Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става! (2)

• 15 059
  • 305
  •   1
Отговори
# 30
  • гр.София
Ади, Анди, Гъбка, Миммс, Мадонка, да са ви живи и здрави дечицата, а вие да сте щастливи, спокойни и горди майки!
ЧРД на Сашко-на патерица, на Нора, на Гого, на Виктор, на Сами! Да са весели,здрави,умни и палави, да изкарат един прекрасен ден с мно-ого подаръци!

Марулка,сега след като съм видяла Шушелия,съвсем живописно си я представих с " джвачката" Simple Smile.

Елвинг, хайде,чакам те. Сега вече трябва да си в настроение,щом сте се върнали.

# 31
  • София
Честит рожден ден на днешната сладка група! Да са живи и здрави, много щастливи и все така чаровни!  Hug Heart Eyes Честит празник на мамите!   Hug  bouquet

# 32
  • София
И сега да попиша малко  Mr. Green Страхотни снимки видях, разкошни дечица имаме!  Heart Eyes Да са живи и здрави! Направили сте много хубави партита за рд  Peace Hug А тортата на Ния е просто... нямам думи! Евала, БлуPeace Heart Eyes Благодаря ви и за пожеланията по случай рд на моето пораснало момченце.  Heart Eyes  Hug Благодаря и за СМС-ите!  Heart Eyes  Hug
За нашето изкарване какво да кажа... Марго го е рекла чудесно  Laughing Иво се оказа от децата, които изобщо не искат да се топнат в морето, реват от пясъка и изобщо не си падат по новостите. Докарахме го до положение последните дни да не иска да стои на плажа и веднага като отидем, дава зори да си ходим в квартирата.  Rolling Eyes Добре че имахме и комплект баба и дядо, та бяхме на плаж на смени  Crazy Отказа да се храни, дори и любимия си шоколад не искаше да вкуси и много се притесних. Дали може да е от стрес?  newsm78 По този повод - радвам се, че сме вече тук, днес успя да закуси като хората.  Rolling Eyes Отслабна страшно много. Изкарахме и един вирус с повръщане и разстройство... абе, въоще... ooooh! починах си  Laughing И за да не го карам само на оплакване, да го похваля че на рд беше в чудесно настроение, само раздаваше усмивки  Grinning Освен това вече е почнал да говори и повече. Пътувахме леко, неочаквах - и един път не се размрънка. Ама стига съм ви отегчавала. В крайна сметка - радвам се, че вече сме вкъщи  Grinning Hug
Целувки и до скоро, че ме чака дом.раб.  Simple Smile

# 33
Здравейте  Hug
ЧРД на Сашко и Токи /на патерица/, на Нора, на Гого, на Виктор, на Сами!
Да растат много здравички, усмихнати и игриви! Честит празник на прекрасните им мами  Hug

Ние вчера имахме един прекрасен празник с малко, но много скъпи и чаровни гости  Heart Eyes Hug Лори направо пощуря  Crazy и беше много щастлива. Преди да заспи снощи не спря да повтаря, че пак ще играе с дечицата и ще има торта  Laughing Аз както винаги се отнесох и забравих да снимам  ooooh! Ето ги малкото фотоси, които имам  Embarassed http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268327&pid=6979601

Елфче, добре дошла  Hug Съжалявам, че почивката не е минала много добре  Sad Я вземето да го пробвате сега героя малко на планина - може пък да му допадне повече  Laughing А морски снимчици няма ли да има  Praynig

Айла  Hug Госпожиците наистина са пораснали много  Heart Eyes

Марги, липсваше ми  Embarassed Hug
Марулка, блазя ти за светлинното шоу - откога си мечтая да го видя.....

Ох, оставям ви, че пак правя някакви отчаяни опити в кухнята  ooooh!

# 34
Честит рожден ден на днешната групичка! Здрави и щастливи растете, мили дечица!
 hbday   baloni   happy bd   Tada
Благодаря за пожеланията за моето момче.  Hug
Vst_80, вчера да не бяхте в Барбарони от 11ч. на обяд? Аз се отказах от този час, преди няколко дни, защото останаха само 2 деца за партито. Изгорях с капаро 50лв., ама какво да се прави  Rolling Eyes. Ако сте го използвали вие, няма да ме е яд  Laughing.
Elwing, добре сте си дошли   bouquet.

# 35
ЧРД,на Нора,Гого,Сами и Виктор.

Честит празник и на супер майките Гъбка,Анди, Мимс  и Мадонкота.

Елфче-добре дошли.Жалко ,че така напрегнато ви е било морето,но все пак чакаме снимки.

Ето и още малко снимчици от прекрасният РД на Лори  Simple Smile  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268327&pid=6979611

# 36
Ади, ние бяхме  Laughing И при нас не успяха да дойдат всички гостенчета, които искахме, ама какво да се прави - лятото е така. Аз много страдах като дете, че не си празнувам рд и все си виках, че ще раждам зимата , та да не страда и моето мишле Laughing Ако знаехме можеше да им  направим общо парти и да не изгаряш с паричките  Laughing
Миленка, огромни благодарности за снимчиците  Hug  bouquet

# 37
Честит рожден ден на Гого ,Сами ,Вики и разбира се прекрасната Нора!
Бъдете много здрави и щастливи деца !

Честит празник и на майките им,с част от които се познаваме лично ,с друга не ,но всички ви чувствам еднакво близки! Hug

