Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 174 666
  • 810
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета, аз също съм на консултация при д-р Славчев и засега съм с добри впечатления. Не искам да го прехвалвам, държи се адекватно, доволна съм. Смятам при него да раждам (а то е съвсем скоро). Питах го как става ако искам да го ангажирам, каза избор на екип (не иска избор само на лекар). Не мога да намеря обаче каква е цената за избор на екип. Моля, ако някой знае да сподели. Също така и вие как процедирахте, по телефона ли го уведомихте че започва раждане и др. подобни. Благодаря предварително

# 181
Deni-varna, малко по-горе писах как мина моето раждане... Лично аз бях планово секцио - така, че беше ясно кога влизам в болница и какво предстои. Иначе се бяхме разбрали ако малчо тръгне по-рано да му звънна веднага. Избора на екип от тази седмица в ОБ е 500 лв. (по памет), беше 350 лв. преди това (когато мен ме приеха). За раждането е много важен и анестезиолога, за това д-р Славчев държи на избор на екип, така в екипа му е и д-р Хаимов. Лично се убедих колко е важно анестезиолога да е добър също. Като видях какво беше с другото момиче което ражда преди мен с дежурен анестезиолог и какво беше при мен, ами аз си заспах с усмивка и се събудих с усмивка. Ако раждаш секцио при доктора, няма даже белег да имаш. Моя мъж е лекар, вчера доктора ми свали и дишащата лепенка, мъжа ми беше впечатлен, както видя и само каза "Ами то няма нищо. Браво!". Другите две мацки, с които ме приеха, раждаха при други лекари, личеше им шева...
Лично аз те поздравявам за избора! В сигурни ръце си! Леко раждане и скоро да гушкате сладко бебе!

# 182
Благодаря Кратунка, аз съм за нормално засега. Бяхме седалищно, но се взе че се обърна бебчо. Та затова се чудех, ако тръгне нощем например как да процедирам (вече съм в 9-тия месец). Но така или иначе в петък пак ще го питам. Първия път раждах без уговорки, при който се падна - е благодаря, втори път няма да допусна такава глупост. Ако не го намеря съм решила в Майчин дом  да ида. Незнам дали е правилно, но съм била и в държавна, и в частна болница (за операция) - е няма база за сравнение. Иначе нямам претенции за лукс или нещо такова, искам човешко отношение, и в крайна сметка като знаеш, че някой е конкретно ангажиран с теб човек си е и по-спокоен. А не да ми се зверят сестри, санитарки, лекарите да гледат през теб.... Лични впечатления, за жалост:)

# 183
Кратунка, чудесна новина, да ви е живо и здраво бебчето и само хубави емоции! А иначе е много хубаво, че споделяш подробна информация за раждането, защото на всички това ни предстои живот и здраве! Аз също си мисля, че искам да раждам с Д-р Славчев, макар че доста време има още, но обичам от рано да си планувам нещата! Simple Smile

# 184
*Елиа* според мен сподели за проблема си и изслушай неговото мнение. Може той сам да те попита дали и какво лечение е провеждано до момента. Ако не го направи ти сподели какво лечение ти е назначено особено ако двете мнения не се припокриват. Да казваш при кого си ходила ми се вижда напълно ненужно. Успех утре на прегледа и дано д-р Славчев ти помогне за разрешаване на здравословния проблем  Hug

Кратунка честито бебче   bouquet Нека да ви е живо и здраво и много радост да внесе в живота ви! Радвам се, че раждането е минало леко и си доволна!

