Кореместата тема :хайде на големите шкембета и дупета - 3

• 19 387
  • 357
  •   1
Отговори
# 75
Не знам дали ще се успокоя. Искам най-сетне да го гушна, да знам , че е жив и здрав и е добре. Че всичко е минало успешно. Така съм се изнервила след плегледа онзи ден. Скарах се с почти всички около мен. В това число и с майка ми, с която май за целия си живот съм се карала не повече от един-два пъти. А това е показателно колко не ми издържат  нервите.

# 76
Светле, задръж до 28- ми . Тогава също е голям празник- Успение Богородично по старо. Леко раждане !!!

# 77
Ами аз не нам защо ама все си мисля, че ще е на 25-ти, макар че засега подобни изгледи няма.  Grinning
И да се похваля - понеже съм сигурна, че Господ няма да позволи нещо лошо да се случи с бебчо и че всичко ще мине ок - днес купих комплектче за изписване. Такава радост ми донесе тази покупка. Забавното е друго - комплектчето, което харесах беше в две разцветки - синичко и слонова кост. Познайте кое взех? Слоновата кост.  Grinning Ако изкочи някоя мома кво ще го правя това синичко?  Mr. Green

# 78
Ами аз не нам защо ама все си мисля, че ще е на 25-ти, макар че засега подобни изгледи няма.  Grinning
И да се похваля - понеже съм сигурна, че Господ няма да позволи нещо лошо да се случи с бебчо и че всичко ще мине ок - днес купих комплектче за изписване. Такава радост ми донесе тази покупка. Забавното е друго - комплектчето, което харесах беше в две разцветки - синичко и слонова кост. Познайте кое взех? Слоновата кост.  Grinning Ако изкочи някоя мома кво ще го правя това синичко?  Mr. Green

Laughing Laughing знае ли човек??? Старите хора казват- скрит чувал.

# 79
Аз минавам само да кажа "Здравейте" , но няма да пиша, че не съм за тая сладка тема ( с мойто черногледство тия дни Rolling Eyes) Пожелавам лека и ПРОХЛАДНА вечер. Hug

# 80
Ей така те искам  Hug Hug Hug

# 81
Здравейте!
Напоследък само успявам да ви изчета и все неуспявам да се разпиша. И понеже пак натам вървят нещата искам набързо да кажа на Светланка, че много се радвам за комплектчето за изписване. Крайно време беше  Hug А багажа събра ли го? Купи си 1-2 пакета превръзки за родилки. Страшно са удобни и няма пропускане.
 Hug Hug Hug на всички

# 82
  • София
Светле,много се радвам на покупката-със здраве да се ползва!!! Heart Eyes Hug

# 83
Светле, и аз много се радвам за покупката Hug, придвидливо си взела неутрален цвят Peace.
Искам те само в такова настроение, без притеснения - ние всички бдим над теб и бебо, заедно с Господ!

# 84
Ей момичета , забравих да ви се похваля- вече съм в 7-ми месец newsm53 Днес ми е едно скапано...чувствам се много уморена, ама то щото вчера не можах да спя като хората.Толкова беше топло и навих вентилатора на климатика за да ни подуха малко, обаче тамън се унесох и заспах той е спрял и се събуждам цялата в пот Rage. Накрая се ядосах и направо си пуснах климатика ама то вече като си бях разбила съня... ставах 10 пъти и нали се сещате как съм се наспала Tired smile3507 Айде оплаках се Mr. Green Пожелавам лек и дано този път наистина прохладен ден (аз държа през нощта да ми е прохладно , че не ми е много спокойно като спим на климатик)  Hug
Светле браво за покупката, само така Peace

# 85
Лейди  Hug и на тебе малко ти остава, ей сега докато се обърнем и ще стане ноември , то и аз като се замисля, другата седмица влизам в четвъртия ... днес исках да се похваля , че гаденето ми отмина ... ама не е още ...
И мене мноого ме морят тези жеги искам малко дъжд

# 86
Нефертити още една, две седмици и няма да имаш гадене.Щом аз нямах - дето до 13-14 седмица се скъсах да повръщам..беше кошмар, но после мина и замина.Сега съм си супер, няма и помен от гадене.

# 87
Здравейте момичета!Ние сме добре с бебка не се наложи да влизам в болница бях си една седмица в Плевен и видях че са се случили доста гадории с Хриси много ми е мъчно термините ни бяха по едно и също време Sad Другия док ме преглежда гинекологично и каза че е естествено да ми е скъсена шийката тъй като предното раждане е било секцио и важното сега е да се задържа така без да се увеличава скъсяването и определено нямам разкритие,но е добре превантивно да си продължа по схема лекарствата.Дори прегледа с ехографа беше много забавен принцеската е килограм вече и той потвърди пола всичко си е наред обаче предвид напредващата бременност е добре да си полежавам повечко все пак искам да си я гушна ноември здравичка и жива.

# 88
  • Варна
Taleto радвам се, че си добре, пази се много.
Светле хареса ми това с комплектчето, хубаво е че настроена положително   bouquet. Искам да те питам на теб как и кога прецениха, че трябва да ти направят серклаж. Защото на мен на трите прегледа с вагинален ехограф досега три различни дължини на шийката ми измериха. Първо беше 3,8 см, после 4,4 см, а след последния преглед е 4,8 см. Възможно ли е това?

# 89
  • София
TALETO ,много се радвам за добрите новини!Сега полежавай,пък Ноември ще има да тичаш покрай малката принцеса! Hug

Общи условия

Активация на акаунт