Лори е прекрасна в тази рокля ,е не само в нея ,но в тази е очарователна !!! Hug
Явно наистина сте имали страхотен рожден ден  Heart Eyes
Ади съжалявам за вашето провалено парти ,но идеята да се празнува заедно с друг е много добра за летни бебета като нашите,при нас нямаше нито едно малко дете ,беше си като парти за Ники  Wink
Елфче идеята за планина е добра там риска от вируси е нулев ,ако има и басейн за деца ,Ивчо ще се почувства по спокоен.Оправяйте се бързо  Hug

# 38
Качих малко снимки.
Ние си направихме нашето парти на вилата в Бояна. Изкарахме си много хубаво, имаше и къпане в  надуваем басейн. И понеже, незнам защо, но Сашко го е страх от свещичките, затова кака му духна неговата  Laughing. На първия си рожден ден беше с олющен нос, а на този, си прещипа устата с една играчка и много му се поду  Rolling Eyes. Ще видите на снимките. Не знам докога така ще я кара, може би до 18-тия си РД  hahaha.
Vst_80, ако бях написала по-рано, може би щяхме да измислиме нещо  Wink. Гледам, че на вашия празник е била и общата ни позната Лили  Grinning.

# 39
  • София
Честит рожден ден на днешните августинчета! Да са здрави, усмихнати, палави и умни! Честит празник на мамите!   Hug  bouquet

Признавам без бой - не помня кой е днес, а архива още го няма  Blush
Честит рожден ден и на Бубчето! Желая ти здраве, любов, много поводи за майчина радост и по-малко майчини тревоги!

# 40
  • София
Ади, Валка, Марго, много са ви хубави новите аватари!  Heart Eyes Сашко също е много готин, въпреки подутата устна  Hug А за девойките какво да кажа - прелестни са всички до една!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пу-пу! Ммилена, бъркат ли Марти за по-голяма? Изглежда много по-зряла от 2г  Simple Smile и е разкошна  Heart Eyes Нагледах се и на чудесни торти  Peace Simple Smile За нашата ние обикаляхме из Несебър  Crazy и е съвсем обикновена. Снимки ще кача като имам време да разуча новата Снимка.бг  Simple Smile
За планината - добра идея е, но няма да стане тази година. Не че догодина ще мога да почивам, ако всичко е наред.  Praynig Днес си видях пак точицата, човече е вече  Heart Eyes И по този повод да ви предам един диалог с Иво:
- Искаш ли братче?
- Не, не, не!
- Искаш ли сестричка?
- Не, не, не!
- А какво искаш?
- Шакао! (шоколад)
 Crazy Laughing  Mr. Green
Хайде стига вече съм писала. Лека ви нощ!  Heart Eyes

# 41
Честит Рожден Ден на Бубчето! Много здраве,късмет и сбъднати мечти! Да те зарадва още една фурия като Инката скоро. Hug  bouquet   ura

Честит Рожден Ден на днешните рожденици! Много здраве и късмет!  bouquet

Елфче хубав диалог сте провели с Ивчо. Следващия път го питай дали иска да е батко. Wink

# 42
  • гр.София
 Бубче, да си ни жива и здрава! Много щастие и любов ти пожелавам!

Елфче хубав диалог сте провели с Ивчо. Следващия път го питай дали иска да е батко. Wink
Кайли, ти си гениална! Или поне-добър педагог  GrinningHug

След като вчера се докарах до рев-че е неделя,че Любо е на работа,а аз за пореден Н-ти ден не мога да остана сама вкъщи да свърша нещо-например трябва спешно да се отпушат каналите-че водата се връща през пералнята и тече по пода. И хиляди други занемарени неща. А при опитите ми да говоря с приятелки по телефона София ми виси на ръката,реве като магарица и вика АЛО! Ало!-иска тя да говори #Cussing out
 Та сега отпрашиха всички нанякъде и аз ще опитам да свърша нещо. Но докато сготвя -времето пак ще ми изтече.
 Това беше оплакваческа рекламна пауза Sick ( Май ми олекна -на ваш гръб)

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 09:46 от blanc

# 43
  • София
Привет отново!  Simple Smile
Кайли, предполагам и на този въпрос ще отговори с "не", най-малкото, защото не знае думичката "да"  Laughing Joy Аз и не очаквах друг отговор преди, но ми беше интересно да видя какво ще каже че иска.  newsm78  Laughing
Блан, и моите опити за тел.разговори протичат така  Close и по този повод са все по-редки  Rolling Eyes А за каналите - много неприятно.  Confused И все пак се радвай, че излизат без теб, при нас таткото досега сам не е извеждал Ивчо.  Rolling Eyes Ако ти е поолекнало - давай така и друг път!  Hug
Ние тук се върнахме към стария режим - с късно ставане. На морето Иво заспиваше късно, но ставаше 7-8ч  Crazy Така, като сега, повече ми харесва  Blush Отивам да се пробвам с храненето му, дано да е успешно.

# 44
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Bubcheto15! smile3525
Много здраве, късмет и поводи за усмивки!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на днешните рожденици! newsm67 newsm59 newsm67

Elwing, Ивчо ще е добър батко. Peace за точицата. Simple Smile

Blanc,  Hug , и аз така бях вчера.По малко по друг повод ама... Confused
Олеква викаш. Simple Smile
А за капак и кръвното нещо ми създава проблеми, днес сутринта беше 84 на 51.
Сега се наливам с кола, че работа ме чака.
Ще мине. Hug

Общи условия

Активация на акаунт