Кореместата тема :хайде на големите шкембета и дупета - 3

• 19 403
  • 357
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
KikiNiki   ако скоро забременееш, покрай малката красавица няма да ти остава време за много паранои, вервай ми  Peace   Heart Eyes

# 136
минавам само да видя дали няма някоя хубава новинка  Wink

# 137
Ники,всички тези мисли преминават все по-често и през моята глава.Така ми се иска да си имам още едно бебче,и то скоро,за да имат малка разлика с Марти.Винаги съм искала децата ми да са с малка разлика.Напоследък и с мъжа ми често си говорим за това,само че при мен винаги има някакъв страх.Страх ме е,че може да стане като първия път и че този път няма да мога да го преживея,а детенцето ми ще има нужда от мен и в този момент аз няма да мога да бъда пълноценна майка за него.
Ужасно много ме е страх и от това,че изкарах предишната бременност с постоянни контракции и родих със секцио,и че ако и този път е така,знам ли какво може да се случи.Няма да споделям какви страхотии ми минават през главата.
Лошото в случая,е че този път нямам и лекар на който да имам доврие,и на който да си задам всичките въпроси,които ме притесняват,а толкова ми се иска бебче.
Уф,много съм объркана,извинявайте,че ви натоварих с черните си мисли,ама няма с кой да ги споделя
 Hug

# 138
Здравейте и от мен.
Ники аз пък само се надявам сега всичко да е ок и си мисля че дори няма да посмея да помисля за второ детенце (толкова страхове, паранои, депресии...).За сега само едно искам и искам да ми е живо и здраво.За второ надали бих се навила Rolling Eyes Не че не искам а просто много ме е страх.
silviayo направо ме отчая- една мама ми беше дала една страница с този апарат и можеше да се поръча от там , ама пустна му бременнска работа- затрила съм я някъде Crazy Дано намеря друга че така ми се иска да си го купя апарата Rolling Eyes

# 139
Виждала съм тема нейде из форума за това приспособление за домашно мерене на тонове. Ако съм в кондиция, когато се прибера у нас ще поровя да видя къде съм срещала темата. По спомен в "На пазар" ми се върти в главата.
Ники, корем се стяга. В момента не ти е приоритет, не си започнала да се трудиш за плочки на тумбака.  Hug
Аз сутринта направих първото връщане. Почти навреме се докопах до цокалото.

Май съм превъртяла. Може и по зле да съм откъм лудост де. Вторачвам се в гърди, в болки, в течението, във всичко, що може да бъде признак за някакъв проблем.  Crazy

# 140
  • Стара Загора
Рони обичам те  Heart Eyes

# 141
Рони миличка  Heart Eyes добре дошла в отбора на превъртелите  Crazy Crazy Crazy тук с всички е така всеки ден Hug

# 142
Рони миличка  Heart Eyes добре дошла в отбора на превъртелите  Crazy Crazy Crazy тук с всички е така всеки ден Hug
Hug Hug Hug
Лейди, сега къде ще го търсим този апарат  newsm78 newsm78 newsm78
777 да поздравиш жена си от всички нас 

# 143
Рони миличка  Heart Eyes добре дошла в отбора на превъртелите 

Grinning

Честито първо повръщане. Дано по-рядко те спохожда!
Тъй като не си писала за отделните нещо какво конкретно те тревожи аз почвам наред:

1. Повечето жени усещат напрежение в гърдите по време на бременност. Не всички. Аз например с нито една бременност не съм усещала. И двете са нормални.

2. Нормално е да имаш болки ниско долу - ама това мисля, че и ти го знаеш. Според докторите се получава  така защото  ембриончето си заема местенцето. После има такива болки и в областата на яйчниците, но всъщност не те болят яйчници , а матката от разтягането. Мен и досега си ме боли.

3. Течение - нормално е да се засили по време на бременност. Следи само за цвета и миризмата. Аз понеже бях изперкала на тема инфекции си взех от тези ръкавици, които Аги е ползвала за домашно ползване. Доста нерви си спестих с тях.  Peace

Ако има друго, споделяй. Виж аз как си мрънкам за всичко.

