Кореместата тема :хайде на големите шкембета и дупета - 3

• 19 355
  • 357
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Фивче, мога да ти кажа, че като качих Лора за първи път в колата карах
със скоростта на оФлЮх. Но след това нямах проблеми. Сами се придвижваме навсякъде.
Голямо удобство е автомобила, особено когато си с малко дете, без него щях да съм много
вързана. Щом не се чувстваш добре да шофираш сега, не го прави, мъжо ще си ви вози.  Hug

# 301
Фивче, Лейди, с нищо не мога да ви помогна, милинки - просто нищо не разбирам от проблемите ви. Затова ви пожелавам само всичко да приключи когато трябва и с живи и здрави вързопчета. Стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed.

# 302
Фивче, Лейди, с нищо не мога да ви помогна, милинки - просто нищо не разбирам от проблемите ви. Затова ви пожелавам само всичко да приключи когато трябва и с живи и здрави вързопчета. Стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed.
Чак сега ми светна лмпата, че влезнах в месечната да ви кажа, че съм сънувала Светлето. /аз след раждането много сънувам, но нищо не помня на сутринта/ Та в съня нещо търсех чорапогащник на Деница и се колебаех кой да взема и в един момент Светланка беше до мен и й казах, давай вземаме първия, който ми попадне, защото бързаме.  newsm78 дали не беше за болницата бързането
 Hug

# 303
Ама за да раждам ли?  Grinning Аз ако раждам, все ще ми е тази Дени с какъв чорапогащник ще я водим.  Mr. Green Шегувам се бе.

# 304
Светле,като не искаш да раждаш да взема да ти пратя малко продукти и буркани да се погрижиш и за нашата зимнина  Mr. Green

# 305
  • на дъното
Добро утро на всички.
ladybebi Вярвам в един добър и щастлив край на бременността с едно прекрасно  ylinfant   fingerscrossed
Светле мъника как е днес в коремчето ти?
За всеки по едно от мен.Погал по preggo.

# 306
Лейди, успокой се, мила  Hug Бебче нали е добре сега, расте, отговаря си на седмиците. Дръж се за това, то е най-важно в момента. Причината за проблема е открита навреме според мен и сега всичко ще бъде наред. Само трябва да си наложиш спокойствие. Пий Аспирин Протекта и си искай доплер на две седмици поне да се следят нещата. Аз така правих, от 26г.с. почнах с доплера и Аспирина превантивно, понеже предишния път точно в тая седмица се появил проблема. И не мисли за тоя Лупус, понякога лекарите, за да се презастраховат изброяват вероятности на база предишни случаи и не се съобразяват какви последствия ще имат думите им.
 Hug на всички

# 307
Лейди, успокой се, мила  Hug
понякога лекарите, за да се презастраховат изброяват вероятности на база предишни случаи и не се съобразяват какви последствия ще имат думите им.
Така се случи с нас в болницата. Изкараха ни акъла с теории на вероятностите, но трябва да вярваш в добрия край.

Ама за да раждам ли?  Grinning Аз ако раждам, все ще ми е тази Дени с какъв чорапогащник ще я водим.  Mr. Green Шегувам се бе.
Светле и на мен ми е "все тая" с какъв чорапогащник е Дени, обаче се чудя дали наистина да не ида да й купя един, та да тръгнеш за да раждаш  Mr. Green
Не ти давам зор...Бебо си знае кога  Hug

# 308
Светле, аз ти казвах да ме изчакаш да се върна от морето и тогава да раждаш,а то какво стана... сега заминавам и ти казвам, че стискам палци и чакам да ме уведомиш за събитието. Надявам се тоя път да не ме дочакаш да се прибера Mr. Green макар че нямам намерение да се задържам много. Ще ти пращам много положителни мисли! Много гуш! Hug Hug Hug

На всички бремелинки стискам палци ! Горе главата, всичко ще е наред! Hug

# 309
# 310
Лейди бейби, имаш моите стиснати палци и в тази тема. Само се успокой, за да е добре бебка  Praynig

# 311
Как сте, тумбачета? Видях, че Талето е писала в другите теми. Отдавна не е писала тук, пък я мисля заради страховете, които беше натрупала.
И Лейди не е. Дано консултациите със специалисти да са й дали малко надежда и тонус.  Hug Hug Hug
Светлето няма да я закачам, но понеже я знам, че когато остави нещата в ръцете на вихрените си фантазии, положението става леко взривоопасно, та не би било зле да разтовари и тя терзанията.  Heart Eyes

Аз да си кажа, че съм прилична за седмиците. Вече си имам някои екстри и така ми е по-спокойно. Боли ме гръбчето, гушкам си санитарийката, изморявам се доволно и така ме устройва. Не съм очаквала обаче да получа една извънредна придобивка - преди страдах от стиснато дупе. Сега е станало ужасно нестиснато.  Crazy
И миналата седмица си взех изследванията на кръвта - всичко си е в норма, че даже и хемоглобин си имам засега. На преглед съм след цели две седмици. Даже и час за Димитрова съм си записала - 10-ти октомври все някога ще дойде. И ако това вече съм го писала, ще си проверя и ще се трия.  Embarassed

# 312
Хайде всички да се отчетат с хубави новини
Аз на преглед трябва да съм чак другата седмица и вече ме тресе нервата. Иначе се чувствам добре , ама има моменти когато и това не ме успокоява

# 313
А тук съм милички!Пия си хапчетата почивам си работя по малко и така утре сме на 4Д и ще се отчета страх ме е защото наред с проблемите се появи и проблем с перисталтиката на червата ходих при док той каза че матката е спокойна и е ок бебка обаче аз нали съм си паника иначе нямам търпение да я видя утре на кой е заприличала повече на мен или на татко си миналия път беше в полза на таткото стискам палци на всички ви!

# 314
И аз съм тук! Изнервена малко, ама вече взех да свиквам с мисълта, че може да си нося и 12 месеца. Кво ми пречи на мен?  newsm78

Абе Рони, направо си е за поздрав това за нестиснатото дупе. Аз като забременя минавам в стиснатата крайност.  Mr. Green не знам дали ще прозвуча успокоително, ама след месец най-много гаденето ще отмине.  Peace

Талето, а как е шийката?

Нефертити,  Hug Тъй ще е - от преглед на преглед. Така ще измерваш времето още няколко месеца. Важното е, че всичко ще завърши ок.  Peace

А аз да си призная най-сетне. Имам силни болки от неделя вечерта. Има периоди, в които затихват. Но вечер стават нетърпими и регулярни. Имам и 4 см разкритие от понеделник. И въпреки това няма да се ражда скоро. Разкритието не се променя. Болките затихват на моменти, даже и изчезват за часове. Според док явно са непродуктивни. Четох в книгата за бременни, че е възможно и такова положение. Силни болки,но не водят до никъде. Още повече пък с Магнерота дето го изгълтах. Confused Докторите след прегледа в понеделник бяха убедени, че при това разкритие и болки ще родя до през нощта най-много. Ама ми се размина. Вече е четвъртък, а аз не раждам. Само си търпя болките и пъшкам като товарен локомотив из нас.

Общи условия

Активация на акаунт