Звездни компромати - 29 част

• 45 447
  • 578
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
И конкурсите му не ме радват. Отдавна се е изчерпал. Добре, че по него време заспивам.  Mr. Green

# 361
# 362
stefani6 изпревари ме със зрелището  Mr. Green тъкмо мислих да ги пусна

# 363
Ооо много им здраве!Точно пък те ще кажат какви крака отиват на секс-символ.На мен Джей Ло ми харесва.По добре е от масовката осмукани холивудски скумрии Grinning

# 364
  • София
stefani6 изпревари ме със зрелището  Mr. Green тъкмо мислих да ги пусна

Те са пускани и без това, май в предната тема ги гледах. И не е чак па огромна, малко са се попрестарали с коментара newsm78

# 365
  • гр. Пловдив
Незнам дали е компромат, но ето малко наскоро направени от мен снимки на някои наши звезди.

....по-късно ще ги кача пак....

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 16:02 от zwetellina

# 366
По добре е от масовката осмукани холивудски скумрии Grinning

# 367
  • ВАРНА
zwetellina, очаквай в най-скоро време да си видиш снимките в някой жълт парцал  Tired

трий ги или слагай някакъв маркер  Peace

# 368
  • гр. Пловдив
zwetellina, очаквай в най-скоро време да си видиш снимките в някой жълт парцал  Tired

трий ги или слагай някакъв маркер  Peace
Hug не се бях сетила

# 369
Незнам дали е компромат, но ето малко наскоро направени от мен снимки на някои наши звезди.

....по-късно ще ги кача пак....

Лелее, Лилито на снимките все едно идва директно от Планетата на маймуните Mr. Green Mr. Green

# 370
С най-голямо уважение към великата Лили Иванова,но мисля,че трябва да спре със сценичните изяви.Всичко има край в един момент,човек не трябва да върви срещу природата.Иначе нейното Камино е една от най-вълнуващите песни,които съм чувала.Невероятна е!

# 371
  • на пистата
искам да ги видя тези снимки Cryмоля виииии,може и на лични
не съм журналист
С най-голямо уважение към великата Лили Иванова,но мисля,че трябва да спре със сценичните изяви.Всичко има край в един момент,човек не трябва да върви срещу природата.Иначе нейното Камино е една от най-вълнуващите песни,които съм чувала.Невероятна е!
много си права,тя май е единственната певица която ще надживее феновете си

# 372
  • София
Пу и аз изпуснах снимките! Ама то заради тея жълтурковци вече трябва само да гадаем, по-добре не пускайте само мухата и после.... триене... Ама женската клюкарска психика! Това не е живот! Mr. Green

# 373
  • Пазарджик/Лондон
Ооо много им здраве!Точно пък те ще кажат какви крака отиват на секс-символ.На мен Джей Ло ми харесва.По добре е от масовката осмукани холивудски скумрии Grinning

И на мен ми харесва Джей Ло , като се има предвид , че наскоро роди близначета ,много добре си изглежда даже - аз по едно раждах , а изглеждах по- зле Joy.

# 374
  • някъде там
и аз искам да видя снимките  Confused Praynig

Общи условия

Активация на акаунт