Кореместата тема :хайде на големите шкембета и дупета - 3

• 19 395
  • 357
  •   2
Отговори
# 105
И аз се присъединявам с два стиснати палеца Peace
Уф , днес бебка хич не е активна и пак съм се вкарала в едни мисли Tired Направо вече имам чувството че ще изкукам от притеснение Crazy Цяла нощ съм си мислила "Рита ли ме или не..?" и съответно все едно не съм спала а съм си кукала през нощта.
И аз другата седмица в сряда съм на ФМ при Марков, дано всичко е наред Praynig

# 106
Лейдибеби, това с ритането ми е познато. Ако знаеш колко пъти нощно време съм разбуждала бебчо зорлен - последно преди една вечер. Явно си имат моменти,в които не са така активни. При мен е имало ситуации,в които повече от половин час правя опити да го събудя и нищо. Можеш да си представиш как изперквам. Като бах миналата седмица на запис на тоновете - същата работа. Докторката положи сериозни усилия да го събуди и едва на края на записа той се размърда.

Та от нея освен разклащането на корема научих и друго. Тя пляскаше силно с ръце точно над корема ми. Явно добре си чуват и през коремната стена, защото даде резултат. ПРобвай. И пак ти казвам и да няма ефект - не се тревожи - просто спи по-дълбоко.  Peace

Силвенце,   Heart Eyes

# 107
  • София
Силвенце, чакаме добри новини и стискаме силно палци. Всичко ще е ок.  Hug
Praynig Praynig Praynig

# 108
  • София
и аз чакам новини от Силвето .
 Аз Жори много го тормозех,когато не шаваше много- редовно слагах слушалки на шкембето и усилвах музиката до край Embarassed.Ама и той си беше диване - цял ден не помръдваше,а вечер ми разказваше играта.

# 109
  • на дъното
Ето ме и мен,всичко е наред.Пак ви благодаря мили момичета.А как се радвам за новото ни попълнени в отбора на тумбаците. Рони много се радвам за теб мила Hug

# 110
  • София
браво,много хубава новина - все така да се развиват нещата! Heart Eyes
 Сега стискам палци на Рони за сърчицето! Hug

# 111
Много се радвам, Силви. Все такива новини да носиш Hug.

# 112
Браво, Силви. Само такива новини до финала  Peace.
А за другата седмица Рони и Лейди имат и моите стиснати палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed.

# 113
  • Варна
silviayo браво за хубавите новини  Heart Eyes. При кой лекар ходиш във Варна?

# 114
Силве, радвам се за хубавите резултати, все така до края, аз като ти гледам лентичката ти си на половината  Hug

# 115
  • на дъното
Nefertity на половината,но направо имам чувството че е спряло времето.

# 116
Nefertity на половината,но направо имам чувството че е спряло времето.
Оф, това със спрялото време ми е доболка познато, този август ми се видя троен , сигурно и септември ще е така .....
Я да питаме Светлето, днес сладко ли ще вари или ще ражда...

# 117
  • Варна
Добро утро!
И на мен август месец ми се стори троен, а да не говорим че колкото и пъти да броя месеците все не намаляват  Joy

# 118
Добър ден момичета.
Аз каква кукувица съм станала... Blush вчера нали ви споделих че по слабо усещам бебка и като ме хвана една параноя... Накарах мъжо да си дойде и да ходим до 2-ра градска за запис на тонове.Обаче само видяха на УЗ че всичко е ОК и не можаха да ги запишат защото съм била в малка седмица.Абе важното е че се поуспокоих, че бях... #Crazy

# 119
И аз съм така с времето сякъш е спряло не минава и тва е  Rolling Eyes
Момичета от време на време усещам някаква тъпа не нетърпима  болка ниско долу ,незнам дали от тежеста или нещо се разширява ,но нали знаете че се шашкам от всяко нещо  Crazy чак в Понеделник съм на ЖК и ще питам не ми се ще да се обаждам на мойта докторка и без това я съсипвам с въпроси Blush но ако имате идея от какво би могло да е казвайте.
Иначе беба я усещам някой ден много ,понякога малко различно

Общи условия

Активация на акаунт