# 185
Kisa05 много ти благодаря за съвета  Hug

Кратунка много е хубаво това, което сподели с нас Simple Smile дано за всички майки раждането минава така леко и безпроблемно  Wink

# 186
  • София
подкрепям, че д-р Хаимов е прекрасен анестезиолог  Peace

# 187
Deni-varna, стискам палци всичко да е наред, но щом си избрала д-р Славчев съм убедена, че няма да има проблем. Може и да изглежда малко разсеян, но пък е перфектен в начина по който върши работата си! Последното за мен е най-важно. За ОБ ти препоръчвам да си платиш ВИП стая, аз бях в такава и останах много доволна, както от отношението на персонала така и от условията. Стаята е по-комфортна от другите, могат да те посещават близки при по-свободен достъп... лично аз останах с хубави впечатления Simple Smile, мисля си обаче, че положителното отношението на персонала се дължеше и на това, че съм пациент на доктора...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Dobinko, аз лично се записах на ЖК при д-р Славчев в 6 м. Отидох с ясното убеждение, че искам той да ме изражда. Беше ми препоръчан от приятелка АГ и съм и страшно благодарна за това! Няма лошо от рано да мислиш за тези неща, в крайна сметка ден преди секциото си дадох сметка, че както все си мислех, че има време и хоп то времето за раждане дошло...

# 188
Аз да дам информация от извора. Наистина вече избор на екип е 500 за нормално и 550 за секцио. Избор само на лекар е 400, но при секцио няма как да се мине без избор на екип. Позавишили са цените, реално се доближават до частната болница, ако платиш и ВИП стая. Но ние като твърди фенки на доктора  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green ще пренебрегнем всичко останало. Имам чувство, че и подобрения има в сравнение с 2005, когато раждах първото си дете. Леглата ми се сториха по-различни май. Аз днес надничах през прозорчето, исках да питам нещо, звъннах - никой не дойде. Странно ми се стори, ако бях с контракции трябваше да блъскам и да викам ли, незнам  Rolling Eyes

# 189
И аз от рано да питам, но да съм информирана както се казва  Mr. Green
Кажете, моля, във вип стаите има ли други родилки и ако да колко? Бебето при теб ли е и колко се доплаща?
Иначе и аз съм при Славчев и засега съм доволна, но определено си личи, че е натоварен.

# 190
Pink мила, стаята е 45 лв. на ден, като си сама и бебчо е при теб през цялото време. Ако се чувстваш изморена може да го оставиш в бокса и да си почиваш. Аз след секциото вечер оставах бебчо в бокса, обаче ходих да си го виждам и ако плачеше ми го водеха за хранене. Лошото е, че ВИП стаите са само 2 та благодарение на д-ра и с малко късмет след секциото ме настаниха във ВИП-а, което беше голям плюс тъй като мъжа ми идваше и стоеше при мен! Помагаше ми и така...

# 191
Кратунка, а в другите стаи по колко жени настаняват? Преди бяха по 3. И също знаеш ли бебетата в бокса ли нощуват или са при майките ако поискат

# 192
Дени, в другите стаи са по 2 или по 3 момичета - всяка е със самостоятелен санитарен възел, само интензивната (предродилна) са с общи баня и тоалетна. Бебчетата са през цялото време с майките си, в бокса може да го оставиш по свое желание за вечерта. Аз оставях бебко, защото се страхувах сама да го гледам вечер, тъй като първите 3-4 дена след секциото ми беше малко трудно ставането. Така, че бебчето може да си е при тебе 24 часа в денонощието. Вземат ги за визитация сутрин около 7:30 - 8:00 часа и после вечер около 19:30-20:00 часа.

# 193
Pink мила, стаята е 45 лв. на ден, като си сама и бебчо е при теб през цялото време. Ако се чувстваш изморена може да го оставиш в бокса и да си почиваш. Аз след секциото вечер оставах бебчо в бокса, обаче ходих да си го виждам и ако плачеше ми го водеха за хранене. Лошото е, че ВИП стаите са само 2 та благодарение на д-ра и с малко късмет след секциото ме настаниха във ВИП-а, което беше голям плюс тъй като мъжа ми идваше и стоеше при мен! Помагаше ми и така...
Много благодаря  Hug

# 194
  • Варна
Здравейте майчета знаете ли дали Славчев гледа на цветен ехограф  тази седмица имам записан час за фетална анатомия в 20 гс ???
Предварително Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт