Споделете мнения за Д-р С.Славчев АГ-окръжна болница Варна

• 175 227
  • 810
  •   1
Отговори
# 495
Привет   bouquet
Може ли актуални координати на д-р Славчев - за прием по ЗК и платен - дни, часове, кабинети? Колко приблизително напред са часовете в смисъл на 02.07, ако се обадя за час за юли ще има ли часове?
Какви са цените за платените прегледи? Налага ли се да се чака дълго, когато си запазен час?
Благодаря, на тези, които ще се отзоват   bouquet

# 496
Привет   bouquet
Може ли актуални координати на д-р Славчев - за прием по ЗК и платен - дни, часове, кабинети? Колко приблизително напред са часовете в смисъл на 02.07, ако се обадя за час за юли ще има ли часове?
Какви са цените за платените прегледи? Налага ли се да се чака дълго, когато си запазен час?
Благодаря, на тези, които ще се отзоват   bouquet

В началото на темата има координати, звънни и си задай въпросите. Тук никой не може да ти даде отговори.  Peace

# 497
 На 0878 98 77 25  и 052 821 697 можеш да си запазиш час при Соня. Тя може да ти каже кога ще може да ти даде най- скоро час. На ЖК ходя петък или събота и почти винаги се чака много, но си заслужава - не си сбъркала като  си избрала него Wink

# 498
Няма такъв изрод и лъжец...девет месеца лъжи и празни приказки от страна на този псевдо-лекар...дано не ми застане пред очите защото просто не знам...от много мнения в темата съм сигурна че много от четящите мами ще се заблудят тотално...Не му вярвайте..освен многото безплатни прегледи на ехографа и часовете минали в чакане пред кабинета този изр.д не струва за нищо....пълен лъжец, просто не знам как може да се сравнява с д-р Георгиев...за Окръжна да не говорим. Няма много да се впускам в подробности но след като 9 месеца ходих при него на ЖК и той се правеше на сърдит и обиден ако исках да родя в друга болница, накрая и след като нямах избор и бях решила той да ме изражда, ме приеха в Окръжна болница с изтекли води и без родилна дейност...след 7-8 обаждания, то нещото  наречено Славчев , накрая си вдигна телефона и типичен и неразбираем стил обясни че .."нямало проблеми то там в Окръжна имало много специалисти и всичко ще е наред.." Е да АМА НЕ Е НАРЕД... след като два пъти ми каза че ще дойде за раждането той просто НЕ ДОЙДЕ...Много се възгордя ли, помисли се много велик ли не знам...но във най-важния момент го нямаше...след като девет месеца репетирахме "избор на екип" ли да изберем  или "избор на лекар"...накрая нищо...изро.да дори не се появи...и след супер тежкото раждане със секцио дори не попита  как е родилката и/или бебето... Пълен селянин...не знам от кое село се появи най-добре да се връща там...МАМИ ИМАЙТЕ ЕДНО НА УМ...нещото наричащо се доктор Славчев може просто да не присъства в най-важния момент за Вас!

Пълен смях!

Ти случайно да не си д-р Георгиев или подставено лице, регистрирало се само за да изхвърли кофа помия? Поне да беше решил/а предварително в женски род или мъжки род ще пишеш.
И другият път малко по-достоверно, малко по-подготвено, нали?

