Фивче, а защо пък течение? Каква е връзката? Не разбирам много май аз.
виж сега погали тумбачето и му кажи на бебчето, че майка му иска да ражда на 20, може и да стигнете до консенсус
виж сега погали тумбачето и му кажи на бебчето, че майка му иска да ражда на 20, може и да стигнете до консенсус 
. И макар че съм седмаче и винаги ми е припряно и бързам, ще ви кажа да не й давате много зор да ражда, нали единият от термините е 14.09.

толкова се радвам ,огледа я отвсякъде и всичко си е така както трябва.Каза ,че може да ходя на море и на какво ли още не защото шийката ми също била както трябва ,абе изобщо всичко на шест.Много съм щастлива 

На мен каза 2-3 неща и нищо за шийка, плацента или води.Как видя в какво състояние е шийката?С ехографа или преглед (от ония "приятните") . Може би ме претупа защото имаше 5 жени от вън с часове които бяха минали, вкл. и моя де, освен това аз като влезнах му показах епикризата+ док. от друга фетална морфология (явно си е казал, че щом на другата всичко е наред няма смисъл да се "хаби").Както и да е- останах доволна защото си имаме момата на 3Д и много и се радваме, даже сега в 28 седмица пак ще отидем заради 3Д-то. Така се отклоних от въпроса ми
все пак мисълта ми беше как видя състоянието на шийката, питам за да мога следващия път да го попитам и за моята.
че всичко е наред ,мен не ме гледа на 3Д може би поради същата причина ,че чакаха доста момичета и часовете изоставаха ,но и аз не държах особенно важното за мен беше да се уверим за пореден път че бебка няма Спина бифида и че всичко си е както трябва ,доволна съм че отговори на всичките ми въпроси. И дори ми каза ,че вече няма нужда да ходя при него , освен ако докторката която ми следи бременноста в Пловдив ,не я претисни нещо тогава да му се обадя дори без предварително запазен час.

знам ,че вече не ти се чака да срешнеш малкия младеж ,но на него май много му хареса вътре .На сестра ми защото доста преноси и бяха казали да яде магданоз но в големи количества
може да пробваш на нея не и помогна но знае ли човек