Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 174 677
  • 810
  •   1
Отговори
# 240
Страхотно е, че и Соня се е включила тук, няма по-достоверен източник от нея в тази темичка Wink

И аз искам да ви благодаря искрено още веднъж, страхотен екип сте с доктора, продължавайте все така, колкото и натоварено да ви е, но ние имаме нужда от вас. А идеята за албума е страхотна, представям си колко мноооого бебчета ще го запълнят:)Ще избера и аз снимка и ще пратя с удоволствие

# 241
Благодаря на първите мамчета, които ми пратиха снимки, очаквам още Simple Smile

# 242
# 243
Пиша тук с една молба! Моля, ако чете мамчето, с което се засякохме на ФМ в събота (20.08.2011) и след това в Терапията на 22. 08 сутринта да ми пише на ЛС, защото трябва да  разясня нещо. Зная, че четеш темата, надявам се да успеем да се свържем.

# 244
  • Варна
Здравейте Simple Smile Днес научих за доктор Славчев и бих искала да попитам кога са му часовете за преглед, ако може телефони за записване на час . А и да уточня, че аз не съм бременна, но си търся добър гинеколог. Все пак трябва да сме здрави, преди да сбъднем нашите мечти с бебчетата:)

# 245
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Прегледай 2-3 странички по-напред.По принцип преглежда само във петък в кабинета на Окр. б-ца.

# 246
да,  малко по-нагоре има телефони за записване -0878 98 77 25 , 052 821 697, Доктора ще отсъства от града в края на септември от 22.09 - 25.09.2011 г включително, аз принципно не съм записвала часове за тогава, ако някоя мама има притеснения да звънне по - рано Simple Smile

# 247
Може ли да ми обясните каъде точно се намира кабинетът му, че не можах да разбера. Не съм от тук и ще ми трябва малко по-подробно обяснение:) То какво се оказва...записах си часза този петък , а не знам къде да отида... хахха....благодаря предварително

# 248
След като не си от Варна може би ще отидеш с такси. Сградата се намира в двора на Окръжна болница (долния ъгъл) , кръстовището на ул. "Ген. Колев" и бул."Цар Освободител". Триетажна сграда, на 2 етаж, кабинет 205. Дано е станало ясно. Hug

# 249
Да благодаря ти:) Ще го намеря:) Видях  аз публикация  с тази информация от първа страница, но тя е от началото на 2010 и не бях сигурна дали тя  е актуална Simple Smile

# 250
Какво и се случва на тази тема, нулева активност?!!? Ще взема да я побутна малко.

# 251
Момичета, аз искам да попитам при него как става уговорката за израждане ( мисля да го избера за лекар за самото раждане, иначе ходя другаде на ЖК). Колко струва услугата? Моля тези, който имат повече информация могат да пишат и на лични. Много ще съм ви благодарна.
П.П. Другата опция за която мисля е уговорка с д-р Скорчев, моля и за него да споделите ако имате мнение.

# 252
Момичета, аз искам да попитам при него как става уговорката за израждане ( мисля да го избера за лекар за самото раждане, иначе ходя другаде на ЖК). Колко струва услугата? Моля тези, който имат повече информация могат да пишат и на лични. Много ще съм ви благодарна.
П.П. Другата опция за която мисля е уговорка с д-р Скорчев, моля и за него да споделите ако имате мнение.
отиваш в кабинета му и го питаш. Това е коментирано по-горе

# 253
Аз родих скоро при д-р Славчев. Искам само да кажа, че всичко писано за него в положителен аспект е вярно. Той е изключителен и като човек, аз му имам пълно доверие. Ако някой се колебае при кой да ражда го препоръчвам с две ръце Peace. Даже вече съм ориентирала приятелки при него да идат  Mr. Green. Понеже и аз много се чудих още в началото на бременността при кой да раждам, питах доста да ми препоръчват специалисти, и в крайна сметка се спрях на него (като ми помогна и този форум доста), и затова споделям тук - дано съм полезна на други момичета  Peace.

# 254
  • Варна
Записах си час за утре, но не съм съвсем сигурна къде е кабинета. В сивата сграда, където е родилно отделение, или в сградата в ъгъла до оградата (май беше жълта)?

Общи условия

Активация на акаунт