Кореместата тема :хайде на големите шкембета и дупета - 3

• 19 381
  • 357
  •   1
Отговори
# 60
Всичко ще е наред, сигурна съм. Praynig

# 61
Нефертити чакаме да се похвалиш със срещата ви с бебо Hug

# 62
 newsm68 newsm68 newsm68 ето ме и мене,  сега ще има 2-3 дена спокойствие, ама голям кеф е да идеш на преглед и да ти кажат, че малкото човече вътре в тебе расте и се развиеа както трябва.Този доктор в Поморие е толкова внимателен, ами гледа ме на ехографа около 35 минути, и същевременно с това обяснява и на мене какво е видял , показа ми ръчичките, краченцата, абе всичко. Едно такова спокойно и хубаво ми беше като гледах тупкащото сърчице на ехографа.
И този доктор ми каза да забравя за работата и аз ще го слушам няма начин толкова много го искам това бебе
Хайде да спирам че ви станах досадна
 newsm78 Силви не се е отчитала скоро, да я призовем да ни сподели как се чувства  Hug

# 63
Нефертити, Hug браво за хубавите новини от прегледа.Все така до края.И щом и док казва никаква работа,сега ти се пада само мързел

# 64
  • на дъното
За отчета  Laughing бяхме малко на почивка и само си ви четях,че нямах време да пиша.Малкия юнак ми напомня с присъствието си от време на време като ме подритва.На 27.08 ще ходя до Варна за 2-та ФМ.Това за сега от мен.Погал по коремчетата на всички.

# 65
Така вече е добре. Браво за хубавите новини. Радвам ви се.  Hug
Светле?

# 66
Браво Нефертити за хубавата среща с бебо.

# 67
Нефертити, нищо не може да се сравни със спокойствието, което един преглед може да донесе.  Peace Видя ли - никаква работа, мързелуване му е майката! Peace

И аз да се отчета - принципно всичко е наред. Бебчо е пораснал, вода си има достатъчно, плаценатата ми е първа степен зрялост и изобщо няма изгледи да се ражда. Малко се шашнах обаче. Док видя, че пъпната връв на бебо е пред лицето и допусна вероятността и да е усукана окло вратлето. И аз като се шашнах...вдигнах кръвно - 160 на 120.  Shocked После се оправи де. Но за всеки случай ме изпрати на запис на тоновете - а там ме гледаха отново на видеозон и май не е усукана, а само е застанала пред личицето. Дано да е така!  Praynig Още ми е нервно. Записът на тоновете е супер.

# 68
  • Бургас
Много се радвам за всички хубави прегледи на  helenapeeva ,  Нефертити , Силвия   !!!
Все с такива новини да се връщате   bouquet
Светле, щом записа е идеален, значи бебо се чувства супер и затова не му се излиза. Когато раждах, до мен имаше друго момиче. С очите си видях идеално завързана на възел пъпна връв. А бебето беше 4 кг. 20 дни преди терми. Божа работа  Praynig

# 69
Светле, важното е че записа е ОК. Но щом има такива предположения док, настоявай за по чести записи на тонове (за да си спокойна).

# 70
Светле, важното е че записа е ОК. Но щом има такива предположения док, настоявай за по чести записи на тонове (за да си спокойна).
Светле  Hug Hug Hug

# 71
Много се радвам за хубавите резултати на Алина, ЕлиПеева, Нефертити и СилветоGrinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Светле, вече съм си у дома. Вече спокойно можеш да правиш каквото си искаш - подлежиш на контрол.  Laughing Grinning Heart Eyes

# 72
Къде се загубиха всички бременни, я се отчетете  Naughty

# 73
Аз съм тук! И не раждам!  Laughing
ВСе още ми е сдухано от онзи ден! Успокоява ме мисълта, че Бог пази бебчо и пъпната връв не е усукана! Peace

# 74
Аз съм тук! И не раждам!  Laughing
ВСе още ми е сдухано от онзи ден! Успокоява ме мисълта, че Бог пази бебчо и пъпната връв не е усукана! Peace
Светле, то и датата която аз ти предсказах минава вече, ама хайде да раждаш тази седмица, че да го гушнеш вече и да се успокоиш. Кога пак ще ти правят запис?
И аз съм тук, и съм добре, обаче мнооого ми е горещо и добре че е климатика, че ме избива на лудост вече...

Общи условия

Активация на акаунт