# 499
Няма такъв изрод и лъжец...девет месеца лъжи и празни приказки от страна на този псевдо-лекар...дано не ми застане пред очите защото просто не знам...от много мнения в темата съм сигурна че много от четящите мами ще се заблудят тотално...Не му вярвайте..освен многото безплатни прегледи на ехографа и часовете минали в чакане пред кабинета този изр.д не струва за нищо....пълен лъжец, просто не знам как може да се сравнява с д-р Георгиев...за Окръжна да не говорим. Няма много да се впускам в подробности но след като 9 месеца ходих при него на ЖК и той се правеше на сърдит и обиден ако исках да родя в друга болница, накрая и след като нямах избор и бях решила той да ме изражда, ме приеха в Окръжна болница с изтекли води и без родилна дейност...след 7-8 обаждания, то нещото  наречено Славчев , накрая си вдигна телефона и типичен и неразбираем стил обясни че .."нямало проблеми то там в Окръжна имало много специалисти и всичко ще е наред.." Е да АМА НЕ Е НАРЕД... след като два пъти ми каза че ще дойде за раждането той просто НЕ ДОЙДЕ...Много се възгордя ли, помисли се много велик ли не знам...но във най-важния момент го нямаше...след като девет месеца репетирахме "избор на екип" ли да изберем  или "избор на лекар"...накрая нищо...изро.да дори не се появи...и след супер тежкото раждане със секцио дори не попита  как е родилката и/или бебето... Пълен селянин...не знам от кое село се появи най-добре да се връща там...МАМИ ИМАЙТЕ ЕДНО НА УМ...нещото наричащо се доктор Славчев може просто да не присъства в най-важния момент за Вас!

Пълен смях!

Ти случайно да не си д-р Георгиев или подставено лице, регистрирало се само за да изхвърли кофа помия? Поне да беше решил/а предварително в женски род или мъжки род ще пишеш.
И другият път малко по-достоверно, малко по-подготвено, нали?

Аз хич не се вързах на този пост, просто защото няма как да е истина.  Peace

# 500
Аз знам, че игнор е най-добре, ама ме досърбяха пръстите Mr. Green
Всеки, който поне веднъж се е срещал с д-р Славчев знае, че това няма как да е истина. Критиката не е лошо нещо, стига да е градивна.

# 501
Аз знам, че игнор е най-добре, ама ме досърбяха пръстите Mr. Green
Всеки, който поне веднъж се е срещал с д-р Славчев знае, че това няма как да е истина. Критиката не е лошо нещо, стига да е градивна.

202uu

# 502
Аз не съм срещала по-човечен лекар от д-р Славчев. Мога да кажа с ръка на сърцето, че този човек се радваше и страдаше с мен при преживелиците, през които съм минала до момента, а те не са никак малко, за да кажа, че той просто е позирал и се е преструвал.

# 503
Направо ме разби този пост.Никога не е настоявал да раждам при него.Даже ме насо4и поради двуплодна бременност и вероятност за ранно раждане към АГ Варна.

Незнам как една майка таи толкова злоба в себе си.Недей така.Вредно е и за теб и за детето ти.То усеща вси4ко.Бъди позитивна и се радвай,4е си гушкаш рожбата.Можеше и с по-меки думи да споделиш разо4ерованието си.

# 504
  • Варна
Аз се въздържах от коментар досега, макар че не мога да разбера защо модовете още не са премахнали този пост. Каквото и да е станало подобен циничен и хулигански език за мен е недопустим и няма как да бъде приет сериозно. А иначе някои неща не ми се връзват - например това, че д-р Славчев е бил обиден и е настоявал да се ражда при него. Мен не ме е питал ни веднъж досега къде мисля да раждам, камо ли да настоява да е при него. А при неговата заетост в клиниката и многото бременни, чиято ЖК води да настоява и да иска всички да раждат при него е просто абсурдно, той физически не би имал възможност за това. Оттам насетне мога само да гадая как в действителност се е развила историята.
За себе си мога да кажа, че не е имало случай да се обадя по телефона с някакъв проблем или притеснение и да не ми бъде обърнато внимание, без да ми бъде взета и една стотинка, макар че ме е приемал няколко пъти извън часовете, които ми се полагат по ЗК. Искрено се надявам и вярвам, че така ще бъде и занапред.

