пожелаеш днес, да се сбъдне!! И много здраве и любов!

Вале, честита месечинка! Кога минаха девет месеца... Simple Smile За мантуто и аз четох изказванията на Бърди във форума и изпаднах в чуденка. Честно казано аз не виждам белег, но дано като отидем при лекарката в София, тя забележи нещо както е станало при Марина. Хич не ми се ходи по туб диспансери.

Крисито има глас и от мен Simple Smile

Калина от няколко дни доста се подсече и я мажа с едно кремче Имазол, от което има някакъв ефект но не толкова бърз колкото ми се иска. Стандартните цинкови кремове Бочко, беби тан и на Себамед не помагат особено.  Някой да е ползвал нещо много ефикасно? Знам че трябва да я държа повече време по голо дупе, но аз все след храна сменям памперса и все успява да се опишка когато не трябва.

Нели, за акането Калина по принцип си ака все още по няколко пъти на ден - понякога ако е позапечена бурбонки, понякога не. Според мен няма нещо притеснително в това.

Общи условия

Активация на акаунт