Звездни компромати - 29 част

• 45 447
  • 578
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Новият мъж на Силвия наистина е хубавец! Имайки предвид обаче други неща за него, направо  Sick

# 421
Хич не ме интересува как изглежда Жасито и този човек, който и е гадже и т.н. Потресох се от друго, как може куха лейка като нея, която името си не може да каже да е мениджър на каквото и да е?????  newsm78 Представяте ли си как ще се чувстват хората, които ще работят за нея, не искам да съм на тяхно място.  ooooh!
Анджък де, и мен това ме потресе! #Cussing out Как момиче без образование може да достигне до такава позиция и най-шокиращото е, че тя се гордее с това... newsm78

# 422
Новият мъж на Силвия наистина е хубавец! Имайки предвид обаче други неща за него, направо  Sick
а кой и е новия мъж - аз само чух, че е правила сватба скоро, но незнам кой е и какъв е  Thinking

# 423
Може ,може всичко може да се постигне  ,а Жасито  го е постигнала   без образование за какво да  учи момичето  hahaha

# 424
Какво е направил човека?
Освен, че държи Капитолия, което разбрах оттук...

# 425
Може ,може всичко може да се постигне  ,а Жасито  го е постигнала   без образование за какво да  учи момичето  hahaha

А,не може да не са я записали да "учи" някъде. Все ще изкара едно вишУ за пред хората.

# 426
Жасито следва в УНСС. сестра ми каза че я мяркала там, но не помня каква специалност е. сега трябва да е 3 курс мисля.

# 427
Жасито следва в УНСС. сестра ми каза че я мяркала там, но не помня каква специалност е. сега трябва да е 3 курс мисля.

Е,аз мислех,че ще е в НБУ. Тя е нагла - УНСС.

# 428

Точно това щях да пиша,че Жасмина учи в УНСС.

# 429
Ето това открих. Май наистина учи Финанси в УНСС. newsm78 http://www.slava.bg/news/5221.html
Само не разбрах къде е добила този значителен опит в сферата, ама хайде да не издребнявам...

# 430
  • София
Ето снимка от сватбата им: http://silvia-bg.com/gallery/albums/userpics/10001/normal_svatba_03.jpg

Надя, това, че държи Капитолия не го прави лош човек! Peace

# 431
# 432
Мен пък Жаса ме кефи на снимките с очилата. И аз си търся такива, между другото, за компютър, че нещо и моето зрение издиша(нейното не знам дали е от проблем или от това да изглежда по-така  Grinning ). Но първо ще ходя да се прегледам дали пък нямам някой и друг диопър вече (старост нерадост  Tired )

А мъжа на Силвия определено е симпатяга. А това, че държи Капитолия, е само в плюс, бих казала аз  Sunglasses

# 433
  • София
Да, Жасмина е в УНСС, специалност финанси. Беше започнала в СУ, математика, но след първата година се премести в УНСС.

# 434

Пфу, егати алчната жена. Аз и без пари ще се съблека, тя за 4 бона реве  Joy

Общи условия

Активация на акаунт