Кореместата тема :хайде на големите шкембета и дупета - 3

• 19 396
  • 357
  •   1
Отговори
# 225
Оцелях.  Crazy В МЕН РАСТЕ ЕДНО ПРЕКРАСНО СЪРЧИЦЕ.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Засега това ми стига да се закрепя. След три седмици ще откачам пак.

ЛейдиБейби, по-важното е докторът да е огледал хубаво всичко. Снимки ще имате страшно много, когато фъстъчето те роди ЖЗ.   Hug

Светле, именно това помня, че е не видяно пъпната връв да е усукана. Ако толкова го мислиш това с връвта, отиди да видят отново какво е положението й. Опитай се да вкараш други мисли в главата си сега. Hug

Фивърче, дано уредите и натъкмите нещо за по-скорошна виждане на дребосъчето от доктора.  

# 226
Оцелях.  Crazy В МЕН РАСТЕ ЕДНО ПРЕКРАСНО СЪРЧИЦЕ.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  

Ех, това чакаме цял ден.
 Hug Ама нали сме пусти клюкарки искаме пълна и подробна информация от прегледа. БЛагодаря, че ми стопли деня.  Hug  Heart Eyes
А, да, и честити ти няколко дена спокойствие.  Hug

# 227
Светле, едва ли искаш други подробности.  Wink Онази пръчка е вълшебна. Показа чудеса.  Laughing
Друго не помня. А, да. Пуснаха ми първите изследвания. Лекарката търпи. Отрезвява ме. ТолкУз.  Grinning   

# 228
  • Виена
Оцелях.  Crazy В МЕН РАСТЕ ЕДНО ПРЕКРАСНО СЪРЧИЦЕ.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  

Ех, това чакаме цял ден.
 Hug Ама нали сме пусти клюкарки искаме пълна и подробна информация от прегледа. БЛагодаря, че ми стопли деня.  Hug  Heart Eyes
А, да, и честити ти няколко дена спокойствие.  Hug
И аз, и аз! И вися в месечната.  ooooh! А то нали си имало тема за коремести... Тук преместихте вие купона! Ма де да видим кога ще ви се набъркам в групата!  Crossing Arms
Рончо, извънредно се радвам на новината за туп-туп! Да април гадните новини от тебе са забранени! Може само за сцинарии на филми да бъдеш изтърпявана!  Hug
Много ми е гот! Цун по шкембето!

# 229
Crazy В МЕН РАСТЕ ЕДНО ПРЕКРАСНО СЪРЧИЦЕ.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Рони, да расте и да укрепва до към 22 април догодина, после да расте и укрепва в прегръдките ти
Всичко ни е наред и съм много щастлива.
Важното е че бебка е добре newsm44
Лейди браво на вас с бебка, още малко и излизате на финалната права  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Светле,  Hug Hug Hug
Фивърче дано не се отложи прегледа, че утре да ни се похвалиш с добри новини

# 230
Сканирахме снимката и я пускам да я видите  Flutter http://media.snimka.bg/0561/007376622-big.jpg
Рони честито ти  Two Hearts
Сега чакаме другите да се похвалят с добри новини Peace

# 231
Рони,прекрасно.Честито тупкащо сърчице  Hug
ladybebi ,твоята госпожица има прекрасно сладко носленце  Heart Eyes
Рени,ще те замоля да ме изчакаш да се наместим заедно в тази темичка,вървим в комплект ако си забравила  Mr. Green

# 232
Лейди, Рони браво на вас  Hug

На останалите които са на преглед или чакат изследвания  fingerscrossed и да се отчетете след това.

# 233
Рони, радвам се че всичко е наред, браво за хубавите резултати  Hug
Светле, още малко остана, не се притеснявай  Hug

# 234
  • Варна
Оцелях.  Crazy В МЕН РАСТЕ ЕДНО ПРЕКРАСНО СЪРЧИЦЕ.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Засега това ми стига да се закрепя. След три седмици ще откачам пак.

Рони много съм щастлива за туптящото сърчице в теб  Heart Eyes. Ще спя спокойно!
ladybebi много е сладко бебчето ти  Heart Eyes.
И аз се надявам да могат да прегледат утре, защото няма да издържа до 13-ти.
Забравих да ви кажа, че кумата ми ще ражда до 2 седмици, давайте предложения за хубаво подаръче. Бебето ще е момченце. Не ми се иска да я питам от какво има нужда, искам да избера нещо хубаво.

# 235
  • София
fever,трудно ще е без да питаш,защото може да вземеш нещо,дето си има вече.
 Иначе на мен най-полезни са ми активната гимнастика и въртележката(музикална) над леглото.Дреби откарва много време на тях и много ги харесва.Има и едни лампи са креватчета,които прожектират на тавана различни фигурки и също са музикални - те също са много хубави и бебетата им се радват.

# 236
  • Варна
Има и едни лампи са креватчета,които прожектират на тавана различни фигурки и също са музикални - те също са много хубави и бебетата им се радват.[/color]
Ей това за лампата е страхотна идея, сетих се че и аз като дете имах такава. Беше като къдрав цилиндър и вътре се върти друг цилиндър с разни картинки, нали това имаш предвид? Знаеш ли къде бих могла да потърся такава?

# 237
  • София
ами аз съм виждала по-различни,но в момента не намирам снимка в нета.Ето това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2860 е някаква комбинация между въртелека и подобна лампа.Ма принципно изглеждат по друг начин.Аз съм виждала във формата на звезда.Ако намеря утре,ще ти пратя линк.Мисля,че е точно на Fisher Price - сигурно ги има по детските магазини.Ние нали сме в Белгия сега,та за БГ не знам къде ги има точно,но не може да няма.
 Сега намерих и други,но не са точно тези,дето съм виждала наживо - при тях едни фигурки се въртят на тавана.Едната е това:http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/3325 , а другото е комбинация с бебефон(също много полезен за мен,че сме в къща) - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3827.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 00:43 от angels_zg

# 238
 На мен в първите месеци активната гимнастка ми вършеше перфектна работа- още на месец и нещо беше като я сложих на нея, има огледалце и веднага щом се видя и се усмихна на себе си:) Дълго време само се смееше и гледаше играчките, сега вече ги дърпа и дъвче - все още влиза в употреба.  Шезлонг също върши работа. Специално играчката, дет се върти над леглото, почти не я уважи. Започна да я "употребява" едва наскоро и се опита да си я събори на главата и аз я махнах. Това са все неща, които може и да си ги има, затова питай. Друго, което се сещам, е изгачка, която се слага на дръжката на столчето за кола- понеже бебето прекарва вътре доста време, да се заглежда в нещо над главата му. Нашата има една пчела, която като се дръпне надолу и пее. Още й е интересна.  Кенгуру/слинг също може да се подари. Това са по-големи неща, за които се сещам.
Ще помисля и за още, ако се сетя ще пиша.

Браво за хубавите резултати на ходилите на лекар днес, все така и утре да е:) Стискам палци на всички!

пс. бебефон-някои бебефони и пеят и прожектират

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 09:08 от KikiNiki

# 239
  • София
уф,намерих я - ето тази има една приятека :http://www.fisher-price.com/fr/products/product.asp?id=39032

Общи условия

Активация на акаунт