Звездни компромати - 29 част

• 45 447
  • 578
  •   1
Отговори
# 435
  • София

Пфу, егати алчната жена. Аз и без пари ще се съблека, тя за 4 бона реве  Joy

Като гледам снимката ти мисля, че направо ще забиеш в земята доста известни мацки дето са се снимали там  Peace
Памела и Джако?
като гледам как се е запуснала, скоро може да си станат лика прилика

# 436

Пфу, егати алчната жена. Аз и без пари ще се съблека, тя за 4 бона реве  Joy
Нека и радвам се че не си и ги дали всичките  Laughing

# 437
Останалите 6 бона от нейния хонорар ги пазят за мен, сигурно  Joy

Благодаря за комплимента от densky, по-горе

# 438
Хич не ме интересува как изглежда Жасито и този човек, който и е гадже и т.н. Потресох се от друго, как може куха лейка като нея, която името си не може да каже да е мениджър на каквото и да е?????  newsm78 Представяте ли си как ще се чувстват хората, които ще работят за нея, не искам да съм на тяхно място.  ooooh!
Анджък де, и мен това ме потресе! #Cussing out Как момиче без образование може да достигне до такава позиция и най-шокиращото е, че тя се гордее с това... newsm78
Има друго за продан тя  Mr. Green

# 439
Да бе,те в Плейбой на обещания работят.Тия вече се чудят к'ви тъпотии да пишат по жълтите вестници.Това първо беше в клюки.нет.Всичко става там с договор,не с обещания. Tired

# 440
И аз нещо не и вярвам на тази клюка.А Албенка как са я барнали за корицата...и с този син блясък в очите!Направо да не повярваш,че е тя.

# 441
  • София
Да бе,те в Плейбой на обещания работят.Тия вече се чудят к'ви тъпотии да пишат по жълтите вестници.Това първо беше в клюки.нет.Всичко става там с договор,не с обещания. Tired
Мисля си, че Албенка няма нищо против да се шуми за нея, независимо за какво.

# 442
  • Berlin
...Беше започнала в СУ, математика, ...
hahaha хахаха, е, тва ме разби.

# 443
...Беше започнала в СУ, математика, ...
hahaha хахаха, е, тва ме разби.
Стига бе, като е грозна не е задължително да е глупава.

# 444
Незнам кво и харесвате на А. Вулева?!? Като и гледам циците и онази ми работа се разплува като течните часовници на Салвадор Дали....Ужас!

# 445
Незнам кво и харесвате на А. Вулева?!? Като и гледам циците и онази ми работа се разплува като течните часовници на Салвадор Дали....Ужас!

Shocked Кой пък я е харесал? Shocked

# 446
# 447
Чак пък толкоз странно не ми се струва. Хем не и е за първи път, хем е решила да спази отколешна българска традиция булката да бъде в червено.

# 448

Обикновенно като се жени човек втори път,няма как да е бяло.Може,ама е тъпо.

# 449

Обикновенно като се жени човек втори път,няма как да е бяло.Може,ама е тъпо.

Да де, аз не и следя кариерата или личния живот колко пъти се жени, просто ми е нетипично. Laughing

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 21:22 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт