Отговори
# 165
Тази идея с формования камък от първа страничка - направо е страхотна, но някой знае ли колко излиза един плот като цена. Иначе и аз тепърва почвам да пристъпвам във водите на обзавеждането на кухня. Много ми е трудно да се ориентирам за фирма за кухня по поръчка. Редно ли е във форума да се дават идеи за такива фирми или се счита за реклама, тък като аз конкретно исках да питам за една две фирми.. Rolling Eyes

Редактирам се: намрих във форума - Цената за стандартен 60 см. широк кухненски плот варира между 600 и 800 лв. на линеен метър, мивката отделно...май доста скъпичко идва.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 14:21 от irim

# 166
Ехе,каква темичка си открих Simple Smile Браво на Гугъл Simple Smile
Направо съм в голямо мислене как да изглежда нашата кухня - хем да е евтино,хем да ми харесва Simple Smile Утре ще се включа и с въпросчета,вярвам ще ми отговорите Simple Smile

# 167
най-накрая и аз да се похваля с полуготовата си кухня.Има още  малко работа по нея,но в общи линии вече е готова. Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=283348&pid=7497707

# 168
най-накрая и аз да се похваля с полуготовата си кухня.Има още  малко работа по нея,но в общи линии вече е готова. Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=283348&pid=7497707

Честита ти нова кухня  bouquet
Много уютно се е получило! Да си я ползваш със здраве!

# 169
Anni,наистина и много хубава,честито Simple Smile
Искам да те питам от какво сте направили гърба на кухнята - имам предвид това,което е на стената зад уредите (надявам се ме разбра) .Чудя се какво да сложим,за да не е плочки,а да се почиства лесно.
Друго,което искам да ви питам е има ли някой,който да е избил терасата и да я е усвоил към кухнята? Сигурно има ,разбира се,но много теми са изписани и не мога да прочета всичко.Интересно ми е как сте разположили уредите,как е осветлението - иска ми се да е много светло,но как да го раположим  newsm78 Къде сте сложили газовите бутилки,за да не се виждат? Ако като нас оставате без тераса как сте решили проблема с простирането?
Още много питанки ще ми изникнат.Засега само сме затворили терасата и чакаме дограмата,пък после ще видим.Мъжът ми иска сам да прави шкафчетата,така че събирам идеи и за тях. Много кухни има в галерията,само че като ги поразгледам и имам чуството,че един човек ги е правил.Иначе и на мен ми харесват,но ми се иска да е нещо по-различно.
Ще ви следя и ще събирам идеи Simple Smile

# 170
Благодаря момичета Heart Eyes
За гърба на кухнята мога да кажа,че е същата плоскост като като плота /в интерес на истината незнам точно как се води/ Peace

# 171
Да,благодаря Simple Smile И аз така мислех,но да питам,че мъжа ми казва,че не бил виждал така да се прави.А ще е практично.
Иначе искаме да си направим свод с облицовъчен камък- дано съм го казала правилно, и да питам мислите ли,че може да му се намери и друго приложение,защото много ми харесва.Гледах кухни с гръб от такъв камък,но това няма да може да се почиства.

# 172
  • Варна
Честито на всички,които вече готварстват в нови кухни  chef.

Ето как стои гръб на кухня с облицовъчни камъни http://www.perfecta-bg.com/images/kuhni/002.jpg

# 173
Някой ползвал ли е услугите на Linea Star? Чудя се как са като качество и цени. Харесах си тази кухня, но снимката ми изглежда открадната отнякъде, та се чудя как ли ще ми я направят - http://www.lineastar.com/bg/kitchen/002.html

# 174
Момичета, знаете ли има ли някъде комбинирани плотове-газ + индукционен? Спрях си изпълнението накухнята, не съм и очаквала,че толкова ще се затрудня с избора на уреди за вграждане. Обиколих цяла Варна-Лекс груп нямат такова нещо въобще, Интерсервиз Узунови-също, по хипермаркетите няма нищо. Харесах един на Горение, ама 700 лева  Shocked  А и аспиратор 900м3 нямат. Конелиано имат един, но още не го внасят. Направо съм се видяла в чудо. А исках фурната, плота и аспиратора да са от една марка, от една серия. Идеи имате ли, много ще съм благодарна  Hug

Иначе кухнята по първоначален проект е с тази визия, но пък харесах много една друга, влюбих се в горния ъглов шкаф, но не знам дали ще могат да ми го изпълнят  newsm78  И понеже се разминах с мечтания стъклен гръб, мисля за вариант супер полиран гранитогрес-черен, 60/60, лазерно рязане, за да няма фуги. Как ви се струва идеята? Видях в една приятелка вместо иноксов гръб, релефен сребърен гранитогрес-убийствено стоеше! И понеше го намерила в размер 45/60, на мястото на фугите си е сложила дъъълга закачалка:)

И сега така и така не правят кухнята, с половинката разсъждаваме дали долните врати да не са ПДЧ, или фурнирован МДФ, че тоя лак с това диване, каращо камиони и коли навсякъде-ще му види сметката за нула време...

# 175
  • Варна
hana1, Mandy, Anni много са ви хубави кухните, със здраве да си ги ползвате. Искам да ви попитам и трите - какви са размерите на кухните. Моята е 1,70 на 2,20 и ми се иска да си измисля нещо хубаво за това пространство.

# 176
такаа - да се включа и аз в листата на чакащите новата си кухня.
днес капарирахме и на 24ти октомври трябва за започнат монтажа, който ще продължи 3 дни. фирмата е прима стил. цената, която ми дават, е 4800 лева за мебелите /мдф/ с включени механизми и плот. това е цена, която е около 1000 лева по-ниска от всички други архитекти, с които работих /2 броя/. хубавото в случая е, че въпросната фирма вече е работила за нас - имаме елипсовидна маса и столове, комбинация от алуминиева кострукция и дърво - не са мръднали вече 3та година. дано и с кухнята не се изложат  Peace
кухнята е вътрешна за апартамента, във вестибюл, и няма прозорци; ще е полу-остовна и в 3 цвята на сивото + черен мозаечен плот. проектантите се позачудиха на сивият цвят - нямало хора, които да искат сиво. още по-добре за мен  Wink уредите ще са фабер. също мивката /с 2 корита, едното по-малко/ и батерията. дано дадат отстъпка. единствено хладилник няма да купуваме сега - настоящият е 5-годишен и ще устиска до другата година, когато ще запълним дупката в мебелите с голям 'американски' с 2 врати. толкоз по отчета. стискайте силно палци да не се издънят фирмаджиите, че голямо страдание ще ме сполети  Rolling Eyes

# 177
  • Толбухин
desiteam погледни тук,може и да ги попиташ:
http://vetobg.com/

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 22:30 от pavletutka

# 178
hana1, Mandy, Anni много са ви хубави кухните, със здраве да си ги ползвате. Искам да ви попитам и трите - какви са размерите на кухните. Моята е 1,70 на 2,20 и ми се иска да си измисля нещо хубаво за това пространство.
Благодаря!
Моята е п-образна 120 / 220 / 100 .
120- за хладилник и до него микровълновата. В това 220 са едно до друго печката и мивката. Остава ми малко разстояние за работен плот. За това реших, че ми е необходим и барплот. С него стана по-удобно и имам повече свободно място .

# 179
  • Пловдив
desiteam, това с полирания гранитогрес много ми хареса като идея  Peace
И мен ме разубеждават за стъклен гръб... а така си го бяхме навили с мъжа ми  Rolling Eyes
Кажи, ако разбереш за гранитогреса, ще следя за развитие по твоята кухня  Hug

Общи условия

Активация на акаунт