Отговори
# 270
  • Под Сините камъни
Люси, честит рожден ден!   bouquet  bouquet  bouquet

# 271
  • София/Сливен
пак се загубихте

Имам предложение за среща. На 6 ноември вечерта, кажете само къде, че аз вече не съм в час със заведенията в Сливен.

# 272
Меги, ти в Сливен ли ще си тогава? Харесва ми 6.11 за среща Simple Smile
Дидка нещо зачезна  Thinking
Дидунчо и тя.
Изобщооо ...

# 273
  • София/Сливен
Ами на първолаците им дават 6 и 7-ми почивни и мислим да си дойдем (т.е. само ние с децата, Георги ще е на работа)

# 274
Чудесно тогава, ще се видим Simple Smile
За заведение предлагам Савулен. Много тихо и спокойно е винаги като сме ходили. Но и аз като Меги не съм в час със заведенията, тъй че по-ходещите да казват Simple Smile

# 275
Здравейте мами и сладурчета! И ние ще си идваме към Сливен на 4-ти ноември! Така че ако има срещичка и ние ще дойдем! Ще се радвам да се запознаем!
Само ви моля да ми обясните къде се намира това заведение , че от 8 години живеем в Пловдив и вече всички заведения съм забравила!

Целувки на сладурите!

# 276
Здравейте мами и сладурчета! И ние ще си идваме към Сливен на 4-ти ноември! Така че ако има срещичка и ние ще дойдем! Ще се радвам да се запознаем!
Само ви моля да ми обясните къде се намира това заведение , че от 8 години живеем в Пловдив и вече всички заведения съм забравила!

Целувки на сладурите!

# 277
  • Под Сините камъни
Този път и аз съм на срещата.Само кажете къде и в колко

# 278
И аз съм ЗА среща, естествено! И съм с две ръце ЗА Савулен. И в Златна белка ми хареса, но беше като че ли по-шумно и по-тъмно. Не, че пак не можахме да се набъбрим. Но в Савулен-а е по-спокойно. А друго заведение не мога да предложа, по причина като Меги и Катето. Предлагам всеки, който е решил да дойде, да потвърди присъствие, за да може да запазим места, за всеки случай.

Недка, Савулен се намира в уличката зад Битовия комбинат, тази, която излиза на главната, точно срещу ДНА, до бившия магазин "Кристал" май беше.

За сега са потвърдили присъствие:
1. Катя (Сливен)
2. Меги
3. Недка
4. Пеца
5. Лони

Хайде момичета, не се бойте и за среща се пребройте!
П.П. И тези, които зачезнаха последно време - да вземат да се разпишат, та да не ги мислим! Naughty

# 279
Здравейте мами и сладурчета!
Може да ви се стори смешен въпроса , но :
С децата ли ще сме или без?
Моля ви не се смейте много!Просто от скоро пиша във този форум и не съм наясно.

Целувки от нас!

# 280
Ами който иска с деца, който иска без  Simple Smile Аз обикновено вземам големия с мен, че баща им лудва сам с двамата, но Митко е пъпчасал и имам съмнение, че е варицела, но утре ще видим кво ще каже доктора, тъй че сигурно няма да е с мен този път. А може и аз да не дойда, ако взема и аз пъпчасам до петък Simple Smile

# 281
Кой каза "среща"?
И аз искам  Grinning Мястото е без значение, важна е компанията  Heart Eyes

# 282
А може и аз да не дойда, ако взема и аз пъпчасам до петък Simple Smile
Аааа, Кате дръж фронта. Среща без тебе, няма да е среща.

Недка, гледам детенцето ти не е много голямо, може би на теб ще ти е по-спокойно ако си сама, пък и в заведението се пуши и срещата ще е вечер. Но ти си преценяш най-добре. Важно е да дойдеш. Радваме се на свежи попълнения.  Peace Та в този ред на мисли, предлагам час за срещата 18.30.

П.П Ей, Дидунчо, кога свари бе, душо! Сърце юнашко не трае!  Joy
Сега остава и онази работната да се включи....

# 283
Сега остава и онази работната да се включи....

Коя бе? Дидката да не е почнала работа  newsm78

Айде добро утро и хубава седмица на всички пожелавам   bouquet

# 284
Момичета, трябват ми 2-3 майки, които да гостуват в петък в ефир в сутрешния блок на тема "Държавата грижи ли се за българските деца"
Моля пишете
искам разговорливи майки
Например като Дидка.. и тези, които участваха в простеста за детски площадки.

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 11:21 от Гергана Султанова

Общи условия

Активация на акаунт