В молове, градинки или на море - интересно лято за ДЕКЕМВРИйското дете!

• 16 586
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Деси, благодаря.
Просто исках да съм сигурна, че инжекцията е подкожна. Иначе открих, че резултата се отчита след 3 дни, като се измерва диаметъра на зачервяването. Още не зная какво да правя. В София доколкото успях да разбера от нета, пробата се прави в диспансера на ул. "Кирил и Методий" 78.

Иве, ти какво реши за Калина? Вие кога ще се приберете? Ако искаш бихме могли да ги заведем заедно в София.
Ти ме изпревари, докато публикувам отговора си  Simple Smile И на мен не ми се ходи, но искам да съм сигурна, че всичко е наред с детето и то има нужния имунитет.

Макси, имаш и моят глас  newsm10

# 271
Анима, Бактробан или Дефламол. За предпочитане второто. Ако обаче при подсеченото има и бели пъпчици с връхче - Бактробан задължително. Успех и да се оправя бързо девойката.

# 272
Анима, пробвай и на мустела. понякога се случваше да се подсечем, но в най лошия случай кърмата помагаше, но един път беше станал божур и така не разбрах от какво и тогава го намазах с мустела. и след първото мазане дори беше почти оправен

# 273
Момичета благодаря ви много!  И понеже имаше запитване да уточня , гласува се със звездичките , а после може да се натисне и бутона :Recommended , и така със всяка снимка поотделно

За подсичането аз мажа Криса с витаминния  крем на Мустела , всеки път след баня и досега не е имала подсечено дупе или , каквито и да е зачервявания , дори съм взела крема на Мустела против подсичане , но не ми се е налагало да го ползвам , така че горещо препоръчвам първия Peace

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 00:55 от Mаxi

# 274
Жайгарова , Честит рожден ден , много здраве и късмет ти желая.

Ей мамита , някой по желание да спретне новата тема , че Ивето е на моренце ... аз идея нямам как да я направя, та само ви напомням ....

Всички горещо препоръчваме МуСтела-та , няма по-добро  Peace

Дуцееееееееееее  Heart Eyes

# 275
Дарке , ти каква попара си , с бисквити или леб? Heart Eyes
Оп чаай , че сега видох , че не ядеш попарка ....ама то нормално де ,да не си канибал... Laughing
Иначе за темичката Цветито се беше наела последно , така че от нея очакваме включване Peace

# 276
  • София
Марина честит рожден ден. Желая ти от всичко по много.

# 277
Марина, честит празник и от мен. Simple Smile))

Честито и на деветинките! Да са ви живи и здрави.

Аз благополучно стегнах багажа за Гърция, успях да се скарам с мъжа ми, който си легна сърдит, (ей това най го мразя), сега отивам да си взема душ и паркирам и аз. Много ми е нервно, до последния момент разпределях работа, винаги е така преди почивка, изведнъж се изсипват куп филми. А той уж държи да се развивам и да се осъществявам, ама като се наложи да свърша нещо след като се  е прибрал от работа, се чумери. Много криво ми става понякога - ако съм само домакиня, нито аз ще съм щастлива, нито той ще ме уважава. Никога не е обичал жени барбита или жени домакини. Винаги е държал да съм такава каквато съм, да си имам свои интереси, свои занимания, своя работа. А в същото време - това по никакъв начин да не ми отнема от времето за семейството, а и трябва добре да изглеждам... Е, как да стане всичко само в 24 часа на ден? Да бяха 48, все щях някак да се сместя. Ама сега - и багажът да оправя за всички, и работата да си свърша, и на педикюр да отида, и на всичкото отгоре да съм усмихната и да съм обърнала внимание на децата... Нямам право да се оплаквам, изборът си е мой да работя, но ме боли, че той уж ме подкрепя, а в същото време - недоволства, когато времето не ми стига за семейството.

Както и да е, занимавам ви с глупости, ама ми стана едно такова чоглаво, мразя да се караме. Изпих една бира и изпуших една цигара. Напоследък си припалвам по някоя цигара, да си призная. Нали Коко суче вече само сутрин и нощем.

Хайде, стига съм писала глупости, лека нощ на всички и прекрасен ден утре. Дано всички сме здрави в Гърция. Пожелайте ми хубаво време Simple Smile))

# 278
Мамо Яни, ама страхотни снимки Simple Smile)) Много сте усмихнати и хубави всичките Simple Smile))

Марино моме, ама какви са тез обилни почерпки, ние трябваше да сме на диета вече Simple Smile))

Нонич, трябва по-едри пюрета, ама той не иска и аз му давам от тези по-малките или ги пасирам на машинката.

http://stelamaria.multiply.com/photos/album/7/7

Малко снимки от мен - от именния ми ден на морето и после от Велинград. На последните снимки е сладката Наталка - дъщеричката на приятелката ми от детинство.

# 279
И една хитра усмивчица от Коко Simple Smile

# 280
Стела много сте хубави и пораснали Peace

# 281
Стеле, все забравяш пароли да даваш

# 282
благодаря ви за съветите за кремчетата, ще пробвам днес !  Hug

вале, края на другата седмица се прибираме и тепърва ще ходим там на консултация да видим какво ще каже лекарката.

стеле приятно изкарване в гърция и дано и ти си починеш там!

# 283
Благодаря ви още веднъж! Хубаво време за Стела Мария и весело изкарване, да се сдобрите с мъжа  Wink
Ние се връщаме от консултация, 8500 и 70 см е Анита.

# 284
  • София
И аз да се отчета след вчерашната ни консултация - вече сме 7400 и 69 см. Дръпнала е наща пак с 500 грамаи 1 см. От днес почнах да й правя попара - в началото се чудеше какво е това, но после рева като свърши. То при нея всичко като свърши се реве, без значение дали е 50 грама или 300. Яшно ми е детето и това си е.
Вие с какъв сухар правите попарата, а и какво сирене? Аз вчера купих някви сухарчета на Чичибебе. А сирене се чудих чудих и взех накрая някво лайт на Маджаров.

Общи условия

Активация на акаунт