Кореместата тема :хайде на големите шкембета и дупета - 3

• 19 401
  • 357
  •   1
Отговори
# 90
Taleto, вчера си мислех за теб и се чудех къде се загуби Hug Много се радвам че за сега са добре нещата. Бъди спокойна и повече почивка, то самият организъм си казва колко и кога му трябва.
Аз да ви кажа сутрин и най- вече вечер ако не направя една дълга разходка не мога да си легна, защото ми е толкова тежко и получавам много киселини.Но като си се разходя подобаващо , всичко е ОК и нямам проблем с киселините. Обаче безсънието не ме подминава Tired ooooh!. Броя вечер комарите покрай ушите ми Joy
П.С. Светлето нещо днес не се е отчитала Thinking

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 14:25 от ladybebi

# 91
Тук съм - 2 в 1.

Талето, вчера те мислих. Браво за положителните новини. Пий си хапчетата, лежи повече и накрая всичко ще е наред. Peace

ladybebi , ох това с безсънието ми е много познато. Като парцал съм. Преди мислех, че е от нерви, сега вече си мисля, че е от самата бременност. Няма спасение май. Поне при мен не. Митко вика, че така бебето ме карало да тренирам за след раждането.  Joy

Фивка, ами чудесна ти е шийката.  Peace И до колкото съм наясно е възможно да се променя ,ама почти 1 см. не знам. При мен промените бяха в доста по-малък диапазон. А прецениха ,че ми трябва серклаж заради предишните истории, не че беше започнала да се скъсява - беше около3,6, което не е зле.

Нефертити, на мен гаденето ми отмина към средата на 4 месец. Вижда му се края! Ама пък други оплаквания ще го заменят по-натам. Успокоих ли те?  Mr. Green

Айде целувки от мен!

# 92
Аз минавам само набързо да кажа Дзак, че днес имах много работа навън и съм като пребита... само да кажа че много се радвам на добрите новини от Талето
Знам че гаденето скоро ще спре, ама миналата година изобщо я нямах тази екстра и тука ден два си бях ОК, и вчера пак, ама няма начин ще се търпи

# 93
Здрасти и от  мен Hug

Талето радвам се че всичко е наред при теб Hug

Nefertity   Naughty как така пребита от работа ,хич да ги нямаме такива да се пазиш и да си почиваш.

Светле
мила знам ,че ти се искаше да родиш по рано ,ама най добре си се нагласи за 15 септември  пък когато реши да те изненада тогава Wink радвам ти се много особенно за покупката  Hug браво.

Аз два, три дена не бях много добре ,гърлобол ,хрема и всички екстри слава богу поне температура нямах изпих 5 кофи чай с 2кг.лимои и 1 буркан мед ,който твърди ,че в топло време е готино да се пие топъл чай сигурно не е пробвал Wink
В събота освен това бях и на сватба на един от най-добрите приятели на съпруга ми тогава ми беше най зле и там пих чай ,нестига това ами и фризьорката се подигра с мен  #Cussing out и в главата бях като зелка от хремата носа ми беше като на Дядо Коледа Laughing
а нали съм и като слон абе ужасна гледка бях ,но както и да е важното е беба да е наред.
Днес вече съм по добре ,май ми помина вече, но реших да се откажа от морето , не за друго ама щяхме да ходим само за три дни ,страх ме е от смяна на климата да не ме повтори отново ,че лошо. Освен това тази седмица е бременното моминско парти за което ви разказвах и в неделя сватбата така че ще гледам да съм в час за тях Wink
Това от мен и целувки Hug

# 94
Ама хубавата тема останала на заден план Naughty Не така, я да я раздвижим малко.
Светле как си? Mr. Green

# 95
С подути крака.  Mr. Green
Връщам се от разходка от един парк до нас. И на връщане с мъжо и детето си направихме състезание по надбягване. Открих, че ми е много трудно да тичам. Някак си костите на краката ми са се разделили. И се отказах на втория метър. Въпреки състезанието - няма изгледи да тръгна да раждам.  Ама и за днес нямам мераци - племенникът ми е роден на 27-ми,а искам бебчо да си има негова си дата.  Peace

# 96
Днес Силвето е на ФМ във Варна. Стискайте палци всичко да е ок . Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 97
Днес Силвето е на ФМ във Варна. Стискайте палци всичко да е ок . Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Силве, чакаме те да ни се похвалиш

# 98
  • на дъното
Благодаря ви момичета след малко тръгвам.Лек ден на всички Hug

# 99
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Силве, чакаме те да ни се похвалиш
Имаш и моите стиснати палци, Силве. Hug

# 100
  • Варна
И аз се присъединявам към палцестискането  Hug

# 101
Всичко ще е наред със Силвето, сигурна съм.  Praynig