Рисуване върху стъкло - 3

• 170 031
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Mirama дори до 25 евро да се дигне цената+доставката около 7 пак ще ти излезе наполовина спрямо тук,а боите на Gallery Glass са много добри.Успех! Peace

Показаните неща са от Англ. ибей, тоест цените са в паунди, но ок, така ме ориентира добре, че цена около 50лв за целият комплект е супер. )))
Мерси много. ))))

# 646
Ииих, най-сетне да нарисувам и аз нещо. Поръчка на два броя тигри, засега е готов първия. Ей го:

# 647
Много са хубави!Декупаж ли са?

# 648
Ако е декупаж, нямаше да е в тази тема  Wink Рисуван е от обратната страна на чинията, за да може да се ползва (чинията де, не тигъра  Joy ) Направих ужасна бела, докато го рисувах-разлях едно бурканче с боя в/у чинията, пода и косата си, идея нямам как се оправих. Явно ината ми е в повече.

# 649
E направо ме разби!Аз не мога да докарам две абсолютно еднакви рисунки.,а твоите са без разлика!Супер си!

# 650
  • Sofia
Превъзходни тигри newsm10 smile3525 за  изпълнението .

# 651
E направо ме разби!Аз не мога да докарам две абсолютно еднакви рисунки.,а твоите са без разлика!Супер си!

Доби, това е един и същ тигър доколкото разбрах аз; Тепърва ще се прави номер 2 Laughing
Но наистина котенцето е супер, браво Ели.  Heart Eyes Явно много творческа енергия си събрала и ти се е получило страхотно. А за инцидента - поне по творението нищо не личи Peace
Аз вече съм по-добре и време имам да творя, но нещо ме хвана страх, че го нямам онова първоначално сърбене в ръцете   Embarassed И все не мога да си измисля сюжет, който да ми запали главата  Embarassed

# 652
  • Русе
Ехооо,привет вълшебници на четките и елмаза Laughing
      Елииииииии,страххххх ме хвана чак CrazyТигъра е жесток,не се сърди,ама е по-добър от предния...Като жив е,а следващият сигурно даже ще ръмжи като го погледна Wink Поздравления за майсторлъка,много,много ми хареса. smile3501 newsm10
      И за да съм напълно откровена в мнението си,бих искала да споделя,че имам леееека забележка за фона.На мен лично ми идва малко в повече и златното и червеното.Но това пак подчертавам е мой поглед
     Доби,скоро не съм писала,но пък съм гледала Mr. GreenСправяш се отлично...Имайки предвид,колко е трудоемко това,което правиш,резултата е фантастичен,и не е за вярване,че това са първи стъпки. WinkНо,така е....човек има ли "ръка" и фантазия,всичко става чудесно. newsm10 smile3501 Продължавай да ни радваш,моля те.

Мама Дона...ами ще ти кажа това,което бях казала и на Ели преди време....,просто грабни четката и боите,не чакай да те засърбят ръцете.Това е магия,поглъща те мигновено и те пренася в света на чудесата. Hug
Мирама,добре дошла сред нас,имаме нужда от свежа кръв  bouquetНещата,към които си се насочила са много симпатични и стилни,подобни рисувах в началото,когато се увличах по това изкуство.Въпреки,че изглеждат несложни като композиция,уверявам те че не е така на яве.Ще ти е нужен малко тренинг освен за полагане на контурите,ами и за нанасяне на боите.Хубаво е да потренираш на буркани,обикновени,ненужни шишета.Важно е да опознаеш кривата на повърхостта,да усетиш разнасянето с четката....Нетърпелива съм да споделиш за първите си опити и да покажеш  разбира се.
  Десиславас,прекрасна лампа.Личи професионализма при изработката.Радвам се,че сподели с нас,добре дошла в темата Hug

# 653
Снимката е на една и съща чиния-щракнах два пъти, че ми се стори не добре фокусирана. Втория тигър ще е сибирски. А фона..желание и то изрично на клиента..Какво да правиш.  ooooh!
Благодаря ви, момичета  Hug Hug Мама Дона, моля те, не се офлянквай-я виж какво слънце е пекнало-перфектно за рисуване на стъкло.
Джаста, а ти не ми се крий, а показвай какви си ги творила тук. Аз ги видях, щото съм любопитка, намъкнах ти се в албума, но покажи и тук.  Hug

# 654
Ели, аз и в другата тема ти казах, че тигъра е страхотен. )))))

ДжастаПраста, още нищо не съм започнала, защото не съм си взела бои. ) Чакам да свърши един търг в ибей (аз даже показах) и ако са на добра цена ще взема тях и ще почакам и за доставка. )) Със сигурност ще се пробвам първо на някой и друг буркан. )

# 655
Момичета, отсрамвам се! Пак азиатско, естествено  Laughing!

# 656
Жестоко е, мама Дона  Heart Eyes Отсрами се пак  Hug

# 657
  • Sofia
Мама Дона, разкошно е, толкова е красиво  bouquet Сподели с какви материали сътвори това произведение на изкуството.
Много професионално работите момичета,сигурни ли сте че сте любители newsm78 може би в предишните ви животи ,сте работили с други материали hahaha

# 658
Невероятна красота ,стил и въображение Мама Дона!  bouquet

# 659
Еее, момичета, ласкаете ме много   Stop
dessislavas чак ми е неудобно, защото аз не си го намирам чак толкова добро като изпълнение, ама ...   Embarassed Важното за мен беше пак да почна с нещо.
Материалите са бои за стъкло на Марабу и малко лак за нокти за златистата лента  Mr. Green Не знам дали изобщо си личи че има такава, но снимах много на бързо и гледах да няма блик от светкавицата, за което се извинявам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт