Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 174 684
  • 810
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Записах си час за утре, но не съм съвсем сигурна къде е кабинета. В сивата сграда, където е родилно отделение, или в сградата в ъгъла до оградата (май беше жълта)?
В жълтата сграда на ъгъла на 2-рия етаж  Peace

# 256
  • Варна
 Благодаря!!! Hug Hug

# 257
Здравейте, искам да Ви кажа, че преди малко се върнах от преглед при д-р Славчев. Останах просто очарована. Много мил и внимателен, обясни ми всичко каквото ме интересува. По принцип отидох с направление за ЖК, но се оказа, че вместо в 8 г.с.и 3 дни съм в 6 - 7 г.с., по-дълъг МЦ и по-късна овулация, важното е че всичко е наред за момента. Въпреки всичко, отново ще отида в края на месеца.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 16:04 от mimei

# 258
Здравейте,

аз ходя при Д-р Славчев на женска консултация и той ми прави и ФМ в първи триместър, сега ще правя втора за втори триместър и се чудя дали пак при него или да си запиша час при Балев, не че не съм доволна от Славчев, а просто да чуя и друго мнение.

Надявам се някой да има мнение и да го сподели. Благодаря.

# 259
Здравейте,мили дами.Силно се радвам ,че намерих тази темичка,която ме вълнува много.Моя случай е следния на кратко-първа бременност завършила с нормално раждане ч/з форцепс следствие на което детенце беше с ДЦП и почина преди близо година след адски мъки.(Ако Соничка чете това сигурно ще се сети за кой случай става въпрос Simple Smile За щастие в момента пак съм бременна в 10 г.с Искам само да вметна,че не съм раждала при д-р Славчев,а при друг лекар.Ще следя ставащото из форума с голям интерес.А на всички майчета пожелавам лека и безпроблемна бременост.За д-р Славчев все още нямам мнение,те първа ще ми завежда ЖК,но пък Соня ми отговори на въпросите които ме интересуваха поне на този етап.Дано да има повече такива хора-жалко е че са рядкост  bouquet

# 260
Здравейте,имам следният проблем ходих при Др.Славчев и той ми каза че тазовото ми дъно е нарушено и трябва да ми прави пластика.Лека манипулация ми обясни.Че въпросът ми е следният някой правил ли си е такава операция при него  и да ми каже в какво се състой,сложна ли е.Много ме е страх и никога неса си правила операция.

# 261
Никой ли не си е правил пластика на тазово дъно?

# 262
Да ви попитам за вашето мнение конкретно за ЖК при д-р Славчев. Вече 2 пъти ходя на преглед, пуснаха ми изследвания от първия триместър, но нито ме теглят, обиколка на корема, нито някакъв картон имам заведен. Нищо никъде не се записва.... newsm78 и при вас ли е така?
Личната ми лекарка каза да си взема картон, там ще ми нанасят всички стойности при прегледите, ама нито доктора, нито Соня казат нещо за това.

# 263
Не е да не се пише, всичко се води в картона ти при Соня - снимките от ултразвука имат всички данни за съответното замерване.
Отделно, много повече предпочитам да ме гледат на УЗ отколкото обиколката на корема, тя няма да покаже дали има проблем или не... да не говорим, че д-р Славчев е единствения, който не таксува УЗ-тата, въпреки, че по каса се полагат само 2. Аз по-отдаден лекар не съм виждала, страшно съм му благодарна и за грижите, и за вниманието, и за това, че с негова помощ се роди синът ми, а аз 5 дена след секциото бях забравила, че съм раждала...

# 264
  • Варна
Не ти мерят корема, нито кръвното. Гледа те на видеозон.
 Изследвания не са ми правили, само в началото при регистрацията, нито микробиология. Не зная-може би има нужда от акушерка, която да следи тези  подробности, за да може той да се занимава само с прегледите и разчитане на вече направените изследвания.

# 265
При Славчев с изследванията и водене на картони се занима Соня. Сега съм във втори триместър и сама му напомних за изследвания. Доктора ме прати при Соня и тя ми даде списъка с необходимите изследвания. Иначе всеки път ме слага на кантара. Корема си го меря вкъщи и кръвното също Simple Smile Не че разбирам нещо от моите измервания Simple Smile

# 266
Вчера за първи път се наложи да звъня по спешност на доктора понеже бебето спря да мърда. Изпрати ме в Родилното отделение на Окръжна болница за мерене на тонове. Очаквах да каже обади се после или ще дойда в родилното ако има нещо. Нищо такова, а съм му казала, че искам да раждам при него. Питам се ще поеме ли ангажимент ако тръгна да раждам по нощите или се наложи спешно секцио???

Кратунка бих искала и аз да се радвам на грижите и вниманието, което си получила, но уви замислям се дали да не търся при кого друг да раждам, че не остана време.

Много съм съгласна с nnnnn, че би било добре да има акушерка в кабинета при това натоварване. В моя 45-дневен болничен например има 2 грешки - сгрешени имена, които добре, че видях навреме и оправиха на регистратурата като обясниха, че така е вкарано в компютъра. Втората е, че е написано първа бременност, което забелязаха в личен състав, а всъщност се проследява втора. Разбирам, че е поради голямата натовареност и се надявам да нямам проблеми с изплащането на болничния от НОИ.