ооо, и аз като Хера - обичам те! Ама спирам да го повтарям, щото ще вземеш да се надуеш. То пък като се замисля така или иначе ще се надуеш следващите месеци.  Mr. Green

Ники, много ми е хубаво като чета за плановете  за бъдещето братче на Бела. Защото  ще е братче де.  Grinning
Берни, а на Марти пожелавам сестричка! Защо казваш, че сега нямаш доктор, на когото да имаш доверие? а този, който те е следял с Марти?

Аз днес бях на запис на тоновете - всичко е ок. Акушерката ме успокои, че бебчо не иска да излиза, просто защото е много умничък и разбира, че животът навън е борба и е по-лесно на мама в шкембето.  Peace

# 144
Рони ако щеш вярвай все още докато ходя до "00" винаги си поглеждам бельото , да не би случайно да има нещо Rolling Eyes Направо не параноя а не знам какво е мойто.Ама ти ако можеш недей да се притесняваш ИЗЛИШНО (защото за мен май всички това правим) и се отпусни и наслаждавай на коремчето Heart Eyes
Нефертити ще се поровя пак и ако намеря нещо ще ти кажа Heart Eyes

# 145
  • Варна
Май съм превъртяла. Може и по зле да съм откъм лудост де. Вторачвам се в гърди, в болки, в течението, във всичко, що може да бъде признак за някакъв проблемCrazy

рони миличка дойде ли и ти на моя хал  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Kissing Heart, аз съм същата. Да ти кажа за себе си - нямам никаква болка в гърдите нито преди менструация съм забелязала, нито след като съм забременяла и до момента нямам, не са и напрегнати. Може би само малко са се уголемили.
Корема ми личи доста, днес ходих да видя колежките си и те го отбелязаха, но аз имах доста от преди и не се бях старала да го свалям.
Гаденето и повръщането ми изчезнаха преди около 2 седмици, но продължава да ми прилошава от време на време при някои миризми, а кафе и мляко не мога и да помириша, а толкова много обичах нескафе фрапе примерно.
Болки в момента нямам никакви (да чукна на дърво), имах такива около 5-та до 8-ма г.с. и то от време на време леки като пробождания.
Течение има, бяло жълто воднисто, но не обилно, такова си имах и преди и така не можах да се отърва от него. Няколко лекаря си ми казаха, че си го имам вече хронично и да не се шашкам. Но все пак ще изследвам влаг. секрет, защото и аз се страхувам от инфекция. Аз също продължавам да си гледам бельото и тоал. хартия почти всеки път и поякога даже се шашкам от червените или кафевите влакънца, които са си от самата хартия  Grinning
Ако нещо те притеснява, питай, винаги съм насреща, особено сега почти по цял ден кисна във форума  Mr. Green

# 146
3. Течение - нормално е да се засили по време на бременност. Следи само за цвета и миризмата. Аз понеже бях изперкала на тема инфекции си взех от тези ръкавици, които Аги е ползвала за домашно ползване. Доста нерви си спестих с тях.  Peace
Светле, първо да ти кажа, че много се радвам че са ви хубави тоновете, и акушерката ти е права умное детенцето, на майка си ще прилича
И да те питам я кажи за тези ръкавици за каво става въпрос
 Embarassed Embarassed Embarassed Сега е мой ред да си призная , че и аз все още като ходя до "00" и бельото си изследвам подробно и тоалетната хартия, явно не съм самичка  Whistling

# 147
Стана ми смешно как ако ни снимат какво правим в "00" съм сигурна че всичките изглеждаме по един и същи начин Laughing hahaha
Светле я кажи колко парички са тези ръкавици и колко броя- нали става въпрос за тези които ако имаш съмнение за околоплодни води да провериш?

# 148
  • Бургас
Аз ползвах при предната бременност CarePlanVpH - за определяне на влагалищната киселинност. Мисля, че няма друг на бълг. пазар. Струваха около 20 лв. 20 бр. , дано все  още да се намират по аптеките. Надявам се да стават и за околоплодни води, все пак са с различна киселинност, то и аз за това основно ги бях взела.  Peace
П.С. За Нефертити - в аптеката на Водната палати ги има, иначе другаде се срещат рядко  Wink

# 149

Лейди, сега къде ще го търсим този апарат  newsm78 newsm78 newsm78

Нефертити, аз съм в Испания. Ако го доставят дотук, ще ти дам адреса ми да ти го изпратят и после ще ти го препратя. И на теб,  и на Лейди разбира се. Ако имаш нужда, драсни едно ЛС.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт