Отговори
# 45
Аз за такава не съм чувала  Laughing Все някой ще е разочарован. Отиваш в 3, правиш си проект при всяка, като им казаваш да ти дадат добри идеи и преценяваш на тази база и на база цената, много ясно. Аз поне така правя сега.

# 46
......Друго да питам-замислила съм за гръб на кухнята плоскост плексиглас, със задно осветление, как ви се струва?.....
Не съм чувала за гръб от плексиглас Thinking Има стъклени гърбове с осветление отзад, даже май тук, във форума съм виждала такъв. Помисли какво ще му се случи на плексигласа зад котлоните Rolling Eyes

# 47
......Друго да питам-замислила съм за гръб на кухнята плоскост плексиглас, със задно осветление, как ви се струва?.....
Не съм чувала за гръб от плексиглас Thinking Има стъклени гърбове с осветление отзад, даже май тук, във форума съм виждала такъв. Помисли какво ще му се случи на плексигласа зад котлоните Rolling Eyes

Съгласна съм с klaris. Според мен ще е трудно за почистване, а и с времето и от топлината цветовете му може би ще се променят.

# 48
... Дървообработване Велико Търново...

Пгледнах в сайта им, но нямат никакви постнати продукти. Искрено ме заинтригувахте с този дървен плот!
Мъжа ми е мераклия за дървен плот. Но аз хич не виждам вградения газов котлон на него..........и акъл не ми стига с какво трябва да е обработен, за да не остават следи от мокро или нещо горещо като пльосна (щото си се познавам).
Импрегнира се с ленено масло или други препарати.Като сложиш гореща тенджера на нормален плот става много по зле Stop,обикновенно се ползват дървени дъски Wink

# 49
  • Бургас
момичета  не мога да си покажа чертежа на кухнята( дали защото е правен на корел дров ) но не успявам никак да го кача а ми се иска да ви го покажа и да чуя вашето мнение, ако може помощ  Hug

# 50
момичета  не мога да си покажа чертежа на кухнята( дали защото е правен на корел дров ) но не успявам никак да го кача а ми се иска да ви го покажа и да чуя вашето мнение, ако може помощ  Hug

1. Групирай всички обекти в един
2. Маркирай обекта и от горната лента избери "Bitmaps"
3. От там избери "Convert to Bitmap"
4. Маркирай обекта и натисни върху него десният бутон на мишката
5. Избери "Save Bitmap As"
6. От отворения прозорец, в частта "Files of type:" натисни срелката на долу за да влезнеш във възможните варианти и от там избери вида файл, в който да запишеш картинката. Вероятно най-удобно ще ти бъде да я запишеш в "JPG - JPEG Bitmaps".
7. Натисни "Export"
8. После "OK"
9. Затвори си Корела и отвори записаният файл

Чакаме резултата Simple Smile

# 51
  • Бургас
Melodya благодаря , а сега да видя дали съм се справила
http://prikachi.com/files/301435h.jpg

# 52
момичета, не съм влизала поне от месец тък, че сме по пътищата български. а и преди това повече четях и по-малко пишех. е, сега вече моментът да действаме дойде.
имаме проект, който долу-горе обхваща всички мои изисквания. ОБАЧЕ, първата ни оферта е за 5 хил лева БЕЗ уредите и машинариите - панти, обков и т.н. това е твърде висока цифра, мисля аз - помещението е едва 9 кв. м. и просто няма как да ссе развихриш пространствено. та, търся
сещам се, че няколко дами бяха изказали добри впечатления от фирма за кухни, чиито офис е в люлин след тунела. и толкова помня. някой да има по-читави спомени - адрес, име да може да каже.
ох, вече супер ми се повръща от предъвкване на детайли, мислене за цени, цветове и други дивотии. и като знам, че накрая пак няма да ми хареса, направо ми се отщява всичко  - пожертвах голямата си кухня, за да имаме 3 спални - за всяко детет и нашата, така че сега ще скатая любимото си помещение във вестибюл, който няма една цяла стена - всичко е врати, стълбища, портали. ще е насечено и надробено, с нещо като полу-островна част, но няма как - нали домочадието ще е доволно  Rolling Eyes
...
едит
намерих адреса!

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 22:41 от majceto

# 53
Здравейте виждам че имате страхотни идеи и умения. Моля помагайте и за мойта кутийка. Дали ще е по добре вградена печка(вдигната нависоко) и отделно котлони. Давайте идеи http://media.snimka.bg/0217/006690012-big.jpg   Praynig

# 54
Здравейте виждам че имате страхотни идеи и умения. Моля помагайте и за мойта кутийка. Дали ще е по добре вградена печка(вдигната нависоко) и отделно котлони. Давайте идеи http://media.snimka.bg/0217/006690012-big.jpg   Praynig

Ако фурната ти е на високо, губиш 60 см плот, но печелиш един шкаф повече PeaceТи си преценяваш Simple Smile А за пералнята водите къде ти минават?

# 55
  • Варна
zorryan, помещението е наистина много малко. На прима виста ми хрумва следното:
1. Чекмеджетата изяждат пространството, за това си мисля, че е по добре този шкаф да е с вратичка и вътре на рафтчета.
2. Дали не може хладилника да се премести извън кухнята, например зад вратата. Предполагам че това помещение ще е трапезария и няма да е толкова страшно да е там. Така ще се отвори място и за по-голяма миялна /Ако прочетеш темите за миялни, почти няма доволни от най-малките - за това поне средна - 45см/
3. Падащия плот - или го направи максимално голям, така или иначе ще трябва да се сваля за да ползваш пералнята и шкафа отсреща или го махни напълно. За повече работно пространство би могла да предвидиш издърпващ се плот над пералнята.
4. Повдигната фурна няма да ти помогне с нищо, само ще намали още работния плот

# 56
  • Варна
mamatina, на пръв поглед котлоните в ъгъла са интересна хрумка, мисля че е неприложимо. За да са стабилни плота под тях трябва да не е прекъснат. Най-добре се консултирай с някой по-вещ по въпроса. Останалото не е много ясно кое какво е. Защо не пробваш да си направиш проекта с Alno?

# 57
  • Бургас
кухнята вече е поръчана горе долу в тоя вид, под отцедника на мивката е пералнята , котлоните са в ъгъла , и аспиратора е вграден без да се изтегля на пред(на Фабер и Нарди- ИНКА СМАРТ ПЛЮС)и влиза на горните чекмеджета без проблем,после е плота и  конзолата с уредите отдолу е фурната отгоре е микровълновата, и на края има триъгълна витрина (на снимката не е показана)като завършек и плавно преминаване от кухнята в трапезарията Hug ще показвам снимки след месец.

# 58
  • Варна
Щом е поръчана вече, ще чакаме снимки Peace

# 59
  • Бургас
А ето това е нашата кухня.Щях да я покажа преди няколко месеца,но все не намирам време да я снимам.Може би ще ви се стори по-обикновена,но аз си я харесвам такава.Малко не съм я снимала до края,но все бързам покрай бебето,та това излезе.

Общи условия

Активация на акаунт