# 505
Няма такъв изрод и лъжец...девет месеца лъжи и празни приказки от страна на този псевдо-лекар...дано не ми застане пред очите защото просто не знам...от много мнения в темата съм сигурна че много от четящите мами ще се заблудят тотално...Не му вярвайте..освен многото безплатни прегледи на ехографа и часовете минали в чакане пред кабинета този изр.д не струва за нищо....пълен лъжец, просто не знам как може да се сравнява с д-р Георгиев...за Окръжна да не говорим. Няма много да се впускам в подробности но след като 9 месеца ходих при него на ЖК и той се правеше на сърдит и обиден ако исках да родя в друга болница, накрая и след като нямах избор и бях решила той да ме изражда, ме приеха в Окръжна болница с изтекли води и без родилна дейност...след 7-8 обаждания, то нещото  наречено Славчев , накрая си вдигна телефона и типичен и неразбираем стил обясни че .."нямало проблеми то там в Окръжна имало много специалисти и всичко ще е наред.." Е да АМА НЕ Е НАРЕД... след като два пъти ми каза че ще дойде за раждането той просто НЕ ДОЙДЕ...Много се възгордя ли, помисли се много велик ли не знам...но във най-важния момент го нямаше...след като девет месеца репетирахме "избор на екип" ли да изберем  или "избор на лекар"...накрая нищо...изро.да дори не се появи...и след супер тежкото раждане със секцио дори не попита  как е родилката и/или бебето... Пълен селянин...не знам от кое село се появи най-добре да се връща там...МАМИ ИМАЙТЕ ЕДНО НА УМ...нещото наричащо се доктор Славчев може просто да не присъства в най-важния момент за Вас!
Какво да кажа ...нещото нарекло себе си "Besen"... то по принцип няма как всички да са доволни и щастливи, все някой трябва да е недоволен от доктор Славчев, но тази помия ...Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ ...казвам го от първа ръка, защото знам как работи доктора (то нали и аз съм там Simple Smile)
няма какво повече да добавя, той не се нуждае от моята защита (няма от какво да го защитавам всъщност), Besen просто  се посмяхме , доктора се "обиждал" като говорят за раждане в друга болница - НИКОГО  не караме насила да ражда в Окръжна, макар че имаме право, просто защото ние работим в Окръжна , много ясно че ще искаме да раждат мамите там, но ...всеки сам избира къде да бъде най-важния момент в живота му и с кого!
По въпроса за селото и "селянина" - ми то вече си пролича кой от кое село е Simple Smile
АКО сте говорили ясно и точно , че искате да раждате при доктор Славчев и сте си разменили телефоните (имам предвид той да си е записал срещу вашия номер и ВАШЕТО ИМЕ) ТОГАВА и САМО ТОГАВА той ще дойде със сигурност , ако ще да е и на Луната, няма такъв филм като този, за който разказва  Besen  "...след 7-8 обаждания, то нещото  наречено Славчев , накрая си вдигна телефона и типичен и неразбираем стил обясни че .."нямало проблеми то там в Окръжна имало много специалисти и всичко ще е наред.." НЕЩОТО  Besen , изпаднал/а си в голяма заблуда (аз мисля , че изобщо няма такъв случай, но това е тема за друг разговор)

# 506
Редактирам си коментара след поста на Nevi888.
Nevi888 съжалявам, че така се е получило при вас и се надявам всичко с теб и бебето да е наред  Hug

