Проектирай, ремонтирай!

• 61 142
  • 650
  •   1
Отговори
# 90
Бисе, ламината в моята си детска стая е такъв... Стените ми бяха светло сини, но пък отгоре имам мокет и с колко любов избрах ламината пък той сега никъде не се вижда Simple Smile

Найка, аз и друго си мислех... но си мисля и, че няма кой да ми се води по акъла... Не знам дали ще може, но сегашния хол да си стане на 2 спални, пък сегашната спалня залепена до кухнята да стане хол  newsm78 Снощи ми го роди мозъка и не знам ще се навие ли баща ми да бута стената... поне частично, пък и не знам дали не е носеща  Thinking  Като цяло не ми се струва зле идеята... дори да не може да се бутне стената, така един ден бъдещата детска стая ще е точно до нашата. Ще се влиза през детската, но това вече няма да  е проблем. Там вече може да се прегради с някакви плъзгащи врати...  newsm78

# 91
  • София
Пода на хола ни е такъв. Стените са ... ами, аз определям цвета като наситено син - до колкото е възможно да се постигне (все пак, не съм боядисвала само с боичка); съпругът ми ги нарича светлосини. Истината е, че целта ми беше тъмносиньо, но то трудна работа, нали се смесва в бял латекс.

# 92
bistra, - по принцип бял, но предполагам, че целта е да се избяга от клишето.
За коридор - бих се спряла на по-светъл и от вратите цвят, особено ако е и тесен или малък.
Красотата на дървото и имитациите му се подчертават на фона на светли и пастелни цветове - като пясъчно жълто и много светли чаени нюанси, слонова кост или цвят  ванилия.
Имах подобно дюшаме като твоя ламинат и дизайнер ми пропоръча комбинация с лазурно син цвят, но определено на живо не ми изглеждаше, нито "авангардно", нито дори удачно решение.
Други, макар и светли, но контрастни цветове от студената гама, едва ли ще са по-подходящи.
Ако изберете вариант двуцветни стени - по-светълия тон на стената срещу портмантото или гардероб, ако имате такъв, оптически я отдлечава и разширява пространството.

# 93
змейковица този проект http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204184&pid=4795778
с коя програма си правила? Предварително благодаря!

# 94
  • Пловдив
змейковица този проект http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204184&pid=4795778

С FurnishBG  Peace - поне така пише на иконката  Embarassed

# 95
  • на кой му пука, майна

А откъде я изтегли ?

# 96
  • София
bistra, аз сматам този цват на пода за универсален, освен това е и много красив, така че можеш да сложиш каквото решиш на стените  Simple Smile Само ако ти е тъмен коридора, по-добре заложи на светъл цвят

# 97
  • Пловдив

А откъде я изтегли ?

Доколкото си спомням от www.download.bg

# 98
  • на кой му пука, майна

А откъде я изтегли ?

Доколкото си спомням от www.download.bg

Аз проверих в  www.download.bg още преди да попитам, но я няма там

# 99
doniboni, можеш да изтеглиш FurnishBG от ТУК .
Приятно проектиране.  Grinning

# 100
  • на кой му пука, майна
doniboni, можеш да изтеглиш FurnishBG от ТУК .
Приятно проектиране.  Grinning

Оф, тъкмо я качих и се зарадвах, но не ми зарежда самата програма  Cry, както не ми тръгват и на Икеа и Ално  Confused
Не знам защо така, явно нямам нещо в компа, което да ми сработва с програмите  Sad

п.п Започва да ми я зарежда и си остава с надпис:Preparing Largo for use this coputer
Preparing Metro for use this computer
Preparing Mezzo/Nova for use this computer

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 13:53 от doniboni

# 101
doniboni и при мен не тръгна от първия път,може би на 3-4 пускане.Но щом и Алното и Икеа не тръгват може би има някакъв проблем.

# 102
  • на кой му пука, майна
doniboni и при мен не тръгна от първия път,може би на 3-4 пускане.Но щом и Алното и Икеа не тръгват може би има някакъв проблем.

Със сигурност има проблем, но като не разбирам, може би някакви драйвери трябва да инсталирам за да тръгнат тези програми... Rolling Eyes

# 103
Тези Икеа или Ално от къде мога да си ги сваля...?

------------------
Оф, тъкмо я качих и се зарадвах, но не ми зарежда самата програма  Cry, както не ми тръгват и на Икеа и Ално  Confused
Не знам защо така, явно нямам нещо в компа, което да ми сработва с програмите  Sad
---------------

# 104
  • На черешатааа
Зравейте момичета.Супер темичка.И аз имам огромна нужда от помощ. След седмица-две започвам ремонт,основно знам какво искам,но единствено за хола съм пълен спек Sad.Помещението е доста дълго и по тясно.В едната част е особено с мека мебел,но в другата част имам стена ,която стои гола и празна.ще съм благодарна на всяка помощ и идеи от ваша страна.Виждам, сте страхотни.Благодаря предварително   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт