Отговори
# 15
Момичета и аз вече съм на вълна кухни. Записвам се да ви следя.
Какво ще кажете за тази комбинация?
иска парола

# 16
Дидка, мерси за темичката.   bouquet

ZuzyM, аз също съм влюбена в техническия камък, но имам да обзавеждам цял апартамент и не ми се вписва в бюджета.  Cry
Ето нещо много полезно http://www.skv.bg/forum/viewtopic.php?t=23

# 17
Записвам се в темата, въпреки че скоро няма да ме огрее кухнята май  Mr. Green
Върти ми се обаче една идея в главата, да сложим засега само плотовете, а след това когато посъберем пари да довършим частта с шкафчетата.
Мислим да прибегнем до услугите на фирма ДИБО, годеника ми работи там, обаче казва че излиза доста скъпа поръчката на куфня,но като се замисля вече самите механизми струват много. А на мен не са ми нужни толкова много, може би един за бутилки, друг едва ли ми трябва? newsm78

# 18
Нещо не мога да се оправя със Снимката?  newsm78
За това става въпрос

Да уточня, че венгето е за долен ред шкафове, бежовото - за горен, а лаканото е плотът.

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 21:20 от Абрa

# 19
ами да се запиша и аз в новата темичка ...

# 20
  • Euskal Herria
От година и половина се радвам на новата кухня. След дълго обмисляне, мерене,уточняване и чертаене, хукнахме по магазини и фирми. С уредите беше лесно - от магазин в магазин и накрая бяхме готови с избора. Обаче когато дойде ред на шкафовете - ходене по мъките. В някои фирми ми даваха такива оферти, че свят да ти се завие. А пък за сроковете - поне 2 месеца. В други само за проект ми искаха пари, независимо дали ще поръчвам или не. В едната от фирмите, където ходихме, като казвах какво искам, отговорът беше - "Не може, по стандарт не е така". Ами нали, ако кухнята ми беше със стандартни размери, нямаше да правя поръчка, а щях да си купя готови модули от мебелните магазини. Във фирмата, в която поръчахме, не чухме "това не е по стандарт" или пък да се стремят да ни пробутат по-скъпи модели. Напротив - обясниха ни кое е в промоция, а пък докато се чудехме какво точно да изберем, ни изготвиха 2-3 проекта - да си харесаме. Отделно ни направиха отстъпка. И сега се радвам на моята кухня-мечта, точно каквато си я представях и каквато я исках. Всичко да е максимално функционално и удобно за ползване на малко място.

# 21
# 22
  • София
привет от мен на всички ремонтиращи... питах в предишната тема, но не получих отговор и затова атакувам пак.
кажете ми моля, къде в София се продават от полимерните кухненски мивки /по възможност да предлагат и плотове, та да мога да си го комбинирам на място/. търсих в старите теми, но само пловдив, варна и още по-далечни места ми попадат...

В Тека има гранитни и керамични мивки, препоръчвам ти да погледнеш и тях. http://www.teka.com/html/cat/cat.php?pag=1&idioma=bg&cat … D0%B2%D0%BA%D0%B8

Иначе ето тук една тема за полимерните мивки, която излезе от Гугъл - http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=1713&sid=d43f … 07de86e7cdcc0aaa2.

# 23
.... И сега се радвам на моята кухня-мечта, точно каквато си я представях и каквато я исках. ....
дай да я видим де Grinning

# 24
  • София/Осло
Я да ви следя,че имам проект и скоро започваме изпълнението  Wink

# 25
Здравейте,момичета!
И аз съм на вълна обзавеждане на кухня и трапезария.Помещението ще е общо, разделено с бар-плот.За кухня засега съм се спряла на тази тази-модулна на полската фирма "дипол".Моята няма да е ъглова ,а права. За трапезарията мебелите мисля да са венге.Дамаската на столовете и дивана в цвета на кухнята - медно-оранжево.Паркета ще е  по-тъмен,но  плочките в кухнята не съм решила какъв цвят да са. И стените също.Имам 1 месец да уточня проекта.После започвам реализацията Laughing.Приемам съвети от всички.

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 13:59 от Piglet__

# 26
  • близо до София
Запис.

# 27
  • София
още един глас за техническия камък, много добро решение Peace

# 28
  Здравейте момичета, аз съм нова в " Нашия дом" и стартирам при вас с кухните, надявам се ще ми простите ,че не съм изчела предните теми, но вие доста сте пописали. Ние си купихме нов апартамент и започваме от нулата, тепърва ще се лепят плочките, които слава богу сме израли вече и купили, направила съм проекта за кухнята като става дума за класически стил, нали си представяте, дърво даже леко прованс, доволна съм от фирамата, която ми проектира, защото аз имах точна предтава с това, което искам и как го искам и те го направиха почти по мой проект, всъщност от тях зависи изработването. Относно плота, аз го оставих висящ проблема , т.е не съм поръчала нищо още, защото имах или имам намерение да отида до Солун до Икеа и да взема дървен плод, който пише, че си е за кухня, честно казано малко се чудя.. нямам никакво странично мнение добър ли е и наистина как се държи след ползване, не искам да слагам от тези термоплотовете, защото кухната според ще изглежда скъпа т.като е от масив, а този термо плод ще оплеска положението, та вие с този технически камък ме накарахте да се замисля, дали пък няма да е най- добре.. мисля си да отида с плочиците, които ще лепим по гърба над плота в магазина, където предлагат тези плотове, които сте показали и ако пасне нещ  по цвят и горе- долу сходство на повърхностите за поръчам такъв.
Моля ви , кажете ако знаете нещо за тези дървените плотове от Икеа ..

Освен това си оставих в пректа ниши като рафтове, в които искам да сложа от тези плетените кошници, много търсих кошници , за да пасна нишите по кошниците, но нищо не намерих, варианта е да си купя шкаф, за да му ползвам кошниците, ама не съм навита, та оставих примерни ниши - 40 широки и 40 високи и се чудя знаете ли къде мога да поръчам да ми изплетат кошници по мярка, иначе не е късно и да променя проекта, защото август са в отпуск и реално ще започнат изработката септември, та ако намеря свестни кошници също е вариянт. Харесвам също и тези чекмеджета кошници, сещате ли се, дървена рамка и в нея е сложена кошницата, самата рамка се движи по релса и играе роля на чекмедже, ако и такова нещо знаете от къде мога да взема и споделите също ще съм много брагодарана...
Е аз май като за пъви пък прекалих, но сигуроно разбирате каква ми е каша в главата..
Ще се радвам да си помагаме взаимно и ако мога и аз с нещо да ви бъда полезна, не само с въпросите си.. хехе
Хубав ден

# 29
Моята кухня е готова от близо година имахме апартамент за който беше предвидена но го продадохме,но след около 2 месеца се надявам да ви покажа снимки защото не е монтирана още,/ремонтираме стара къща/ , mama_meggie точно твой стил е -вратите са масив дъб,и мога да ти кажа къде в българия правят плотове за икея,поръчвала съм други неща от там,доволна съм-в Дървообработване Велико Търново има различни размери и дебелини,може да е широк до 1,20.м и ако искаш го накисват в ленено масло така няма нужда да го лакираш.Дано съм била полезна Peace.А кошчета можеш да намериш в JUSK ,praktiker и др.

Общи условия

Активация на акаунт