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 21:54 от Kisa05

# 507
Здравейте момичета! И аз бих игнорнала с лека ръка поста на Besen, ако той не беше на моя мъж. Написан е в доста груб стил, с доста силни и обидни думи, от мое име, но ... след това, което ни се наложи да преживеем  си мисля, че е напълно заслужено. Нека да ви разкажа историята от самото начало.
Благодарение на тази тема и безкрайно много положителни мнения реших да се запиша на консултация при д-р Славчев. Понеже ми беше втора бременност и бях доволна от д-р Георгиев (АГ), при който раждах първия път, смятах и сега да раждам при него. Още при първото посещение д-р Славчев ме попита при кого съм раждала преди и ми каза, че не държи да раждам при него, но държи да раждам в Окръжна болница, заради „войната” между трите болници. Това, беше като едно от условията да ме запише за консултация. Казах му, че нямам нищо против да раждам при него именно заради огромния брой положителни мнения не само във форума, но и от други мои познати. И понеже исках да бъда лоялна до края на бременността не помислих да раждам отново при д-р Георгиев. Д-р Славчев даже се помайтапи, че ще имам възможност да направя сравнение между двамата най-добри лекари във Варна.
От деветте месеца консултации съм доволна. Прегледите протичаха с внимание и д-р Славчев отговяряше на всичките мои въпроси. Как той обича да казва – „нямам забележки”.
Дойде момента на раждането. Ще говоря само с факти, за да не помисли още някой, че съм самия д-р Георгиев.
На 28.06.12 в 03:30 през ноща ми изтекоха водите.  Знаех, че раждането няма отлагане и по възможно най-бързия начин трябва да отида в болницата. Сметнах, да звънна на доктора, когато тръгвам, да не е прекалено рано. От 05:00 до 09:00 часа му звънях многократно, но той не си вдигна телефона. В 09:50 доктора ми върна обаждане. След като му казах, че са ми изтекли водите и вече съм в болницата думите му бяха – „е точно сега ли трябваше да ти изтекат водите, имам работа с едни студенти, ще гледам да дойда, но недей да казваш да пишат моето име по документите”. Разказах на моя мъж за това и той реши да му се обади, за да го пита дали можем да разчитаме на него. Д-р Славчев няколко пъти е потвърдил, че „ да”, „може”.  Идеята ни беше, ако той каже, че няма възможност да се разбера с някой от дежурните лекари  и да му платя, за да следи моето раждане. Знаете, че когато си платиш отношението е съвсем различно.  След като д-р Славчев ни убеди, че ще дойде се успокоих и зарадвах. Бях в болницата, без болки, но с почти напълно изтекли води. Д-р Славчев дойде към 14:30 и ми каза „не се притеснявай, тук всички са професионалисти, ще те сложат на системи, аз ще дойда към 18:00 часа, до тогава ти може да си родила .....”. Да, д-р Славчев, сложиха ме на системи към 16:00 часа, повече от 12 часа след като ми изтекоха водите.  Контракциите започнаха и така до 19:00 часа получих 5 см разкритие, когато започнаха да се губят тоновете на бебето  и се наложи спешно секцио.  Д-р Славчев не дойде. Не дойде и след това при престоя ми в болницата до 05.07, не се и обади нито веднъж да ме попита как съм. Д-р Славчев дали не сте гузен?
Момичета, аз нямах „късмета” да раждам при д-р Славчев, но имах късмета да раждам при д-р Якуб и д-р Георгиева. Д-р Якуб следеше контракциите ми и разкритието, а д-р Георгиева направи операцията. Въпреки многото родилки в този момент, 7 момичета раждахме по едно и също време, получих според мен вниманието което беше по техните възможности.  Д-р Якуб на деня след раждането дойде специално да изкаже съжалението си, че се е наложоло да ме оперират. Били са доста родилки, малко лекари, още на едно бебе са се губили тоновете, друго момиче е получило кръвоизлив и са преценили, че трябва да ме оперират. Дали ако д-р Славчев беше дошъл да помогне ситуацията нямаше да е толкова напрегната?????
Д-р Якуб и д-р Георгиева идваха да ме видят почти всеки ден и да питат как се възстановявам. Д-р Якуб се интересуваше даже и от състоянието на бебето, което по принцип си е грижа на педиатрите в болницата. Това очаквах от д-р Славчев, но ....
На Vali искам да кажа, че не тая злоба, нито омраза, просто съм безкрайно разочарована.
Някой ще каже – лош късмет. Да, наистина имах лошия късмет да се доверя на д-р Славчев. Всеки сам си преценява, но попитайте д-р Славчев дали може да разчитате на него. И дано вас не ви излъже!
Докато пишех всичко това видях, че и Соня е писала. Соня, може да провериш кой е родил в Окръжна със секцио на 28.06 в 19:00 часа. Д-р Славчев не се ли сеща? ??????? Да, наистина д-р Слачев извади късмет, че първо моя мъж  е писал в момент в който думите и разума се губят. Не го оправдавам, но дали и на вас не ви се е случвало да излезете от кожата си?
 Д-р Славчев не ме е принуждавал, просто аз изках да съм лоялна с него и да родя в болницата, която той иска, както и да си платя за избор на лекар/екип в знак на благодарност. На всеки преглед  ме пита дали ще раждам в нормално и в Окръжна и лично пред теб Соня на един от прегледите го попитах дали мога да разчитам на него, когато раждането започне.
Смятам да сложа край. МНОГО моля всички момичета повече да не коментират поста ми. Не ми се връща повече назад.

