Звездни компромати - 29 част

• 45 447
  • 578
  •   1
Отговори
# 345
Нещо гърдите на Лилянка изглеждат много странно, та да не кажа страшно. Кви са тея големи зърна  ooooh! , а и самата форма на гърдите е една ...

Ето за сравнение скромният й бюст преди 385те кубика.

По-добре изглежда старият и бюст.

# 346
от доста време мисля и не мога да се сетя в кой филм играеше тя  newsm78

Играха заедно в "Планината Броукбек".

# 347
  • Пловдив
а коя е майката на детето на хийт леджър? в смисъл все за детето има снимки и се говори...  newsm78

ето я тук Мишел Уилямс
от доста време мисля и не мога да се сетя в кой филм играеше тя  newsm78

И в кръгът на Доусън

# 348
  • София
Нещо гърдите на Лилянка изглеждат много странно, та да не кажа страшно. Кви са тея големи зърна  ooooh! , а и самата форма на гърдите е една ...

Ето за сравнение скромният й бюст преди 385те кубика.

По-добре изглежда старият и бюст.

И на мен преди силикона ми харесва повече! Всъщност Лилито не ми е особено на сърце, но има нещо в очите и... Някак, как да го обясна, много странен чар и придават! Особено на тези снимки след корекцията на бюста, много ми хареса!

# 349
  • София
Брад и Анджи

Харесва ми Лилито като визия, винаги съм харесвала хора със светли очи и тъмни коси може би за това Simple Smile

# 350
  • София
Не е голям компромат, но все пак и те са известни http://www.vbox7.com/play:82cc1f47    Joy

# 351
а коя е майката на детето на хийт леджър? в смисъл все за детето има снимки и се говори...  newsm78
ето я тук Мl … 03;мс
И във филма  "Планината Броукбек" съпругата на Хийт Леджър играеше съпругата му. Дъщеря му също.

А на колко години е Дженифър Анистън? Много и е гадна ръката.
1969-та Защо на повечето актриси са им такива ръцете!?

А Лиляна е хубава! Хайде сега, не си кривете душите  Twisted Evil

# 352
Лиляна на мен ми харесва в лице. И наживо ми се струва по-хубава.Но без тунинга ми допада повече.Дребна е и някак не и отиват тези гърди.

# 353
Лиляна на мен ми харесва в лице. И наживо ми се струва по-хубава.Но без тунинга ми допада повече.Дребна е и някак не и отиват тези гърди.
Peace

# 354
  • Варна
И режисьорите напуснаха Слави Трифонов (по никакъв начин не иска да се отваря, ето какво пише в статията.)
Режисьорите в "Шоуто на Слави" Стефка Райкова и Васил Лесов напускат предаването на Слави Трифонов.

Двамата вече не са част от екипа на шоумена. В "Шоуто на Слави" за сега остава само третият режисьор Христиан Ночев. Напускането на двамата известни режисьори става броени дни преди началото на новия сезон за предаването. Райкова и Лесов се похвалиха, че вече са получили няколко покани за работа. БГНЕС припомня, че само преди няколко месеца със Слави Трифонов се раздели и сценаристът на предаването Росен Петров. Райкова и Лесов са имали среща с Росен Петров ден преди да стане ясно, че напускат предаването. Както Росен Петров така и Стефка Райкова и Васил Лесов, които са съпрузи, са от началото на "Шоуто на Слави", което бе създадено преди осем години. В понеделник трябва да се излъчи и първато предаване за сезона от "Шоуто на Слави". /БГНЕС

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 08:56 от Pepsilight

# 355
  • Разпиляна във въображението

Не се отваря. Още съм в шок след рекламите за завръщането на "Шоуто на Слави" от утре. ooooh! Не мога да повярвам, че отново ще занимава хората. Надявах се по това време да тръгне някакъв интересен сериал, а то пак Слави.

# 356
  • 7800

Не се отваря. Още съм в шок след рекламите за завръщането на "Шоуто на Слави" от утре. ooooh! Не мога да повярвам, че отново ще занимава хората. Надявах се по това време да тръгне някакъв интересен сериал, а то пак Слави.

Ти кабелна нямаш ли си? Като не ти се гледа Слави - има достатъчно филмови канали. Аз пък се радвам, че на Слави му свърши почивката.

# 357
# 358

Ти кабелна нямаш ли си? Като не ти се гледа Слави - има достатъчно филмови канали. Аз пък се радвам, че на Слави му свърши почивката.

Слава Богу, че я има кабелната !!! newsm17

# 359
  • Разпиляна във въображението

Имам кабелна но не е там въпроса. Рейтинга му е плачевен, ако се вярва на различни писания. Какво му гледаш не мога да разбера - всеки понеделник актьорите (добре че са тях), няма интересни събеседници (това го разбирам от повторенията всяка седмица). Ще почне отново с различните конкурси за да си запълва времето.

Общи условия

Активация на акаунт