За рождения им ден ние им купихме колелета, от тези с помощните гуми, с най-малкия диаметър на гумите. Още не могат да ги карат, но се надявам на пролет вече да успеят. Всъщност Ваня успява леко да го кара, като натиска педала малко напред, после връща назад, и пак напред и така

Какво друго да споделя, аз още не съм се върнала на работа, но сега след морето септември месец ще тръгват на ясла и се надявам най-късно на пролет да съм работеща мама вече и аз. Иначе отдавна си пуснах и неплатената отпуска. Все още се кърмим и така като гледам няма изгледи скоро да се отбият. Точно преди рождения ден бяха болни от вируса с повръщане и разстройство и отново увеличиха броя на кърменията, но надявам се до няколко дни отново да останем само на сутрин, обед и вечер. Надеждата ми е и покрай яслата да ги намалят
А за говоренето не се притеснявай - не сте само вие. Тони е основно на мама, тати ако иска и другото се нуждае от превод.
Ще проговорят и те.
.
Утре мисля че бяха Гого, Нори на Мадонката и Сами на Гъбка. Дано не бъркам датите. 

Само да ви споделя - много се радвам, че вече сме вкъщи. 

нтълмени