Звездни компромати - 29 част

• 45 447
  • 578
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Мирише ми на фотошоп

# 167
Супер Джони ми е любимец и много готино ми стана като прочетох.Има все още великодушни хора  newsm10

# 168
Венета Райкова бременна 22 юли Жълтата преса знае или просто лъже (гадае)?
Венета Райкова бременна пак - 20 август Списание СЛАВА потвърждава новината от КЛЮКИ, която може да е измислена или списанието знае от сигурен източник и вестника е познал в лъжата си?!

Аджеба кое е истина, има ли лъжа и в крайна сметка бременна ли е В.Р.  Joy Както каза продавача на вестници - и какво да му чете - много ме интересува, че тая била бременна!  Joy

# 169
  • София
Бременна е! Ще си запълни сега няколко предавания с личния си жовот! Няма да дава хляб на другите,я!

# 170
Ей, мноу важно дали е бременна или не тази "височайша" особа! ooooh!

# 171
  • София
Е, от толкова време все и издуват корема, тя има няма ражда на всеки 3 месеца! Затова сега си е направо събитие това!

# 172
Бременна е! Ще си запълни сега няколко предавания с личния си жовот! Няма да дава хляб на другите,я!
Хабсолютно!  Mr. Green Винаги ми е било смешно като почне да вмъква в интервютата които взема, разни "клюки" за самата себе си. Ей така, уж между другото.  Laughing

# 173
Парис е останала направо без коса.

# 174
А на мен ми стана отврат от ушето на
 Киану Рийвс  ,докато изчаквах да ми отвори снимката,за части от секундата си помислих`ееееее нещо криво ще е някъде.``Ама това не очаквах да видя  Shocked

# 175
А на мен ми стана отврат от ушето на
 Киану Рийвс  ,докато изчаквах да ми отвори снимката,за части от секундата си помислих`ееееее нещо криво ще е някъде.``Ама това не очаквах да видя  Shocked

Преди много време в някакво списание бях чела, че колегите на Киану се оплаквали от специфичната му миризма и от това, че не поддържал редовна хигиена... Дали е истина, не ме интересе!!!  Tired  Whistling

# 176
Ей, мноу важно дали е бременна или не тази "височайша" особа! ooooh!
Това щях да кажа и аз.Аман от нейната бременност,стана като играта има-нема.

# 177
Аууууууууу, снимката на Мадона на летището е направо гадост.

# 178
Парис е останала направо без коса.
Сигурно щото дядо й я остави без наследство.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт