Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става! (2)

• 15 096
  • 305
  •   1
Отговори
# 45
Ember за ниско кръвно пий солен айрян. Ефикасно средство. Пий и повече вода,че в тези жеги е кошмар. Peace

blanc  Hug за вчерашния ден. Иначе незнам дали съм добър педагог, но гледам въпросите да предполагат положителен отговор  Wink, макар че децата винаги ни изненадват с изобретателността си.

Малко "Оф" и от мен. Снощи Тони се събуди с писък и едвам го успокоих. Явно сънува кошмар, защото после отказваше да легнем на леглото и искаше да стоя права с него на ръце и само повтаряпе "не". Докато заспи отново мина повече от час. Сутринта едвам си отворих очите  Tired и по тази причина го оставих да спи до 9. Сега обаче незнам кога ще заспи за да си почина и аз малко.

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 12:56 от Kaili

# 46
Здаравейте на всички  Simple Smile. Честит рожден ден на детенцето пожелаваме му да е мн здраво и щасливо newsm67
Писала съм си с вас още когато бяхме бременни но в къщи нямахме pc до скоро. Но ето ни отново.Имам момченце крис и ще ви пращам снимки само ми кажете каде.

# 47
  • София
milllena , привет!  Hug Линк към албумчето има на пръвтата страница на темата ни  Peace Ще чакаме да видим Крис  Simple Smile
Ембър, и аз се наливах с айрян на морето, по същата причина - помага  Peace Иначе е много кофти  Confused
Кайли, при нас често се случва да се събуди през нощта, не с писък, но се приспиваме за горе-долу същото време. И въпреки че спим до 10ч, пак много ми се спи денем.  Blush
А за нашия разговор - пробвах друг подход преди малко - питах го какво иска - братче или сестричка (с идеята, че ще повтори наслуки една от думите), но той пак рече "шакао"  Laughing , а втория път все пак каза "сесика"  Grinning , та - на едно мнение  сме Joy

# 48
Кайли, при нас често се случва да се събуди през нощта, не с писък, но се приспиваме за горе-долу същото време. И въпреки че спим до 10ч, пак много ми се спи денем.  Blush
А за нашия разговор - пробвах друг подход преди малко - питах го какво иска - братче или сестричка (с идеята, че ще повтори наслуки една от думите), но той пак рече "шакао"  Laughing , а втория път все пак каза "сесика"  Grinning , та - на едно мнение  сме Joy

Елфче имам и друга идея. Дай му едно шоколадче в ръката и тогава си задай въпроса. Joy
Тони заспа сравнително бързо и даже придремах 30 минутки и аз. Но после се разбудих и сега пия кафе, докато чакам да се свари месото за супичка.В тези жеги ме мързи и да готвя, но няма как.

milllena добре дошла отново сред нас. Разкажи повече за твоето пораснало момче. Да допълня Elwinq за албумчето- потребител - avgustinki,парола- 2006.

# 49
  • София
Здравейте  Hug
Честито на всички, които са празнували мин. седмица, честит рожден ден на Бубчето!
Ние бяхме малко на вилата, голям кеф, но свърши. Сега сме си тук, но септември да отидем до Варна. По- късно ще пусна снимки.
milllena,  Hug

# 50
Пуснах снимки на крисчо  Simple Smile в август2008 и 2р.д. на едната е малко налигавен sory но ни растат последните зъбки и не видях че снимката е такава.А иначе крис е много послушен и добричак но и ГОЛЯМ инат.Ходи на ясла от зимата но в момента си е в къщи до 1септември.Точно сега се отказваме от памперса от миналият понеделник сме само с нощен.Не иска да яде нещо от някокло дни и така .Вече сам тук и сте пиша често Wink

# 51
  • гр.София
elen@,страхотен е този аватар. Ти наесен ще продължиш ли със следването или ще забавиш покрай бебето?

milllena-добре си дошла Hug

Елвинг,хвани се и ги записвай тези диалози,уникални са. После Кайли ще допълни със съвети-и ето,книгата готова Simple Smile

Благодаря за окуражаването. Неделята винаги ми е критичен ден. На мен ми мина-та не ме мислете. Пазете се вие. bouquet

# 52
  • София
blanc, продължавам, само ще видя как ще сме с кърменето  newsm78
А вратата е от една стара църква, радвам се, че се харесва  Hug

# 53
  • София
milllena, много е чаровен Крис! Пу-пу! Покрай неговите снимки видях и други сладури - Гого и Даяна ги има в августовския албум, да издам  Wink , че мамите им май си траят.  Blush  Laughing
Блан, сигурна съм че всички бихме сътворили книга за чудо и приказ, особено като почнат да говорят повече  Laughing И като споменах книга - какво ли става с тази на Карим?
Елена, снимката наистина е страхотна  Peace Интересно ми е и за морето с толкова малко бебе, как ще е. Да споделиш после. Тя май и Джулиана още е там, но не пише. Всъщност може би като са малки още и са само на мляко е по-лесно. Аз видях много малки бебенца тази година в Равда. Само дето аз не бих се навила сигурно, като помня коликите на Ивчо колко продължиха  ooooh! Освен ако не сме в някаква звукоизолирана стая, иначе ще ни изхвърлят на втория ден hahaha