# 267
  • в рaя
Да споделя и аз моето мнение за д-р Славчев.
Записах се при него на ЖК след многото прочетени положителни мнения. Първото ми посещение трая няма и 5 мин., огледа само набързо бебето и дотам. С първата си бременност помня, че ме питаха за заболявания в семейството и прочие. Отпрати ме и след 2 дни ме вика на ФМ (аз сама бях пожелала). Отивам аз в 7:30, ангажирам съпруга ми да гледа малката (на 1 г.) и да закъснее за работа, ставам раааано ( не съм от Варна и пътувам). Излиза, че МЦ отваря в 8 ч. до 8:30 ни вест, ни кост от никой, кабинета заключен. Звъня на Соня - каза чакай. В 9 ч. ми звъни, за да ми каже, че док. бил на работа и нямало да може да дойде, да съм отидела следобед. Ами добре, но няма кой да ми гледа детето, а и не мога да измина още 100 км. за нищо. ОК, записахме час за след няколко дена. Отивам си пак аз и излиза, че док. застъпва в дежурство точно в 14 ч. (когато е и моя записан час). При което бързаше много, не спираше да си гледа телефона през цялото време и прегледа беше максимум 10 мин. Искренно се надявам, че наистина е видял каквото ми каза и всичко е наред. Взема си ми 50-те лв. и записах час за следващата ЖК. Този път вземах и съпруга си и помолих док. да влезе и той - няма проблеми. Добре, но док. си обърна екрана към него, не каза нито 1 дума, никаква човещина да обясни на мъжа ми - я това е главата, я това е крачето или каквото и да било. Така нито аз, нито мъжа ми видяхме бебето (на мен изобщо не ми го показа). Кръвно не са ми мерили и не може никой да ме убеди, че това не е важно, още повече, че имам позната, която именно заради проблеми с кръвното и такъв лекар, който не и го е следял, роди малко бебе, което лежа е кувиоз 2 месеца! Вагинален секрет също не ми вземаха и доколкото разговарях с друго бъдещо майче в по-напреднала бременност - на нея също. Айде, че не мери корема - добре, и аз не смятам, че това е толкова важно, но кръвното и секрета - не е шега работа. Както и да е, вече категорично реших, че ще го сменя. Иначе да - като е на кеф се шегува, приказва, но аз май го хващам все да бърза и да не е на кеф.
Просто реших да споделя едно по-различно мнение за него!

# 268
Лично за себе си знам, че д-р Славчев е Човекът! Няма такова добро и човешко отношение, аз съм му страшно благодарна. Две мои приятелки са на ЖК при него в момента и двете са супер доволни! Моя позната роди преди около 10 дена при него, първото което ми каза като се чухме е, че ми благодари, че съм и препоръчала д-р Славчев. Роди нормално, докторът е бил до нея и тя беше много доволна от отношението. Минавал е и след това да я вижда! Още една моя близка приятелка скоро ще ражда при него и тя е много доволна от отношението. Мъжа и е доста серт човек, щом и той е без забележки - смятай! За себе си много пъти съм казвала, аз съм страшно благодарна на доктора! Как го направи това секцио не знам, но се възстанових бързо. И до сега, като му звънна на доктора ми вдига, а ако не може да говори после връща обратно позвъняване.
Лично за мен на УЗ няма смисъл да ти обърне монитора... ако не си АГ трябва да имаш много фантазия за да разбереш кое какво е, а и отделно апаратът му мисля не позволява да се върти монитора. За мен е по-важно той да гледа, защото знае какво вижда!
Никога не ми е пропускал изследвания, даже Сончето ми пусна някои в повече.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
На преглед само веднъж ми се е налагало да чакам и то защото доки беше на раждане, някак си е нормално в тази ситуация да изчакаме...

# 269
  • в рaя
Всъщност точно това исках да попитам - от кое сте страшно доволни? Докато чаках видях, че при всички прегледа трая около 5 мин., на никой не мери кръвно и обиколка на корема. От кое в продължение на 5 мин. сте толкова доволни?
А относно монитора- върти се. Явно аз само мисля, че колкото и специалист да си не пречи малко да накараш и бременната и семейството и да се чувстват по-добре като им покажеш малкото човече. Не мисля също, че щом съпруга ми ме е придружил, дошъл е с нетърпение да види бъдещия си син/дъщеря, а доктора да не каже 1 приказка, да не му покаже една част от него, защото колкото и да не разбираш, ако ти обяснят ще разбереш. Попитах съпруга ми - виждаш ли нещо, а той каза не. Но доктора отново не реагира. Явно за мен не това е човекът. Явно многото пациенти, които има го кара да претупва прегледите. Всъщност това е проблем май на всички добри специалисти, плащаш си (пример за ФМ-то), но всичко минава за 5-10 мин. (всъщност за ФМ-то даже Соня като ми записва часа каза, че е половин час, пък и тук бях чела, че е толкова).
Целта не ми е да споря с някого, но наистина ми е интересно от кое сте страшно доволни. Аз изказвам моето мнение, моите оплаквания.

Общи условия

Активация на акаунт