Кореместата тема :хайде на големите шкембета и дупета - 3

• 19 421
  • 357
  •   1
Отговори
# 165
Бях забравила за тези ръкавици. Ще се сдобия с един комплект за всеки случай.
777, споко. Нищо фатално няма в свалянето на теглото. Възвратимо е след определено време.  Wink

От вчера връщам най-ударно. Няма лимони, няма сухари. Всичко отива зян. Не че ми е зор особено. След няколко седмици ще съм забравила. Кварталните ни аптекарки вече знаят за положението ми. Днес си взех свещички за всеки случай, докато в сряда лекарката не ми предпише нещо.
Този път и другарчето ми забелязвам, че по-нестреснато подхожда към тези ми позиви.

Не се притеснявайте, че не пиша често.  Hug Съвсем никакво желание нямам да седя. Предпочитам да си полежавам. И вече гръбчето много негодува от тези ми желания, но ще трае.  Laughing

# 166
777, аз до 6 месец бях само 3 кг. +.Така че всичко си е индивидуално Peace
Рони , знам как се чувстваш с това  Sick , ама нищо ще мине и наистина ще забравиш.А и съм чела че като повръщаш било сигнал че "правилно" реагираш на бременността и бебечето си се развива перфектно.  Grinning Мен само тази мисъл ме успокояваше (на моменти де) , иначе ми беше толкова лошо че... ooooh! и аз гледах само да спя за да ми минава времето по- бързо.

# 167
Рони   Hug остава да чакаш да дойде втория триместър, тогава всички бременни екстри отминават
Днес моя мъж каза, че бременна жена е = на луда жена защото  днес уж отидохме на разходка и да помогнем на сестра ми да си изберат стол за бюрото , и се прибрахме с нов телевизор , а сестра ми така и не си купиха стол. Сега малко ми е съвестно за тези 1200 лв. дето ги похарчихме ама си казах че после всичко ще отива за бебето , сега е време да поглезим себе си докато е още в корема ми
Светле мерси за инфото за ръкавиците

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 07:07 от Nefertity

# 168
  • Варна
Светле и аз ще се сдобия с такива ръкавици, че както си имам постоянно течение ще параноясвам.
рони радвам се, че писа така ми е спокойно  Hug

# 169
  • София
Хей,Светлано бременна си и отвсякъде ти личи. Вземи корегирай името на темата, или ако не можеш
срамно помоли Херката да ти оправи бисИрите. То може и верно да е името, особено за тези като мен родили по
другия начин, направо си ги кормят. Ако някой друг е забелязал и те е поправил, извинете ме ама нямам време да
чета. Погал по всички тумбачета.

# 170
  • София
и аз свалих в началото 2 кг.,после до 6-ти месец качих общо 6кг. и след това до края на 8-ми месец  бях станала +27кг. ooooh!Така че,хич да не се притеснява.

# 171
  • Стара Загора
Хей,Светлано бременна си и отвсякъде ти личи. Вземи корегирай името на темата, или ако не можеш
срамно помоли Херката да ти оправи бисИрите. То може и верно да е името, особено за тези като мен родили по
другия начин, направо си ги кормят. Ако някой друг е забелязал и те е поправил, извинете ме ама нямам време да
Ахахах верно бе... Mr. Green Оправих го. То вярно с два мозъка по-трудно се мисли Mr. Green
ЦалиФ Heart Eyes

# 172
Честито на Нефертити за новия телевизор! Най-хубаво е, когато човек си угоди на душицата с някаква скъпа покупка! С кеф да си го гледате, пък след една година малкото човече да се заглежда вече по анимационните филмчета!

За килограмите - аз успях постепенно да си ги кача до +24 и след раждането си свалих естествено за 2 седмици 10 кг. Останалите се ги влача и сега! Embarassed

# 173
  • Варна

Аз отдавна съм го забелязала, ама реших да не казвам. Тя и предната е корместа  Joy

# 174
  • на дъното
asja Не е ли време вече за някакъв хубав резултат от почивката на морето  fertilization preggo Не те ли хвана нашия вирус?Хайде чакаме скоро добри новинки  Hug

# 175
Силви гледам ти лентичката, ти вече си точно на половината  Hug
Светле дойде времето когато трябва да ни се отчиташ всяка сутрин  Hug

# 176
Рита, и корместа и кореместа е правилно. Проверих. Фонетични дублети са.Има фонетично явление, при което за по-лек изговор изпада гласна при производна на дадаена дума. Ама как го обясних само.  ooooh!

Нефертити, отчитама се, ама вече искам да се отчета с родилна дейност. Краката ми са много зле и си патя зверски от тях..   Tired А изводът на мъжа ти относно бременните е супер правилен.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 12:43 от svetlana_78

# 177
Май само аз не съм забелязала,че пише Корместата.Явно бременността и раждането са ми се отразили добре  Mr. Green
Чета поста на Рита,гледам заглавието и се чудя за какво иде реч  ooooh!
Светле,айде да е скоро,че накрая вече е голяма мъка  Hug

# 178
Краката ми са много зле и си патя зверски от тях..   
Ти знаеш кога ще ти се оправят краката - когато се роди бебчо, аз да ти кажа нещо с което много ще облекчиш болката намокряш една хавлиена кърпа, да е влажна де и я слагаш във фризера. Като позамръзне, вдигаш си крачката на високо и увиваш кърпата около глезените

# 179
Светле не се оправдавай  hahaha  Joy Много ми стана забавно , макар че и аз видях заглавието след корекцията и мигам , мигам и си викам "па ко не му е правилното".Ама после видях по надолу и ми стана много смешно (макар че си е и страшничко - Корместата...) Joy
Нефертити я сподели какъв телевизор си взехте.Насочила съм се и аз към такава покупка ама мъжо ми ме убеждава, че не предавали добре (за кабелна тв. а не цифрова) телевизия. А така ми се иска една плазма... Tired ама ако наистина е на квадрати няма смисъл. Били предавали много зле обикновеното излъчване , освен цифровата и то тази с висока резолюция. Ако ме разбра какво се опитвах да кажа... че аз не се разбрах много Crazy В крайна сметка драсни два реда дали си доволна и с какъв кабелен или цифров оператор си. Hug

Общи условия

Активация на акаунт