Кореместата тема :хайде на големите шкембета и дупета - 3

• 19 383
  • 357
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Лейдибейби,спри да мислиш глупости,така само си вредиш!Защо да е късно за Аспирина - аз го пих до 34-та.,а повечето го пият до 36-та.Освен това може да започнеш да си биех Фраксипарин или да ти вливат Имуновенин - зависи,какъв точно е проблема.Не всеки гинеколог е запознат с тези терапии,така че потърси и други мнения.Най-добре се обади на д-р Конова,защото тя е най-добра в тези проблеми.Но според мен Фраксипарин,можеш да си биеш.
Фивърче,дано всичко е наред и с теб! Hug

# 271
  • София
освен това много хора с този проблем имат живи и здрави дечица.Ако влезеш в сайта на Зачатие,ще видиш,че доста от бременните и родили вече,са били с този проблем - лично познавам някои от тях!Важно е и често да ходиш на Доплер!

# 272
Лейди бейби,  fingerscrossedвсичко да завърши благополучно. Hug

# 273
angels_zg  и ти ли си с АФС? А някакви изследвания по време на взимане на Фраксипарин трябва ли да се правят? Моляте ако имаш някакво инфо дай. Praynig Не знам какво да правя.От къде е тази докторка?Може ли телефон да ми дадеш.

# 274
някой от вас дето ходи на консултация може ли да ми каже какво е РВО???
вчера моята съпруга е видяла да пишат в картона РВО=20мм и се чудихме какво е това  Embarassed

# 275
ladybebi,  Hug Hug Hug Вярвам, че всичко ще завърши щастливо и благополучно този път.  Hug
Д-р Конова е имунолог от Плевен. e-mail: eikonova@abv.bg. Но има вероятност да не ти отговори веднага. Много жени напоследък явно се нуждаят от услугите й.   bouquet

# 276
аз мога да намеря номера на Конова
жената го има,ние ходихме при нея

# 277
  • София
не ,изследванията ми бяха наред ,но пиех аспирин и си бих Фраксипарин по други причини.Аз от 4-5г. пиша в сайта на Зачатие и там наистина много момичета са с много сериозни имунологични проблеми,но въпреки това успяха.
Ето координати на Конова :
Доц. д-р Емилияна Конова, д.
  тел.: 064 804 790
  тел./факс: 064 804 847
  е-mail: eikonova@abv.bgТози е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите , info@ivfpleven.com
 Ако 777 намери и gsm-а ще е екста.Обади и се,защото нямаш време да чакаш мейл.

# 278
fever много ти е готин бебока Wink Айде все така да расте и хубавее Hug
Някой знае ли къде мога да видя дали има вероятност въпреки АФС-то да не се получи както предния път. В смисъл дали 100% след като съм с АФС значи че ще се получи така , след като не съм пила нищо. Уфф сигурно много глупаво звуча ooooh! Съжалявам Sad

# 279
  • Варна
fever много ти е готин бебока Wink Айде все така да расте и хубавее Hug

ladybebi мерси  Heart Eyes, само шийката дано да ми е наред да го износи. По твоя въпрос не мога да дам съвет, мисля че трябва да послушаш angel. Стискам ти палци да си имаш здраво бебе  Hug

# 280
значи GSM на Конова нямаме
ние ходихме при Ковачева която също е добър специалист,но и на нея и имам само стационарни телефони.когато ходихме се отнесе доста човешки и останахме доволни от нея
ladybebi ако искаш нейните кординати само ми кажи,но най-късно утре защото после заминавам в командировка

# 281
Лейди,къде преви изследванията?Ако си ги правила в лабораторията,в която аз работя,ще ти упътя към коя от нашите д-рки да се обърнеш за консултация

# 282
Благодаря на всички.
777 няма да има нужда от тела.Доктор Конова много бързо ми отговори на емейла и сега чакам пак да ми пише - предложи да ми даде координати на някой спец. от тук. Ходих и при моя гинеколог от 2-ра градска, но както и очаквах ми се стори че май  не е много запознат с тези неща.Не го упреквам защото е ясно че това са имунологични изследвания и съответно само генетик може да ми даде точна информация.Сега чакам доктор Конова да ми даде ако има координати на някой добър спец. в София и все пак ще отида при още един лекар който като Марков прави ФМ и се надявам и той да може да ми помогне с някаква информация. Моя лекар от ЖК ми каза да пия Аспирин Протект 100 мг. , но преди да го почна искам да взема мнението на някой "по- навътре" в нещата. Момичета много се извинявам ако ви товаря с моите проблеми, но наистина имам нужда да споделя.Не съм писала за проблема ми в отчетни тъй като надали някой от там ще ме разбере и ще може да ми помогне.Вие тук най- добре разбирате страховете ми. Прегръдни на всички коремчета Hug
Бени, направих ги в Александровска (май само там ги правят). Пратиха ме при д-р Балева (с която така и не се срещнах).

# 283
 Лейди, най-напред да ти кажа да не изпадаш в стрес и да си мислиш най-лошото. Само като си помисля, на мен като ми видя 2та съда и прикрепването доктора, цяла нощ ревах все едно бебето вече го няма. На другия ден си дадох сметка, че бебето ми е в корема живо и здраво, а аз го оплаквам.
 Сега знаеш, че съществува някакъв проблем, който може и да е довел до случилото се предишния път. Може и да не е. Мисля си защо не направиш консултация директно с проф. Балева. Отиди и при Марков в понеделник, лично и с изследванията. Ако трябва да влезеш в болницата и да си лежиш там, ако трябва да ти правят вливания. Това, че може да се случи нещо през нощта според мен го е казал, за да се презастрахова. Това е истина. Всичко може да се случи. Дори да ти падне тухла на главата/недай боже/. И аз лежах 2 седмици там, сутрин правеха запис, следобед и вечер само слушаха с една слушалка. И аз си мислех, че като нищо нощно време може да се случи нещо и на сутринта просто да се констатира факта. Още изтръпвам при спомена за това как малкото се беше преместило вляво и като сложиха уреда вдясно и чух най-страшната тишина, за секунди сърцето ми спря... Това е положението, никога нищо не се знае. Всичко е божа работа! А за ФЛС- вече се знае нещо и някой трябва да вземе мерки. Не може да няма решение! Освен това синдрома се изразва в  промени в кръвотоците на плацентарните съдове и на пъпната връв. А това е нещо, което с доплера може да се наблюдава- това, което на мен ми правиха всяка седмица. Всичко ще бъде наред! Ще гушкаш здраво бебе! Повтаряй си го непрекъснато и горе главата!

Спомням си, че Рени прави също такива изследвания в късна бременност. Когато бяхме във Виена, помня че тъкмо си беше взела резултатите и не бяха добри. Не знам какво стана след това и дали взеха мерки. Надявам се тя да се включи и да каже какви съвети й беше дал д-ра и дали виенските лекари са правили нещо. Но Филипе е факт- сладур за милиони!

Уф, преживявам всичко все едно аз съм бременната в момента. Сега си припомних параноите, които наистина се забравят след това. Обаче подозирам, че следващата ми бременност ще бъде също така луда...

Фивър, много стискам палци до следващия път всичко да е ОК. Направо като ви чета тук и наистина тръпна на моменти все едно съм аз...

На всички бремелинки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 284
  • София
и аз така преживявам,все едно съм аз,но всички тук са ми толкова близки. Hug
 Лейди ,има разлика между генетик и имунолог,на теб ти трябва второто.За мен страшно добър специалист по ФМ Е Д=Р Димитрова,тя е запозната и с тези проблеми!

Общи условия

Активация на акаунт