Кореместата тема :хайде на големите шкембета и дупета - 3

• 19 421
  • 357
  •   1
Отговори
# 195
Мдааа, и аз знаех от преди да забременея,че ще е момиче. И името й знаех, ама  вечерта преди секциото се оказа, че няма да се казва така:) Обърках го горкото- цяла бременност й виках Биляна, пък накрая се роди Белослава. Ама тя едва ли се сърди, да не говорим за баба й, която сигурно е скачала от кеф, че част от името й фигурира в името на внучето:)
Нефертити, браво за хубавите новини от прегледа. На мен все ми казваха, че всичко ще е наред и че този път ще е различен. И ти си го повтаряй:) И дори ако можеш, опитай се да се радваш на бременността си... доколкото е възможно. Като видя сега бременна жена и ми се иска пак да съм бременна- то все едно близо 2 години си бях бременна и сега ми е странно, че нищо не ми шава из корема Mr. Green

Моето лично усещане по отношение на пола на пролетните бебета 2009 е женски... и за Нефертити, и за Фивър, и за Рони. Пък да видим. Да не говорим, че имам странно чувство, че има още една бремелинка, която си трае. Дай боже да съм права:)

# 196
  • на дъното
Цитат на: KikiNiki
Да не говорим, че имам странно чувство, че има още една бремелинка, която си трае.
Да,да и аз имам такова чувство и скоро я чакаме да се похвали.
Nefertity Браво за прегледа.
Рони как си като изключим  Sick Hug

# 197
Нфертити, честити ти два-три дена спокойствие.  Hug Браво на бебочко.  Peace

Силви, Рони, как сте?

Аз не съм се обебила още. Grinning

# 198
Моето лично усещане по отношение на пола на пролетните бебета 2009 е женски... и за Нефертити, и за Фивър, и за Рони. Пък да видим.
Ники, ако си права, бебето няма да е от мъжа ми.  Mr. Green В неговия род женски попълнения няма.  Всъщност предчувствието ми е за момиченце. Каквото и да е, живичко и здравичко да дойде - нищо няма да върна.

Ами на Рони повръщането й почти не я спохожда. След съботното гушкане с чинията във веце-то. Продължавам да го раздавам безсимптомно. И си поработвам по малко, че да не мисля само в щуротии, че когато не му отворя работа на мозъчето ми гладко, почват вихрени фантасмагории.  Crazy 

# 199
Леле-е-е, да ви се похваля, как сгафих преди малко. Нали съм пусто любопитна...
Пиша на една приятелка, която бебеправят, пък е с 10 дни закъснение...Та, пиша аз на скайпа: "Как си? Дано да не ти е дошло..." И тя ми отговаря: "Не още, ама сега брат ми е на компа и му преча..." Леле-е-е, щях да потъна! Направо ужас, издадох я! Ама тъпа глава, какво да се прави! smile3538

# 200
  • на дъното
Светле добре съм апетита ми се увълчи адски много и не мога да  се позная,а на твоя бебок сигурно му е много хубаво в коремчето на мама,но имаш още малко врем да го охраниш с някое друго сладко  Wink Laughing
asja  Joy  newsm53 smile3506 хъъъъммм съмняваш ме ,но ще си мълча  Hug

# 201
silviayo   hahaha и мен ме хвана подозрението- а дано сме прави  Praynig
Нефертити много се радвам че всичко е наред.  Айде сега и от другите бременнлийки чакаме добри резултати Peace Аз съм утре на отчет- стискайте палци.

# 202
  • Бургас
Здравейте  Hug
Чаках аз уж днес пълните резултати от амниоцентезата, но в Генетиката си спазиха правилото да закъсняват и ми казаха да звънна след седмица  Close Нищо ново под слънцето, в чужбина пълните излизат за дни  #2gunfire
Нефертити   - честито ти палаво и въртеливо бебче, дано все пак повече от 3 дни да те държи  Wink
ladybebi , Рони  - стискаме  Peace
Лейди, трудно ли се стига до кабинета на Марков? Ще пътуваме същия ден от Бургас, часът ми е в 17,40 - пиков, направо не знам колко време да си оставим за мотане из центъра  ooooh!

# 203
Лейди   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Алина много е гадно да чакаш резултати и да те размотават, ама по-важно е да са хубави, а твоите ще са такива, да пием по едно кафе, ако искаш като се върнеш от София, ако искаш преди това
Рони радвай се , че не повръщаш , май и за тебе за утре бчха  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
ами това е за сега аз отивам на разходка

# 204
Алина , много зависи от къде ще минете.Но сега както ремонтират "Сливница" си нямам и на идея. Моя час е за 14:20 така че ще имам време да ти кажа колко време ми е отнело.Ама ти ще си на път по това време. Сложи си го горе долу час- зависи от къде точно ще тръгваш.Аз съм от "Надежда" и пътя ми няма да е повече от 25-30 мин. - даже и по- малко (с такси).
Благодаря ви за палците   love001 Да ви кажа в четвъртък ще си взема резултатите за вродени "тромбофилии" и "Антифосфолипиден синдром" - е тогава пак ще ми стискате палци нали  Blush  newsm51
П.С. Да се поправя: "Сливница" вече не е в ремонт Blush

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 21:11 от ladybebi

# 205
Гледам че тия дни много бремелинки чакат резултати, стискам палци за всички  Praynig

# 206
Гледам че тия дни много бремелинки чакат резултати, стискам палци за всички  Praynig

И  от мен по едни  fingerscrossed.

# 207
Алина, много лесно ще стигнете до кабинета на Марков и не мисля, че ще ви отнеме много време. Само трудно ще си намерите къде да се паркирате... Ако искаш ще ти обясня подробно как да стигнете, само кажи. Може и на ЛС. Бул.Сливница няма нищо общо, нали ще пътувате от Бургас, в София ще влезете откъм Цариградско шосе предполагам. Кога ще идвате? Аз просто се присетих сутринта, че като ти казват първите резултати от амниото, казват и пола на бебока, затова питах сутринта- реших, че пак не съм разбрала... 

Лейди, стискам палци за резултатите, сигурна съм, че ще са отрицателни.

Нефертити, ти ще идваш ли до София за ФМ?

Рони, от сега си мисля за теб и изпращам положителни мисли за утрешния ти преглед. Ще следя, да се отчетеш веднага! Heart Eyes

# 208
  • София
и аз стискам силно палци! Hug
Ауу Ники,разкошен аватар имаш!Седя и му се любувам вече 5 мин.Страхотни сте! Hug Heart Eyes

# 209

Ауу Ники,разкошен аватар имаш!Седя и му се любувам вече 5 мин.Страхотни сте! Hug Heart Eyes[/color]

Изпревари ме  Laughing .Много са готини и 3- мата.

Общи условия

Активация на акаунт