- че вероятно всичко е нормално, а се разширяваш, тежи ти, притискаш разни работи. На мен трета бременност друго не са ми отговаряли. Дано и да е така
Но ако усещаш вътрешна нужда да се потвърди от доки - бягай при него 
И аз тези дни започнах да усещам разни по-осезаеми болки, особено в кръста. Особено вечер съм като стара баба - не мога да се надигна. Вдигам малката по сто пъти на ден, а явно трябва максимално да се огранича, че тежи вече.
ladybebi - важното, че бебка е добре
сигурно и е било сънливо
Аз знам, че тонове се мерят след 32 г.с. , като постепенно с увеличаване на месеците по-често се ходи. При предната си бременност последната седмица ходих през ден. И добре, че беше така 
silviayo - показа ли се бебчо какво ще е
Като ти гледам лентичката и термина, май моята не е много вярна. Би трябвало да имаме около 5 дни разлика, а не два.
И скоро не си ни казвала за кръвното си? Сещам се за една идея - знаеш ли, че сокът от арония регулрирал кръвното. Чувала съм, че ако е високо го сваля, а ако е ниско го вдига.

А ти трябва да пишеш, за да ни захранваш с инфо около нея. Пък и защо да не си сложиш една бременна лентичка? И снимки на сладкото коремче може да сложиш в албумчето. Мислим ви, да знаете, и стискаме палци!
По-интресеното е, че в понеделник имах подготвителни контракции и се кефих, че малко по малко прибрижавам към заветния финал. Еми да ама и те изчезнаха. Вчера отивам в едни бебешки магазин тук и продавачката от толкова време ме гледа бременна, че директно ме пита: Е ти защо не си родила? Допреди седмица-две като ми звъняха приятели почваха по-завоалирано да ме разпитвата докато стигнат същинския въпрос. Сега директно си ме питат. Все едно от мен зависи.