# 54
  • у дома
bubche, ЧъРъДъ! желая от все сърце, скоро да се похвалиш, че Ина ще става кака  Gift  newsm51

ЧъРъДъ и на единствената малка рожденичка днес, Елена на мама karaqiozovam   ura

Ember, да се оправяш  Praynig Hug и аз не съм добре с кръвното, но нямам апарат и не мога да го измеря дали е ниско или високо, за да предприема някакви мерки  Crazy а и татито ни от петък не е никак добре, слънчасал ли е или нещо друго, но е като парцал и дори има часове от деня, които му се губят  ooooh!  Sad vst, съжалявам, че не успяхме да се класираме за РД Sad elen@  Hug Elwing  Hug

съвсем забравих какво още щях да пиша, ама тези дни съм на вълна олимпиада и предимно това ми е в главата   Laughing

# 55
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БУБЧЕ -ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА    bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛЕНА -ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ПАЛАВО ДЕТЕ  newsm59

Ембър,оправяй се по-бързо,че е много лошо с това ниско кръвно,аз на 3 пъти съм изравнявала граници и е някакъв ад  Cry
Елфче,добре дошла от морето и не си трая за снимките,но вчера тъкмо ги качих в албума и дойдоха гости и неможах да пиша  Embarassed,но ти така или иначе издаде,та който иска може да ги разгледа  Laughing
Иначе ние си изкарахме страхотно,много съм доволна от хотела в който бяхме,10 дни нямахме абсолютно никакви грижи  Peace,а Даяна неможехме да я изкараме от водата,излизането от водата беше с много рев и тръшкане по пясъка и постоянно повтаряше "бата" в превод "водата" и "сейна" в превод "басейна"  Wink
Но откато сме се върнали пералнята не е спряла да върти,днес гладих една камара с дрехи и сега отново мога да тръгна за морето  Sunglasses
Иначе и Даяна е приета в яслата,в която я бях записала и живот и здраве евентуално към края на септември ще тръгне,но на мен нещо неискат да ми разрешат 40 дни отпуск и незнам какво ще правя,като почти един месец трябва да я забирам на обяд  newsm78
Засега спирам,че стана много дълго  Mr. Green

# 56
Здравейте  Hug
Цял ден се каня да пиша и все не успявам  Embarassed Лори за пореден път ми изкара жестоко акъла и съм направо като парцал, незнам къде се намирам  ooooh!
Блу, не се притеснявай  Hug Дайте да организираме една срещичка, та да запълним пропуските  Mr. Green Дано татито се оправи бързо  Praynig
Ембър, аз от ученичка съм с много ниско кръвно, което се оправи докато бях бременна  Crazy и сега пак си е ниско. Освен айряна на мен много ми помагаше и това - лимон, захар и вода  Peace Правех си по една чаша лимонада сутрин и нямах проблеми, а иначе съм стигала до припадъци по улиците  Sad Embarassed
Елфче, диалозите ви наистина са уникални - аз не бих пробвала с шоколада  Laughing Лори като захапе шоколад и изключва за целия околен свят  Crazy
Бубче, честит рожден ден и от мен, мила. Желая ти мноооого здраве, късмет, повече свободно време с твоето слънчице и още едно такова в отбора  Hug  bouquet
 milllena-добре  дошла и от мен  Hug
Блан  Hug

# 57
  • София
Ух, на всяка манджа мерудия съм, ама...  Blush
Вст, какво се е случило с Лори?  Rolling Eyes Ако не ти се споделя, не го прави. Надявам се вече всичко е наред!  Praynig
Блу, и майка ми беше така оня ден, но се оправи. Той още ли е зле?  Rolling Eyes Дано бързо му мине!  Praynig
Мис,   Laughing  Hug И браво, че сте доволни от почивката!  Peace  Hug Браво и за яслата!  Grinning

# 58
  • София
Здравейте всички!

ЧРД на всички, които съм пропуснала и които ще пропусна  Mr. Green, но Олимпиадата е в разгара си и работя яко. В момента основно се занимавам с олимпийския сайт и качвам огромно количество новини и снимки и направо вечер не ми се сяда у нас на компа. Надявам се, разбира се да има с какво да се похваля след края й.

Иначе Кало е добре. Гледа се с татко му, който е отпуска. Много говори, много пее, гледа Франклин по цял ден, даже се опитва да пее песните на английски - много е смешен. Сега влизам и ме посрещна с боен вик Мамоууууууууу тотурката Фракин  Joy
Надявам се да мога един ден да откопча почивка след края на игрите и да скочим до Пловдив да се видим с Кайли, Мис и цялата банда  Wink

# 59
Надявам се да мога един ден да откопча почивка след края на игрите и да скочим до Пловдив да се видим с Кайли, Мис и цялата банда  Wink

Тъкмо си мислех че се загуби тези дни, а ти си гледаш олимпиадата. В събота заминавам при нашите с Тони и се прибирам на 01.09. вечерта без него, а на 2-ри съм на работа. Но за среща съм навита винаги.
С Мис74 все се разминаваме и не можем да се видим.

Ух, на всяка манджа мерудия съм, ама...  Blush

Мерудийке, липсваше ни. Hug

ВСТ как е Лори? А ти?

Мис74 в коя ясла е приета Даяна?

Време е за баня. Отивам  да напълня коритото за игра. Wink

Общи условия

Активация на акаунт