Кореместата тема :хайде на големите шкембета и дупета - 3

• 19 401
  • 357
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
helenapeeva   , нали си знаеш обичайният отговор, мила  Wink - че вероятно всичко е нормално, а се разширяваш, тежи ти, притискаш разни работи. На мен трета бременност друго не са ми отговаряли. Дано и да е така  Peace  Но ако усещаш вътрешна нужда да се потвърди от доки - бягай при него  Hug
И аз тези дни започнах да усещам разни по-осезаеми болки, особено в кръста. Особено вечер съм като стара баба - не мога да се надигна. Вдигам малката по сто пъти на ден, а явно трябва максимално да се огранича, че тежи вече.
ladybebi   - важното, че бебка е добре  Heart Eyes сигурно и е било сънливо  Simple Smile Аз знам, че тонове се мерят след 32 г.с. , като постепенно с увеличаване на месеците по-често се ходи. При предната си бременност последната седмица ходих през ден. И добре, че беше така  Peace
silviayo   - показа ли се бебчо какво ще е  Wink Като ти гледам лентичката и термина, май моята не е много вярна. Би трябвало да имаме около 5 дни разлика, а не два.

# 121
Силвинце, все така с хубави новини да ни радваш.  Hug

Хеленка, и аз имах подобно усещане и продължавам да го имам де. При това придружено с нещо като натиск. И си мислех, че бебо иска да излиза. Ама се оказа, че не е така. Усещах го направо в канала все едно. Но Аги, Весела и Рита споделиха и ме успокиха, че и при тях е било така. Peace

Нефертити, как е гаденето, няма ли да си ходи вече?  newsm78 И скоро не си ни казвала за кръвното си? Сещам се за една идея - знаеш ли, че сокът от арония регулрирал кръвното. Чувала съм, че ако е  високо го сваля, а ако е ниско го вдига.

# 122
Алина, аз като те видях как постоянно вдигаш малката , направо ти се чудя, че само вечер те боли кръста, ти нямаш и 5 минути спокойствие
Светле, аз си му свикнах на ниското кръвно, а и всички казват по-добре ниско, отколкото високо
Лейди иска ми се постоянно да знам че всичко с бебчо е наред, преди време имаше една тема за уред за следене на детските тонове, решила съм тия дни да я потърся и ако мога да се снабдя с такъв , защото.....

# 123
Нефертити и аз мисля да си го купя- даже вчера това правих (рових се в нета) и намерих няколко предложения.Сега само ще говоря със зълва ми че тя има "Visa" и ако се съгласи през нейната карта да си го поръчам ще е супер.Уреда се казва "Bebesound" и го има в Аmazon.com

# 124
Нефертити и аз мисля да си го купя- даже вчера това правих (рових се в нета) и намерих няколко предложения.Сега само ще говоря със зълва ми че тя има "Visa" и ако се съгласи през нейната карта да си го поръчам ще е супер.Уреда се казва "Bebesound" и го има в Аmazon.com
Mного ти благодаря, спести ми доста търсене  Hug Hug Hug

# 125
Момичета, минавам само да кажа, че съм ви стиснала едни бесни палци на всичките!
Светле, всеки ден влиза да видя пратила ли си новини по вестителка Simple Smile
НефертитиHug
Рони, честито! Лека и безпроблемна бременност!

# 126
  • на дъното
Алина Бебчо го видяха още в 13г.с на първата ФМ пак ще си имам момченце.
helenapeeva Аз също си ги имам тези тъпи болки от време на време,но при мен било нормално понеже все пак съм раждала с операция преди година,но правилно са ти казали момичетата подкрепям ги.И имаш моите стиснати палци за понеделник  fingerscrossed
Светле как е днес положението?
Лек ден на всички

# 127
аз нямам голям корем (е добре де,но не е от бременост  Simple Smile ) , но се надявам да разрешите да пиша , защото моята жена започва да прави едно прилично сладко коремче.

# 128
  • на дъното
Nefertity,ladybebi
Само да ви кажа,че от този сайт няма да може да си купите този уред понеже има "See Geographical Restrictions",можем да пазарим само книги.

# 129
777, поздрави на жена ти   bouquet А ти трябва да пишеш, за да ни захранваш с инфо около нея. Пък и защо да не си сложиш една бременна лентичка? И снимки на сладкото коремче може да сложиш в албумчето. Мислим ви, да знаете, и стискаме палци!

# 130
аз нямам голям корем (е добре де,но не е от бременост  Simple Smile ) , но се надявам да разрешите да пиша , защото моята жена започва да прави едно прилично сладко коремче.
Аз продължавам да смятам, че не е никак лоша идея и мъжете да бременеят!  Peace
Отминава ли гаденето на съпругата ти? Поздрави я от нас!

Силвинце, ми аз както съм го подкарала и до Коледа ще откарам.  ooooh! По-интресеното е, че в понеделник имах подготвителни контракции и се кефих, че малко по малко прибрижавам към заветния финал. Еми да ама и те изчезнаха. Вчера отивам в едни бебешки магазин тук и продавачката от толкова време ме гледа бременна, че директно ме пита: Е ти защо не си родила? Допреди седмица-две като ми звъняха приятели почваха по-завоалирано да ме разпитвата докато стигнат същинския въпрос. Сега директно си ме питат. Все едно от мен зависи.  Mr. Green

# 131
svetlana_78,Bori-Ana благодаря ви
гаденето лека полека отминава.сега чуствителна само към някои определени миризми.поне вече се храни сравнително нормално (това е спореде нея,не според мен).в момента е в края на 10 седмица,а преди седмица бяхме на видеозон и видях как бебето леко се движи Simple Smile .
направихме някои изследвания и казаса ,че всичко е наред.
засега нещата вървят добре,но от време на време нахлуват страхове и страшни мисли
надявам се,че с напредването на бремеността ще ставаме все по скойни все повече ще се радваме

# 132
Страховете са нормалната ни реакция. Няма как да е иначе след онова, което сме преживяли. Просто няма начин да се отървем от тях. Известно успокоение носят прегледите, но то е за два-три дена, после пак ни налягат разни мисли. Така до следващия преглед. Виж ме мен- така избутах почти цялата си бременност - от самото начало си ме гонят разни параноии, но вече съм на финалната права и благодаря на Бога въпреки страховете си стигнах до тук. И вие ще стигнете.  Peace

# 133
  • Бургас
Светле, защо не пробваш леко да ти изгладят шийката? Обикновенно така се помага доста, ама при теб пък като тоновете и бебчо са си добре, явно се тъкми да е даскалско бебе към 15ти.
А иначе ти си знаеш - ананас, чай от малини и разни други бабини диветини имаше  Wink

# 134
Докато съм била на море сте започнали нова бременна тема и чак сега я видях newsm78

Нашият бременен татко се е появил:) Расте значи малкото мартенче:) При една добра ФМ скоро ще могат да ви кажат и пола, макар, че мама може и да има усещане какво бебенце носи. /на нас ни казаха на 13.септ миналата година/ Пиши ни по-често, качи и снимки да ви видим:)

Светленце, все се каня да ти звънна /не за да те питам дали раждаш/, аз оттук си те следя Mr. Green Радвай се на последните дни с хубавото коремче, после ще ти липсва /малко/. Но пък ще бъде заменено от нещо истинско мъркащо в прегръдките ти:) Моят корем след 2те бременности така е виснал, че наистина ми липсва едно мърдукащо вътре, че поне докат съм бременна е приятно изпънат... Какво ли ще се случи с мен след още една бременност Rolling Eyes За почти 6 месеца не ми се е случило нещо, което да ме кара да се замислям дали искам още поне едно бебе. Определено искам! Чудя се дали бих карала пак такава луда бременност, параноична и т.н. Дали завинаги сме повредени???
Светле, на колко дни ходиш на запис? Не е ли вече време да ходиш всеки ден?

Общи условия

Активация на акаунт