аз раждах скоро при д-р Славчев с избор на доктор. Нямам никакви забележки.Отношението и вниманието с което се отнесе бяха напълно достатъчни. Бях чела и слушала за него, но не очаквах наистина да е така (все пак имайки в предвид докторите в БГ). Нямам никакви забележки към него и даже сега като се сетя какво беше ..... са малко думите с които мога да опиша колко сам му благодарна.
Относно неонатолозите, някой сестри и акушерки - мога да се оплача!!! Не обясняват нищо.Колкото и да искаш да знаеш. Някой лекари са добри и могат да ти кажат какво става с бебето, но си е на късмет.Искат след визитация на дадената стая с бебето да чакаш отпред и тогава на бързо да ти кажат нещо, но трябва да висиш пред стаята като .....и да ги чакаш кога ще минат......и ако ги изтървеш край - чакаш чак до вечерта.
Организацията при доктора е добра.Соня е страхотна и прави каквото може. Само дето се чака много понякога, но така е при докторите.Е в случая пейките са неудобни, а и положението в което са "пациентите" е специално.

Отношението ми към Соня и към д-р Славчев винаги ще е специално.Благодаря и на двамата за вниманието и професионализма

как ще е застанало, а иначе на мен ми е ясно че в нашите болници не е разкош, но искам да се подготвя психически къде отивам за няколко дни....На мен много ми се иска да ми дадат бебето колкото се може по-рано, но то е ясно че зависи как е то и аз, абе много добре всички бъдещи и настоящи мами знаят как мисли или се вълнува за всикчо една първескиня....цирка е пълен. Много ми се иска да мога да се движа по време на контракциите в предродилна зала, мисля че не е забранено, не ми се ще да съм прикована на някое легло, а също за упойките не знам до колко ще издържа на болката, но ми се ще да избегна до колкото е възможно упойките. А някакви леки обезболяващи дават ли? Сигурно на тези които вече са минали по този път им се струва че това са дреболии, ама аз колкото да си казвам че няма страшно и си ми е страх...ама малко за сега!