Отговори
# 30
 Мерси, Ивонка-Лимонкa Wink

# 31
  • Варна
Привет!

Включвам се с финални снимки на кухнята. Най-официално искам да благодаря на всички за съветите, които получих в тази тема, за мненията и препоръките. Hug

http://prikachi.com/users/sea_woman/4q.jpg

http://prikachi.com/users/sea_woman/7j.jpg

http://prikachi.com/users/sea_woman/8i.jpg

Има да се сложи още 1 лайсна и да си я декорирам както сърце иска, но всичко с времето си. Много ми е удобна. Пожелавам на всички, които сега  си планират и правят кухните, да ги направят такива, че с удоволстие да си ги ползват. Peace

# 32
Честита да ти е,много уютно се е получило! Да си я ползваш със здраве!   Heart Eyes

# 33
Много е хубава!Личи си, че живеят реални хора с духовност.Етажерката за дискове или книги също ми хареса.
В последно време във форума гледам някакви металически и студени кухни/футуристични/, които сякаш се ползват от извънземни.
Не готвят, не цапат, не дишат дори.

# 34
  • В лудницата на 2-рия етаж.
  sea woman  -Честита кухня,със здраве да си я ползваш,изглежда наистина удобна и функционална.

# 35
 See Woman, Честито, най- важно е ти да се чувстваш добре там ида ти уобно, в крайна сметка нали това си нашето мясно, така или иначе толкова много време прекарваме  кухнята
 Аз да ви кажа днес съм се замислила за уредите и решх пъво вас да питам, значи реши ли сме да сложим 90 см абсорбатор, между другото тези ретро абсорбаторите са по- слабо мощни от "футуристичните" и това ми е мъка ама съм решила ретро и така, та харесали сме на Сименс да вземем вграден грил, той е с размер 30 на 51, до него мъжа ми държи да вземе газов колон двойка, тък като имаме газ , но аз никога не съм ползвала или пък имам спомен от вилата на баба ми ... как да кажа не си го спомням с добро, и накрая и моето двойка стъклокерамични, често казано се отказах от индукционните.. Та чуденката ми е най- вече за газовия вие как мислите, едни казват супер е и като не се налага са се сменя газовата бутилка още по- добре, други казват да готви се бързо ама не става вкусно.. мъжа ми смята ,че щом я имаме тая опция трябва да си ползваме, аз пък си мисля, че два електрически са ми малко... Дайте акъл моля ви аз има време до това решение ама все пак ми се иска да го реша и да се кротна..
Айде до скоро

# 36
  • MJF
mama_meggie , има библиотека и търсачка и ще видиш мнения по твоите чуденки.

# 37
  • София
този път се записвам преди да съм изтървала пак цяла тема. Embarassed

# 38
6u6ul40, аз си мислех, че в тая теми се обсъждат всякакви подробности по процеса "правя си кухня" на мен ми е ясно, че ако търся за и против газовите котлони има къде да погледна.. а какво иначе се обсъжда тук , ако не разни трудности, които човек среща вървейки по тази пътека.. По скоро исках да питам врялите и кипялите какво мислят за комбинациите , които съм намислила, за трите вида двойни котлони в комбинация и как биха постъпили те в такава ситуация като моята, иначе знам къде е Библиотеката Hug

# 39
... Дървообработване Велико Търново...

Пгледнах в сайта им, но нямат никакви постнати продукти. Искрено ме заинтригувахте с този дървен плот!

# 40
mama_meggie, поздравления за апартамента и за избора на кухнята... и, въпреки че съм много далеч си представям бъдещата кухня точно в този стил... с удоволствие бих надникнала в твоята  Laughing
А за газовите котлони съм твърдо ЗА. Най-вкусната храна, която хапвам се приготвя на газов котлон, така че от готвача си зависи Mr. Green Пък и така си независима от тока, като спре, ти остава утехата, че гладна няма да останеш Laughing Изобщо точно съчетанието газов + керамичен искам и аз. Вече за броя на котлоните си преценяваш сама, според навиците  Peace

# 41
Момичета, имам няколко въпроса:)

Лакираният МДФ колко по-скъп е от Гланцираното ПДЧ? Някоя от вас пробвала ли е да си боядиса с автоемайл лак и запечатващ лак мебели, за да спести от ЛМДФ? Видях в една приятелка, и много ми хареса, не повярвах, че вратичките на кухнята й са от най-обикновени стари плоскости, но брат й е автобояджия:) Мисля за такъв вариант...Иначе много искам от този лъскавия МДФ, ама май няма да ме огрее  Confused 

Друго да питам-замислила съм за гръб на кухнята плоскост плексиглас, със задно осветление, как ви се струва? Много ми е малка кухнята, тъмна, искам да е и черна, трябва да имам много силен светъл акцент. Виждали ли сте такова изпълнение някъде?

И последно-кажете свястна фирма за проектиране и изпълнение на кухни във Варна!

Благодаря на всички!!!

# 42
  • sofia
... Дървообработване Велико Търново...

Пгледнах в сайта им, но нямат никакви постнати продукти. Искрено ме заинтригувахте с този дървен плот!
Мъжа ми е мераклия за дървен плот. Но аз хич не виждам вградения газов котлон на него..........и акъл не ми стига с какво трябва да е обработен, за да не остават следи от мокро или нещо горещо като пльосна (щото си се познавам).

# 43
Импрегнират го  с нещо, за да не задържа вода и да стои на капки отгоре. Друг е въпросът дали е качествено  Rolling Eyes

# 44
Много теми и мнения изчетох. Имате наистина красиви кухни, но на малко места се споменава кой коя фирма е избрал. Тъкмо да харесам някоя фирма. поразровя се малко, и се оказва, че все има някой недоволен от нея Sad Има ли напълно коректни фирми въобще? Цената да е разумна, изработката добра, срокът - спазен? Имам чувството, че съм в лабиринт, в  който няма правилен изход  Tired

Общи условия

Активация на акаунт