# 508
Момичетата може и да не коментират поста ти Петя, но аз съм длъжна да внеса яснота. Аз също се радвам , че с теб и с бебето всичко е наред. Знам точно коя от вас кога ражда и как протича раждането, доктор Славчев също знае, колкото и да ти се струва нереално това.
Това, което ще напиша не е оправдание от наша страна (говоря в множествено число, защото пиша от името на двамата). Пиша за всички, които искат да прочетат точно какво се е случило, историята разбира се , че има две страни. Всички знаете , че д-р Славчев работи основно в Гинекологична клиника и ако някой иска точно той да присъства в най-важният момент , това може да стане само с избор на лекар или екип. Ако се окаже , че не може да присъства точно в този момент , дори да има уговорка с пациентката , пак няма страшно защото в Родилно отделение на Окръжна болница работят много добри и отговорни специалисти , на които той има доверие. В твоя случай Петя, д-р Якуб беше изрично уведомен от д-р Славчев, между другото постоянно поддържаха контакт, колкото и да е било натоварено и за двамата. Не е вярно, че не се е интересувал от теб или от бебето или от това как е протекло всичко, но това вече е без значение. Докато ти  си била в Родилно , той е имал операции в Гинекология . Съвсем право е момичето , което по-горе казва , че той понякога няма физическа възможност да води раждане на всички желаещи, нито се прави на велик , нито се е възгордял(това е мое мнение). Пишеш , че за да ти води консултацията е трябвало да раждаш в Окръжна, логично е ако идваш на консултации в Медицинския център(който е дъщерна фирма на Окръжна) да искаме да родиш там, но избора все пак си е изцяло твой. Тук не става въпрос за криворзбрана лоялност, не ме разбирайте погрешно. Въпрос на личен избор е къде ще родите. Д-р Славчев няма нужда от хвалби, той доказва всеки ден на какво е способен. Не е колегиално, след като е говорил с д-р Якуб да поеме раждането ти , да ходи след това .Вие раждате, престоявате три - четири - пет дни, но те ще работят още дълги години заедно.Могат, а и трябва да  разчитат един на друг без да се надзирават. Д-р Якуб е перфектен специалист също и д-р Георгиева. Трябваше ли д-р Славчев да дойде, да си пише актив, да вземе избор на екип, в последния момент , след като другият лекар е свършил основната работа?Съгласете се , че не. Нито е колегиално , нито е човешко. Доверил се е на колегите си, те са си свършили работата. Толкова по този пост. Смятам да уважа вече желането ти да не се пише по тази тема. Просто наистина трябваше да внеса малко яснота за всички , които ще четат и ще се чудят какъв "селянин, изрод и т.н" е нашият доктор.
Аз от своя страна съм пристрастна , ще каже някой (и с право), но аз съм най-върлия критик на доктор Славчев. Повярвайте ми , той може да понесе всякакви критики, стига да са основателни и градивни. Колкото повече ни критикувате, толкова по-добре ще работим Simple Smile(и не ми се сърдете, че не вдигам телефона за контакти, но понякога и аз нямам физическа възможност, старая се да връщам обажданията, но ако все пак не ви се обадя бъдете настоятелни , без да се притеснявате , че сте ме притеснявали или нещо такова)

# 509
Много по-добре щеше да бъде ако доктора просто беще казал че е зает, щях да го разбера...но да му се обаждам по телефона и той да ми казва че ще отиде и всичко е наред а после да не присъства за мен е просто една лъжа...и аз приключвам по темата, модератори и админи ако искат да ми трият акаунта.

Общи условия

Активация на акаунт