Албена Вулева - гола пред Парламента! Ужас и безумие!

• 33 561
  • 337
  •   1
Отговори
# 60
Как може да снимат жена с такива малки гърди?
Това ме възмути.

Ааама и тука има попадения  Joy
И айде спрете се вече, че ако не бях видяла някои от вас, щях да рекна, че са се събрали тука сите грозотии заедно да си вдигат акциите.  Laughing

# 61
ShockedКакво искаш да  кажеш? Някоя от тук списващите мами се е снимала в срамна сесия  ли?

# 62
  • в мъжки прегръдки
Абе тази хем е грозна, хем има брадавици вместо цици. Трябва да е луд този дето ще даде пари да я гледа гола.

# 63
ShockedКакво искаш да  кажеш? Някоя от тук списващите мами се е снимала в срамна сесия  ли?

Ама наистина не разбирам защо човек трябва да е перфектен, за да се осмели да се снима??

# 64
Не е нужно да е перфектен ама все пак да има поне едно хубаво нещо, върху което да се акцентира. В конкретния случай с конкретната особа би ли посочила нещо приятно за гледане?

# 65
Аз мисля, че сесията е идейна и иска нещо да каже, ама вие  налетяхте на тия пусти цици, дупе, гащи и какво ли още не. 

# 66
Да де, идейна...за българския батак и българските батали  Mr. Green Ми кво да се прави като всички сме перфектни  Flutter

# 67
  • в мъжки прегръдки
От страниците на Плейбой се казва едно-единствено нещо - вземи ме и се усамоти в банята. Моя син даже в банята си ги държи тези списания.
На тази не знам каква й е "идеологията".

# 68
Аз мисля, че сесията е идейна и иска нещо да каже, ама вие  налетяхте на тия пусти цици, дупе, гащи и какво ли още не. 
Вероятно е така, ама изпълнението на идеята не струва.

# 69
 hahaha hahaha hahaha ами тя е ужасна.направо не е за гледан,не ми харесва  Sick

# 70
Аз мисля, че сесията е идейна и иска нещо да каже...

Може. Ако се абстрахираме от женското тяло и се концентрираме върху фона, т.е. - Парламента, може би Плейбой вече се ориентира към гей-аудиторията...  Thinking

# 71
И на мен снимките ни ми харесаха. Направо се изумих като прочетох, че сесията е за Playboy, където обикновено снимките са много стилни. Струва ми се, че са се подригали с Албенчето.

# 72
# 73
  • на село
 Леле, ако имам такива цици, ще ме е срам да ги покажа...  hahaha

# 74
Аз мисля, че сесията е идейна и иска нещо да каже...

Може. Ако се абстрахираме от женското тяло и се концентрираме върху фона, т.е. - Парламента, може би Плейбой вече се ориентира към гей-аудиторията...  Thinking
Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт